Communications Consultant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærkt DNA, kvalitetsprodukter, engagerede medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger er vi godt igang med at eksekvere på vores Going Green-strategi, som er baseret på bæredygtig produktion, produkter og emballage. Samtidig har vi ambitiøse vækst- og optimeringsmål og en stærk digitaliseringsagenda.

Vil du være med til at udvikle intern kommunikation i en international virksomhed med en ambitiøs grøn agenda? Har du samtidig en særlig interesse for kommunikation af virksomhedsstrategi og flair for at lave præsentationer, der også kan bruges i bestyrelses- og investorsammenhænge?

Så se mere her! Som ny Communications Consultant bliver du en del af People, Culture & Communications. Vi er blandt andet i fuld gang med at udvikle og prioritere vores kommunikation på tværs af platforme og kanaler. Den rejse vil vi gerne have dig med på.

Vær med til at udvikle Flüggers kommunikation



Stillingen som Communications Consultant er nyoprettet, fordi vi ønsker endnu mere fokus på kommunikation - både på strategi-kommunikation og den gode historie, der bygger bro på tværs i Flügger.

Du kommer bl.a. til at formidle spændende historier om strategieksekvering og kultur. På den måde bidrager du til, at alle i Flügger mærker, at de arbejder for samme mål – uanset den enkeltes lokation og funktion.

Dine ansvarsområder
Du kommer til at referere til vores Communications & Culture Manager og bliver en del af et lille, dedikeret team med primært fokus på intern og ekstern kommunikation på tværs af platforme. Kulturen er passioneret og entreprenant med højt til loftet.

Dine opgaver bliver at:
• Opsøge og fortælle de gode historier fra dygtige kolleger.
• Være med til at styrke strategi-kommunikationen internt i Flügger i forskellige formater, fx ved at sikre forståelig formidling og skabe billeder, der sætter sig fast hos modtageren.
• Være platformsejer og dagligt ansvarlig for indhold på Splash og MyFlügger App, som er Flüggers interne kommunikationskanaler til ca. 1.500 ansatte på tværs af lande og funktioner.
• Udarbejde bestyrelses- og investorpræsentationer sammen med Flüggers strategichef, hvilket samtidig giver dig vigtig forståelse for forretning, industri og strategi som baggrund for øvrige opgaver.
• Drifte flugger.com, som er Flüggers site mod investorer, journalister og andre interessenter.

Entreprenant og relationsdrevet kommunikator



Vi leder efter dig, som måske har et par års erfaring inden for kommunikation eller har haft din første stilling som Executive Trainee. Du kan fx have været i brancher som tele, bank, shipping eller noget helt fjerde – det vigtigste er, at du har interesse og flair for kommunikation.

Vi forestiller os, at du:
• Har stærke kommunikationsevner i både skrift og tale på dansk og engelsk.
• Forstår at bruge forskellige kommunikationsformater til at ramme dine målgrupper.
• Er god til at skabe og udvikle relationer.
• Er visuelt stærk - for eksempel i PowerPoint.
• Er god til korrektur og kan være detaljefokuseret.
• Er interesseret i forretning, strategi, industri, investeringer, M&A’s mv.
• Har en en god og flydende pen og lyst til at udvikle din kommunikation og strategiske tæft.
• En uddannelse på kandidatniveau, gerne relateret til kommunikation.

Listen ovenfor er ikke en tjekliste. Vi ønsker også en ansøgning fra dig, der ikke nødvendigvis endnu kan sige ja til alle punkterne ovenfor, men som har interessen.

Interesseret?



Du vil få base på hovedkontoret i Rødovre. Her vil du referere til Flüggers Communication & Culture Manager, mens du vil arbejde sammen med interessenter på tværs af funktioner, lokationer og lande.

Send dit CV og en kort motivation inden den 26. september 2022. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 26. september 2022
Arbejdsplads: Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Fuldtid
Varighed: Fastansættelse
Stilling: Communications Consultant

For mere information
Kontakt: Casper Paggio Hansson Felt
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 27532899

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Om Flügger

Flügger Group A/S er en international koncern med base i Norden. Flügger er børsnoteret og har en årlig omsætning på cirka 2.500 millioner kroner og 2.700 medarbejdere, hvoraf cirka 500 arbejder i Danmark. Hos Flügger udvikler, producerer, markedsfører og sælger vi maling, træbeskyttelse, tapet, malerværktøj og meget mere i professionel kvalitet, samtidig med at vi hjælper kunderne med at finde de bedste løsninger. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    I DI’s europapolitiske afdeling søger vi en ny kollega, der med fast base i Bruxelles skal bidrage til vores arbejde med politiske analyser og kommunikation til vores medlemmer på tværs af dansk erhvervsliv og sektorer. DI’s kontor i Bruxelles er en spydspids for dansk erhvervslivs politiske interessevaretagelse i Bruxelles.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1