Kommunikasjonsmæ’arbejder til intern og extern kommunikasjon

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

HASTER! Er du en skarp formijler af bujskaber, har du seggert alleræd opdaget, at vi har disperat brug for din hjælp!

Spøg til side - så slemt er det ikke i virkeligheden ;-) Intern kommunikation og videndeling er imidlertid et strategisk indsatsområde i LIFA, da vi gennem flere år har været i hastig vækst. Derfor har vi brug for dig, der både kan og vil tage vores interne kommunikation til nye højder, og i nogle sammenhænge støtte kolleger med tekstproduktion eller korrektur, før materialet publiceres eksternt.

Din fremmeste opgave bliver at hjælpe dine kolleger til at fremstå endnu mere professionelt i både form og indhold gennem brug af dine formidlingsevner.

Dine typiske opgaver


  • Du realiserer vores strategi for intern kommunikation ved løbende at udvikle og justere vores kommunikationsplan i dialog med vores ledelse.
  • Du bliver vores intranetredaktør, der brænder for at opsøge og formidle de gode historier om dine kolleger og deres resultater.
  • Du er bevidst om at kommunikere den røde tråd mellem LIFAs strategiske mål og indsatsområder og den enkelte kollegas hverdag gennem tekst, billede og lyd.
  • Du producerer undervisningsmateriale til LIFA-akademiet i samarbejde med fagspecialister og til vores hjemmeside og sociale medier i samarbejde med vores marketingfunktion.
  • Du udarbejder tekstoplæg og PowerPoint-præsentationer for vores administrerende direktør samt andre i organisationen.
  • Du læser korrektur og kvalitetssikrer tekster for kolleger.

Dine kvalifikationer


  • I LIFA prioriterer vi høj kvalitet i udførelsen af vores opgaver - det gælder også i brugen af det danske sprog. Derfor er du velbevandret i dansk grammatik samt stavning, og du har et blødt, men skarpt blik på dit eget og dine kollegers skriftsprog.
  • Du har et veludviklet metode- og begrebsapparat inden for kommunikation, og ord som strategi, forandringskommunikation og forankring er ikke fremmedord for dig.
  • Du har sikkert allerede erfaring fra en kommerciel virksomhed og vil nu gerne være den drivende kraft i effektiv og målrettet kommunikation.
  • Er du en ung og skarp kommunikatør, der allerede har skabt resultater, vægter vi det i samme grad som mangeårig erhvervserfaring.
  • Du har en kommunikationsuddannelse på kandidatniveau. I ansættelsesforløbet indgår en sproglig test uden brug af hjælpemidler, da vi lægger vægt på korrekt sprogbrug.

Om dig


  • Du er nysgerrig efter ny viden og trives med at være opsøgende.
  • Du evner at sætte dig i andres sted og skriver nærværende og vedkommende.
  • Du anser det for at være et privilegium at arbejde med forskellige facetter af intern og ekstern kommunikation.
  • Du er i stand til at give konstruktiv feedback på andres arbejde og anvise alternative løsningsforslag.
  • Du kan håndtere at have mange opgaver på ”to do-listen”, når blot du ved, at der er opbakning til dine prioriteringer.
  • Du trives i en åben og dynamisk kultur, hvor mål og planer justeres i takt med markedets og organisationens udvikling.

Om LIFA: Dygtige og anerkendende kolleger, faglig udvikling og højt til loftet


Du ansættes på fuldtid i vores interne supportfunktion på hovedkontoret i Odense. I LIFA bliver du en del af en virksomhedskultur, hvor dybtfølt engagement og ambition går hånd i hånd med uhøjtidelig stemning og godt kollegaskab på alle niveauer i organisationen.

Som en af landets førende inden for vores branche (landinspektør- og it-virksomhed) får du rig mulighed for at udvikle både dig selv og dit fagområde. Vi dyrker og styrker vores sociale fællesskab gennem events som fx sommerfest, julefrokost og andre aktiviteter lokalt – fx har vi i Odense en attraktiv kantineordning, fælles gratis fitness-træning og træningsrum.

Din løn fastsættes efter kvalifikationer, og i lønpakken indgår udvidet sundhedsforsikring og pensionsordning.

Har vi ikke rystet dig af endnu?


Læser du stadig med, er det forhåbentligt fordi vi har fået dit hjerte til at banke lidt hurtigere end normalt. Det håber vi, at du vil handle på! Følg din impuls og lav din ansøgning allerede nu. Vi lover dig, at vi tager godt imod den. Og vent endelig ikke for længe, for som nævnt i indledningen har vi brug for en dygtig kollega til at varetage vores mange kommunikationsopgaver - derfor indkalder vi løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Odense S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Odense S over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1