Kommunikationskonsulent - 5000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Civica søger en kommunikationskonsulent til et barselsvikariat. Har du mod på at være med til at sikre driften og den videre udvikling af Civicas hjemmeside? Trives du med at udarbejde kommunikationsplaner og få dem til at virke for alle, der skal levere til planen? Er du ferm til at skrive, så alle kan være med? Så er det her barselsvikariat en rigtig god mulighed for dig.

Civica er en af landets største almene boligorganisationer og er inde i en rivende udvikling. Civica udvikler gode boligløsninger til fremtidens beboere og arbejder samtidig ind i en af velfærdssamfundets udfordringer, nemlig at løfte de udsatte boligområder i byerne. Civicas behov for at kommunikere professionelt og samstemmende internt og eksternt er vokset gennem den seneste tid i takt med, at organisationen vokser.

Civica er politisk ledet med et organisationsniveau af bestyrelse og repræsentantskab og et niveau af lokale afdelingsbestyrelser i hver boligafdeling. Civicas kommunikation er værdibaseret og interesseorienteret, og den primære målgruppe er Civicas beboere.

Civica samarbejder tæt sammen med de fynske kommuner om etablering af nye almene boliger, boligrenoveringer og udfordringen i form af de udsatte boligområder og ikke mindst boligafdelinger på den såkaldte ghettoliste. I forhold til by- og boligstrategi kommunikerer Civica til – og med - eksterne målgrupper såsom kommuner, investorer, udviklere og offentligheden generelt.

I Civica har vi brug for en dygtig kommunikationskonsulent, som skal:

  • Udvikle og drifte Civicas egen hjemmeside samt andre digitale platforme
  • Planlægge kommunikationstiltag – og ikke mindst hvordan alle bidrager til opgaven
  • Løse kommunikationsopgaver hvor komplekse budskaber formidles på en let forståelig måde
  • Have et klart overblik over Civicas eksterne og interne interessentgrupper og dermed målgrupper for kommunikation
  • Understøtte Civicas kerneopgaver med tilhørende kommunikation
  • Understøtte Civicas løft af de udsatte boligområder kommunikativt, og herunder understøtte de vanskelige forhold såsom nedrivninger og genhusning.

Det er vigtigt, at du:

  • Kan træde ind som webmaster på vores hjemmeside (en hjemmeside i Umbraco-systemet) samt enkelte andre web-platforme. Herunder skal du kunne samarbejde med og stille krav til eksterne udviklere for at sikre, at Civica får den bedst mulige løsning
  • Arbejder systematisk og har stærke kompetencer inden for planlægning og strategi
  • Er godt skrivende og evner den korte og konkrete formuleringsdisciplin
  • Går efter god og solid kommunikation, som almindelige mennesker kan forstå og kan anvende – også når temaet er vanskeligt
  • Er serviceminded og samarbejder om de bedst mulige løsninger
  • Har stærke kompetencer inden for sociale medier og digitale medieplatforme
  • Kan arbejde selvstændigt og er initiativtagende med hensyntagen til teamet, du indgår i og dit organisatoriske bagland

Vi tilbyder dig:

  • Et spændende og varieret job i en organisation i udvikling og vækst
  • Kommunikationsopgaver i et interessefelt, der drejer sig om en af samfundets store velfærdsspørgsmål – nemlig spørgsmålet om gode boliger til alle borgere og hertil kommer emner som det gode boligliv i levende og blandede kvarterer og byer
  • Et team af fagligt kompetente og topengagerede medarbejdere, hvis faglighed spænder fra journalistik til urbant design og analyse. I teamet kommunikation og boligstrategi samarbejder vi målrettet for at skabe de bedste løsninger på de velfærdsspørgsmål, som knytter sig til den almene boligsektor og de almene boligers betydning for beboere og byer. Du får lov at blive en vigtig brik i at understøtte Civica kommunikativt og dermed organisationens generelle udvikling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV. Ansøgningsfristen er d.1. juni, og vi forventer at afholde første samtaler d.10. juni. Når du frem til anden samtalerunde vil du blive bedt om at udfylde en personlighedsprofil, som vil danne afsæt for samtalen.

Arbejdsstedet er Carl Nielsens Kvarter 14, 5000 Odense C.

Civica er Fyns stærke almene boligorganisation med mere end 11.500 boliger fordelt i 125 boligafdelinger. Vi vil være det oplagte boligvalg skabt gennem et varieret udbud af boliger og god beboerservice. Vores boligudvalg spænder bredt fra ungdomsboliger og familieboliger til seniorbofællesskaber fordelt ud i flere af de fynske kommuner. Hos Civica er vi fremtidsorienterede og forandringsparate. Vores mål er kontinuerlig vækst og udvikling af vores boliger og boligområder. Der er ca. 170 medarbejdere hos Civica - du kan læse mere om boligorganisationen på civica.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Odense C
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2