Rekrutteringsfirma

Udvikler til digital kommunikation for SAS Institute

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Vil du være med til at digitalisere den finansielle verden? SAS Institute leder efter en udvikler, som kan hjælpe deres kunde, med at udvikle deres digitale kommunikation med kunder via Netbank og sociale medier. Så er du nyuddannet og drømmer om at arbejde for et af verdens mest spændende softwareselskaber, så søg i dag!

Om stillingen


På vegne af vores samarbejdspartner SAS Institute søger vi en udvikler til digital kommunikation. SAS er verdensledende indenfor Analytics, machine learning og kunstig intelligens. Du vil blive en del af en afdeling med dygtige kollegaer, som har masser af erfaring og som vil hjælpe dig med at lykkes!

Du kommer til at arbejde som konsulent hos SAS's kunde i den finansielle sektor. Her får du muligheden for at gøre en forskel ved at være med i udviklingen af at skabe høj loyalitet og tilfredshed hos kunderne, via teknologiens mange muligheder og dine evner til at få det til at ske. SAS Institutes kunde moderniserer ved at flytte funktionalitet i skyen, og løbende indføre Machine Learning som led i kundernes beslutningsprocesser.

Dette er en god mulighed for dig, som er motiveret for at lære SAS software og teknologi, og som trives med at arbejde i agile metoder. Du vil ligeledes få en stor indsigt i nye og innovative løsninger, og få konkrete værktøjer til at løse dine daglige arbejdsopgaver.

Som konsulent hos Academic Work får du en god mulighed for at vokse som professionel, udvide dit netværk og etablere værdifulde kontakter til fremtiden. Læs mere om vores tilbud.

Arbejdsopgaver


  • Projektarbejde vedr. indførsel af SAS CI-360 platformen
  • Udvikle og teste nye digitale kanaler til kommunikation med kunder, fx. SoMe kanaler, samt integration til omkringliggende infrastruktur, fx. Datawarehouse og Business Intelligence
  • Bidrage til stabil drift ved at holde vores platform up to date


Vi søger dig, som


  • Har en relevant teknisk uddannelse som programmør eller kandidat indenfor IT-Teknologi
  • Kendskab og interesse for Machine Learning
  • Arbejdet med server baseret verden (Linux, Microsoft etc)
  • Forståelse for SoMe kanaler og de omkringliggende infrastruktur, fx. Dataware House
  • Har en forståelse for kampanger, og de værktøjer man bruger i kampagner
  • Erfaring med python programmering og opensource teknologier

Hvis du har kendskab til SAS-Ma, CI-360 og Linuxadministration anses dette som en fordel.

Som person er du:

  • Nysgerrig på at lære en masse nyt
  • Har et drive der gør, at du aldrig giver op, men får løst opgaverne
  • Selvstændig
  • Struktureret
  • Løsningsorientret

Anden information


  • Start: Juni 2021

  • Arbejdsudstrækning: Fuldtid 12 måneder, med mulighed for fastansættelse efterfølgende

  • Lokation: Silkeborg

  • Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra SAS Institute, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.


Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Anden information


SAS institute er ledende indenfor analyse. Siden 1976 har SAS givet kunder i hele verden THE POWER TO KNOW®. Gennem innovative analyser, business intelligence og data management software, har SAS hjulpet kunder til at tage bedre beslutninger, hurtigere.

Du bliver en del af den nordiske SAS Professional Services Division og i denne en del af det danske Technology team med 12 kollegaer, der arbejder indenfor samme område. Vi arbejder sammen på tværs af de nordiske Technology afdelinger, og derfor er der et stort netværk af nordiske kollegaer.

SAS sætter fokus på udvikling af dine kompetencer, og du får adgang til en bred vifte af træningsprogrammer, som sikrer at du er opdateret på den nødvendige viden samt giver dig mulighed for løbende at udvikle dig i forhold til din rolle også mod nye roller.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Silkeborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1