Erfaren affaldsplanlægger til Affaldsteamet i Roskilde Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

I Roskilde Kommune er vi på tærsklen til at implementere de sidste affaldsfraktioner i vores nye "Klar til 10" kampagne. Samtidig har vi øget fokus på vores bygge- og anlægsaffald – både fordi vi skal og fordi vi oplever en stigende aktivitet på området. Hvis du vil hjælpe os videre med den bedste service for vores borgere og vores samfund på ressourcedagsordnen, er du måske vores nye planlægger/sagsbehandler på bygge- og anlægsaffald.

Om jobbet
Du skal være vores nye affaldsplanlægger der er skarp på både lovstof og praktikken omkring anvisninger af byggeaffald. Du skal have is i maven når asbesttaget er sprunget i luften og entreprenøren ikke kan se hvad problemet er - og sans for den borgerrelaterede kommunikation når nedrivningsprojekterne trænger til et eftersyn. Du vil komme til at arbejde sammen med andre erfarne og kompetente medarbejdere, som alle er dedikerede affaldsfolk – på både planlægning, myndighed, kommunikation og drift.

Du vil primært arbejde som sagsbehandler på myndighedsopgaver – men vil også være efterspurgt som projektdeltager og sparringspartner på affaldsplanlægning.

Vores samlede fælles opgaver spænder over klassificering og anvisning af bygge- & anlægsaffald, planlægning af nye affaldsordninger og udbud, kontrakter, dagsordner til vores politiske udvalg, økonomi for affaldsordninger og regninger, udvikling på affaldsområdet, sparring på opgaver og projekter samt analyser og data.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og erfaring fra affaldsbranchen, gerne kommunalt – desuden skal du have godt kendskab til lovgivningen på området generelt. Du skal have styr på din struktur og arbejdsdag, samt have solid erfaring med anvisninger, tilsyn og brug af de gængse IT-værktøjer.

Det er vigtigt for os at du kan kommunikere klart og tydeligt, såvel mundtligt som skriftligt.

Du arbejder selvstændigt, struktureret, tager ansvar og samarbejder på en konstruktiv måde.

Om os
Vores mål er at give borgene og Roskilde Kommune den bedste håndtering af affaldet – med en klar prioritering af miljø, service og økonomi.

Vi har en travl hverdag hvor både opgaverne og deres prioritet kan skifte med kort varsel. Den virkelighed skal du kunne navigere i, og have ro til både at holde og skifte fokus – så de vigtigste opgaver bliver løst i rette kvalitet og til rette tid. Vi har generelt stor indflydelse på eget arbejde og vægter intern sparring og læring højt. Vi drømmer om en kollega der gerne vil lære fra sig og har en klar forståelse af, at kun når teamet lykkes så lykkes vi alle.

Vi vil gerne være, og er, tæt på borgere og virksomheder i deres hverdag og deres behov.

Løn og ansættelsesforhold
Lønnen forhandles efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer.

Vil du vide mere, er du velkommen på Roskilde Kommunes hjemmeside www.roskilde.dk

Du kan også kontakte Afsnitsleder Jannik Lund Olsen på tlf. 5152 5520, [email protected]

Ansøgningsfrist: 22. august 2021

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b48ea75a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Roskilde
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 4
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 3
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 4
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1