Rekrutteringsfirma

Strategisk kommunikationsmedarbejder søges til Naturkraft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Strategisk kommunikationsmedarbejder søges til Naturkraft


Elsker du at knytte bånd og trække i tråde gennem strategisk kommunikation?


Kommunikationen i og om Naturkraft er en vigtig del af den oplevelse og fortælling, gæsten får. Vores mål er, at der er en rød tråd i vores kommunikation på tværs af vores platforme. Kommunikation der inspirerer, skaber nysgerrighed og til tider er hårdtslående, så vi får vores budskaber ud og får masser af gæster i parken.

Om Naturkraft
Naturkraft åbnede i juni 2020 og er en oplevelsesarena med Naturens kræfter som omdrejningspunkt. Naturkraft drives af Fonden Naturkraft og har til formål at synliggøre naturens kræfter og menneskets samspil med naturen for derved at danne grobund for en mere bæredygtig levevis, lokalt og globalt.

Læs mere her: www.naturkraft.dk


Om stillingen
Du vil blive en del af en virksomhed styret af meningsfuldhed og samarbejde. Kulturen er præget af frihed, ansvarlighed, professionalisme og engagement. Arbejdspladsen ligger midt i oplevelsesparken i den vestjyske natur tæt på Ringkøbing.

Din primære opgave vil være at skabe den røde tråd i både den interne og eksterne kommunikation. Dvs. både det der er målrettet gæster, erhvervsliv, politikere og dine kolleger i Naturkraft. Du skal være med til at skabe fortællingen om Naturkraft og dermed øge kendskabet til os.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Den overordnede kommunikationsstrategi
  • Public Affairs
  • PR
  • Pressehåndtering
  • Pressemeddelelser
  • Projektledelse


Kvalifikationer
Du har en uddannelse eller baggrund inden for kommunikation, og du har erfaring med strategisk kommunikation og at skabe sammenhæng på tværs af kulturer, ydelser, organisationer og modtagere. Du kan hæve dig op på et metaplan, og du tænker langsigtet ift. kommunikation og værdiskabelse. Du har interesse for bæredygtighed, naturen og naturvidenskab.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse og at producere tekster. Du skriver perfekt dansk, og du mestrer at sammensætte ord og vendinger, som skaber betydning for læseren. Engelsk og tysk er en fordel.

Som person er du selvkørende og befinder dig godt i en dynamisk organisation. Du er imødekommende og passioneret omkring dit arbejde. Du er team-orienteret og tager naturligt ansvar – både for dig selv og for andre.

Naturkraft tilbyder
For den rette kandidat er der tale om en meget spændende og attraktiv stilling i en virksomhed, der er inde i en meget interessant udvikling og i vækst. Strukturen er flad, der er højt til loftet og frihed til at løse opgaverne og planlægge hverdagen. Naturkraft er en ny arbejdsplads under opbygning.

Du vil blive en del af et team, hvor idéer bliver værdsatte, og hvor tonen er god. Du vil få kompetent og faglig sparring fra dine kollegaer, og din leder lytter til dig som medarbejder.

Du vil få en fast grundløn. Pension og sundhedsforsikring er en del af lønpakken

Der er gensidig fleksibilitet ift. kontor- og arbejdstider. Du skal være indstillet på, at der i perioder kan være aften- og weekendarbejde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ringkøbing
  • Mandag den 22. marts 2021

Lignende jobs

  • Salg – Tekstil

    Salgsassistentelev til Textil/SportDu er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er ser..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Salg – Tekstil

    Servicemedarbejder under 18 år til textilafdelingenVil du ha’ et job, der passer ind i din hverdag? Hvor du let kan bytte vagter? Og hvor du kan tage ekstra arbejde, hvis du vil tjene mere? Alt sam..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Vinintresserad Copywriter 🍷✍️

    Vinintresserad Copywriter 🍷✍️ Winetales Remote Part-timeFreelance Salary Competitive Equity To be nego..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salg – Tekstil

    Servicemedarbejder under 18 år til textilafdelingenVil du ha’ et job, der passer ind i din hverdag? Hvor du let kan bytte vagter? Og hvor du kan tage ekstra arbejde, hvis du vil tjene mere? Alt sam..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0