Daglig leder til afdeling for Webkommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Digital kommunikation handler på Syddansk Universitet om at sætte brugeren og dennes behov i centrum. En nyoprettet stilling som afdelingsleder i den centrale kommunikationsenhed skal bidrage til fortsat at levere digitale brugercentrerede weboplevelser.

Om jobbet

Som afdelingsleder i Webkommunikation er du ansvarlig for SDU´s centrale digitale platforme sdu.dk, mitsdu.dk samt SDUnet. Du skal sikre, at disse platforme til alle tider er optimeret i forhold til de behov, vores brugere har. Og du skal sikre, at weborganisationen på tværs af SDU bakker op om og arbejder mod fælles mål.

Derudover er afdelingslederen ansvarlig for:

• Koordination og eksekvering af drift og udvikling af platformene
• Udvikling og implementering af governance på platformene
• Samarbejdet med vores eksterne leverandører i forhold til udvikling og
hosting
• I samarbejde med kommunikationschefen at servicere og udvikle den
samlede weborganisation.

Du er daglig leder for medarbejderne i afdelingen for Webkommunikation, der som sine centrale opgaver har support, drift og udvikling af SDU´s centrale webplatforme. Som afdelingsleder indgår du i et ledelsesteam på fire i den centrale kommunikationsafdeling, der udover webopgaver servicerer hele universitetet med presse- og ledelsesbetjening, forskningsformidling, intern kommunikation, sociale medier, markedsføring, oversættelser og grafisk arbejde.

Om dig

Du har solid erfaring med digital kommunikation og webarbejde i større offentlige organisationer. Du har dokumenteret erfaring med at mobilisere komplekse weborganisationer i fælles digitale mål. Samtidig ser du det som din fornemmeste opgave at sætte retning for organisationen og sikre opbakning til beslutningerne.

Vi har ofte gang i flere digitale udviklingsprojekter samtidig, og du skal evne at sikre fremdrift i dem alle. Vi arbejder i Sitecore, og vores løsning er en af de større, så derfor kræver stillingen også, at du har et godt teknisk fundament. Solid erfaring med leverandørhåndtering er klart en fordel, men vigtigst er dog, at du kan omsætte tekniske løsninger til brugerrettede webbasserede kommunikationsløsninger.

Som leder formår du at sætte retning for dine medarbejdere, som du leder med transparens og empati. Du bidrager positivt til dit ledelsesteam og formår at se og prioritere helheden i opgaveløsningen.

Om SDU

Syddansk Universitet er Danmarks 3. største universitet. Som det første universitet i Danmark har vi gjort FN´s 17 verdensmål til omdrejningspunktet for alle vores aktiviteter. Vi har indført alternative optagelsesprocedurer på de fleste studier. I 2022 bliver SDU koblet fysisk sammen med det nye højteknologiske universitetshospital, OUH, hvilket er en af de største sammenkoblinger mellem teori, laboratorie og patientpleje i verden.

Kravet om at tilpasse sig samtiden har formet SDU siden grundlæggelsen i 1966, og i dag er vi både en klassisk forsknings- og uddannelsesinstitution og et omstillingsparat, eksperimenterende universitet.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på fuld tid og vil blive indplaceret i stillingskategorien chefkonsulent med personaleansvar. Dit arbejdssted er SDU´s campus i Odense. Stillingen er placeret i den centrale kommunikationsenhed i Fællesadministrationen med reference til kommunikationschefen.

Forventet tiltrædelse den 1. januar 2021 eller efter aftale.

Samtaler forventes afholdt i uge 47 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Ditte Bjerrisgaard Bundesen 2912 5809.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Odense M
  • Søndag den 25. oktober 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1