Digital kommunikatør og tekstforfatter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Vil du arbejde med digital kommunikation på web og intranet i en spændende virksomhed med et stort informationsbehov? Er du stærk til at formidle grønne budskaber på skrift – og måske på video? Og har du erfaring med opbygning af god informationsarkitektur på hjemmesider? Så er det dig, vi søger til jobbet som digital kommunikatør og tekstforfatter i en organisation, som går forrest i kampen for den grønne omstilling.

Jobbet

Som digital kommunikatør og tekstforfatter hos Aalborg Forsyning spænder dine opgaver bredt over både intern og ekstern kommunikation – og du kommer til at arbejde med både tekstforfatning og digitale platforme. Din primære opgave bliver formidling på vores intranet og hjemmeside (www.aalborgforsyning.dk), hvor du får ansvar for den daglige drift af begge platforme.

Som tekstforfatter består jobbet i:
  • at opdatere platformene med forskellig information
  • at producere dugfrisk kommunikation om alle de gode tiltag på de forskellige forsyningsområder
  • at forfatte tekster på baggrund af andres input i form af interviews eller tekstoplæg
  • at vejlede andre i, hvordan budskaber kan formidles på vores intranet.

Som digital kommunikatør kommer du til at arbejde med:
  • at skabe og vedligeholde brugervenlig navigation på vores hjemmeside og intranet
  • at dykke ned i data og omsætte det til bedre navigation og formidling
  • at vejlede og inspirere dine kolleger til at opdatere informationer og dele gode historier på intranettet.

Som hos mange andre virksomheder vinder videoformidling også frem her hos os. Så er du frisk på at lave optagelser, kan det også let blive en del af jobbet.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund ligger inden for tekstformidling (ikke journalistik) og digital kommunikation. Har du arbejdet professionelt med digitale medier – og ved noget om fx brugervenlighed og navigation – er det en klar fordel, ligesom vi vægter hands-on erfaring med at strukturere informationer på web og intranet højt. I jobbet bliver du superbruger på hjemmesiden og intranettet, men vi søger ikke en programmør. Du kommer til gengæld til at arbejde tæt sammen med kolleger, der kan programmere – ligesom vores designere af digitale løsninger bliver vigtige samarbejdspartnere i din hverdag.

Derudover kan du vinge af, at du:
  • har forretningsforståelse og analytisk tæft
  • mestrer at dykke ned i og analysere på baggrund af statistik
  • har forståelse for systemer og kommunikationsplatforme – herunder det kommunikative samspil mellem forskellige platforme
  • har drivkraft, er ekstrovert og positiv
  • ønsker en hverdag med både drift og udvikling
  • kan ubesværet (om)prioritere dine opgaver, som nye behov opstår.


Sådan er vi

Du bliver en del af Team Kommunikation & Design, hvor vi arbejder med branding, kampagner, web, sociale medier, design, intern kommunikation – ja kommunikation ud i alle afkroge og i et bredt miks. Her får du et tæt samarbejde med dine teamkolleger og bliver en del af alt fra konceptudvikling til eksekvering af kommunikation på vores eksterne og interne kanaler. Vi har store ambitioner på forretningens og egne vegne og arbejder på at gøre en kommunikativ, positiv forskel for den grønne omstilling. Kommunikationen skal understøtte Nordjyllands førerposition inden for bæredygtig udvikling, ligesom den skal bidrage til en fælles kultur i Aalborg Forsyning.

Med os på arbejde har vi hver dag et godt humør og en positiv tilgang til kolleger, opgaver og udfordringer. Omgangstonen er humoristisk og uformel, og så har vi alle lyst til at deltage socialt i arbejdspladsen. Det forventer vi også, du har. Udover det sociale er det vigtigt for os, at vi udvikler vores faglighed. Nogle gange sammen, andre gange hver for sig.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder gode arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning. Vi er en fleksibel arbejdsplads med rigtigt gode muligheder for at kombinere fysisk fremmøde på arbejdspladsen med hjemmearbejde.

Jobbet er en fast stilling på 37 timer om ugen. Arbejdsstedets adresse er Stigsborg Brygge 5 i Nørresundby frem til 1. oktober 2022, hvorefter Aalborg Forsyning samles i Norbis Park på Nefovej 50 i Vodskov. En del af koncernen har allerede fast base i Vodskov, så indtil din arbejdsplads også flytter til Vodskov, skal du forvente at komme der jævnligt frem til oktober. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort til personbil.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Marianne Jensen – gerne på mail [email protected] eller alternativt på telefon 25 19 94 81.

Ansøgningsfrist er 15. juni 2022 – vi forventer at afholde samtaler i uge 25. Ansættelsesstart er 1. august 2022. Vi informerer dig om tid og sted, hvis du bliver indkaldt til samtale. Du får afslag, hvis ikke du kommer i betragtning til jobbet. Du skal forvente at blive stillet en opgave, som skal afleveres inden samtalen. Opgaveløsningen vil indgå i den samlede vurdering.Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i tre direktørområder for hhv. innovation, teknik og økonomi, samt divisionen Renovation og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Nørresundby
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0