Kommunikationsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Brænder du for formidling, er du måske vores nye kommunikationsmedarbejder?

I Bornholms Energi & Forsyning (BEOF) ønsker vi at styrke vores kommunikationsindsats og søger derfor en strategisk orienteret og initiativrig kommunikatør, som skal fokusere på den interne og eksterne kommunikation i virksomheden samt medvirke til at formidle vores eksisterende og kommende udviklingsprojekter.
Stillingen rummer to hovedelementer:

• Udarbejdelse af BEOF-koncernens interne og eksterne kommunikationsmaterialer
• Formidling i forbindelse med BEOF-koncernens udviklingsprojekter

BEOF har kontakt til alle bornholmere og spiller en afgørende rolle for hele øen, da vi leverer lys, vand varme og drikkevand – og håndterer spildevand på hele Bornholm. Nærhed til kunderne er afgørende for BEOF, og i en verden hvor mulighederne og teknologierne flytter sig hurtigt er det vigtigt, at BEOF gør sit yderste for at servicere kunderne og omverdenen bedst muligt.

Som kommunikationsmedarbejder vil du få en central rolle i at sikre en styrket og ensartet kommunikationsindsats. Du skal medvirke til at fortælle de mange gode historier og muligheder fra en virksomhed, som befinder sig i centrum af den grønne omstilling - og dermed tydeliggøre, hvilken værdi BEOF skaber i det omkringliggende samfund. Både lokalt, nationalt og internationalt.

Du vil referere til BEOF’s Public Affairs- og kommunikationschef, der fastlægger de overordnede linjer for koncernens kommunikation. Du vil skulle skabe resultater gennem et tæt samarbejde med hele organisationen, hvilket indebærer et tæt samarbejde og kommunikation med de øvrige afdelinger i organisationen – fx Kundeservice og BEOFs udviklingsafdeling - for at sikre en ensartet og sammenhængende ekstern kommunikation.

Om BEOF’s udviklingsprojekter:
BEOF er pt. engageret i otte store nationale og internationale udviklingsprojekter med ekstern støtte og eksterne samarbejdspartnere, og vi søger løbende nye projekter. Projekterne beskæftiger sig overordnet med klimakrisen og har som fællestræk, at de skal reducere vores CO2-udledninger gennem forandringer i forsynings- og energisektoren.

I en række af de projekter BEOF er engageret i, forestår BEOF demonstrationen af ny energiteknologi knyttet til den grønne omstilling af energisektoren. Teknologierne dækker bl.a. store batterier, ladestandere, styring af stort energiforbrug og digitalisering af energisystemerne. Samtidig bistår BEOF med udvikling og analyse af nye systemer og metoder til effektivisering og omstilling af energisystemer. I alle projekterne indgår formidling som et vigtigt element.

Formidlingen af udviklingsprojekter dækker bredt – fra intern kommunikation i BEOF til et bornholmsk, nationalt og internationalt plan. En del af stillingen er kommunikationsplan og udrulning af de konkrete tiltag. Der er basale krav til formidlingen af udviklingsprojekterne, men også stort frirum til egne idéer og kreativ udvikling.

Din profil og arbejdsopgaver:
Det forventes, at du har bred og solid erfaring med formidling og kommunikation. Du har formentligt en kommunikationsuddannelse på kandidat- eller bachelorniveau eller anden relevant kommunikationsfaglig uddannelse. Derudover har du minimum fem års praktisk erfaring med lignende arbejde. Det er vigtigt, at du, udover dansk, også kan begå dig på engelsk på skrift og mundtligt. Formidlingen vil primært foregå digitalt, men du skal også kunne arbejde med trykte materialer.

Som person er du initiativrig, metodisk og grundig, og du forstår at begå dig på alle niveauer, da stillingen vil have berøring med mange interne og eksterne interessenter.

Med stillingen følger en række opgaver, som vil blive planlagt og udfoldet løbende, men vil have karakter af følgende:

• Tovholder for strategi og plan for koncernens interne og eksterne kommunikation
• Udarbejdelse og eksekvering af årlig kommunikationsplan
• Udarbejdelse og gennemførelse af præsentationer om BEOFs organisation, projekter og aktiviteter ved fx seminarer, webinarer og workshops mv.
• Vedligeholdelse og udvikling af hjemmeside og SoMe platforme
• Udarbejdelse af pressemeddelelser og nyheder omkring aktiviteter
• Udarbejdelse af BEOF-koncernens årsrapport og CSR-rapport
• Udarbejdelse af online beskrivelser af projekter, herunder egne websider, projektwebsider, Wikipedia mv.

• Udarbejdelse af formidlende artikler og beskrivelser af projekterne og deres perspektiver
• Udarbejdelse af trykte materialer til fx Folkemødet, besøg hos BEOF mv.

Sådan søger du:
Som udgangspunkt er stillingen en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Løn er efter kvalifikationer og forhandling. Pension følger generelle BEOFs regler. Med stillingen følger bærbar computer og mobiltelefon. Arbejdspladsen er beliggende i Rønne. Arbejdstiden aftales med nærmeste chef, og der vil være rum for stor fleksibilitet.

Stillingen er med start d. 1. oktober 2021 eller efter aftale. Ved spørgsmål kontakt Klaus Vesløv på telefon 20201512 eller e-mail: [email protected].
Din ansøgning skal sendes til [email protected] senest den 9. august.

I mailens emnefelt angiver du ”Ansøgning: Kommunikationsmedarbejder”. Ansøgningen og CV sendes som PDF.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Rønne
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1