Kommunikationsmedarbejder i CenSec – Center for Defence, Space & Security

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Fungerer du med skiftende opgaver og skiftende arbejdspres? Motiveres du af at arbejde effektivt med individuelle og team-forankrede kommunikationsopgaver? I så fald kan du blive vores nye kollega i en af Danmarks bedste klynge- og netværksorganisationer med mottoet: “Vi spiller hinanden gode”.

CenSec er en internationalt anerkendt klyngeorganisation, som hjælper sine mere end 165 medlemmer inden for forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien i Danmark og udlandet med at facilitere innovation, forretning, samarbejdsprojekter og netværk.

Vi har gennem årene opbygget et omfattende dansk og internationalt netværk, som skal vedligeholdes og udvikles gennem en professionel og nærværende kommunikation.

Vi søger derfor en struktureret og systematisk kommunikationsmedarbejder, der hurtigt og effektivt kan formidle CenSecs budskaber gennem de rette kommunikationsplatforme.

Vi tilbyder

  • En betydningsfuld rolle i en internationalt anerkendt netværksorganisation, som skaber innovation, vækst og arbejdspladser.
  • Opgaver og muligheder, der medfører faglig og personlig udvikling i et internationalt miljø.
  • Ansvar afstemt efter dine evner og ambitioner.
  • Adgang til et omfattende netværk af myndigheder, virksomheder, organisationer og videninstitutioner i Danmark og udlandet.
  • Ambitiøse, humoristiske og uformelle kollegaer. Trods forskellige ansvarsområder arbejder vi som et team og hjælper hinanden.
  • Fleksibel arbejdstid og -sted med udgangspunkt i to ugentlige mødedage på kontoret.
  • En arbejdsplads i inspirerende, grønne omgivelser – og med en god kantine.

Jobbet

Som kommunikationsmedarbejder bliver din primære funktion at sikre, at CenSecs omfattende mængde af viden og muligheder formidles præcist, rettidigt og systematisk til vores medlemmer.

Du vil få et selvstændigt og afvekslende job i en organisation, hvor der bliver lagt stor vægt på faglighed og handlekraft hos den enkelte. Du forventes at have lyst og evner til at tage ejerskab og ansvar samt præge og udvikle dine arbejdsopgaver.

Stillingen refererer til CenSecs direktør og opgaverne løses og koordineres i samarbejde med sekretariatets øvrige medarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

Kommunikation:

  • Udarbejdelse af overordnet kommunikationsstrategi og kommunikationsplan.
  • Udvikling og vedligeholdelse af kommunikation til danske og udenlandske myndigheder, virksomheder, videninstitutioner og organisationer inden for forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien.
  • Indgå som kommunikationsansvarlig i samarbejdsprojekter med internationale partnere.
  • Dansk og international profilering af CenSec via udarbejdelse og udsendelse af nyhedsbreve og andre informationer.
  • Udvikle og vedligeholde CenSecs hjemmeside og SoMe-platforme inkl. SEO.

CRM:

  • Udvikle, vedligeholde og være ”superbruger” af CRM-systemet Podio, der er en integreret del af den eksterne kommunikation.

Medlemsaktiviteter:

  • Bidrage til planlægning, iværksættelse og gennemførsel af udvalgte seminarer/arrangementer – herunder udvikling af programmer, kontakt til oplægsholdere og øvrig koordinering fra start til slut.

Din profil

Du arbejder struktureret og målrettet med kvalitet og systematik. Du er god til at planlægge din tid og dine aktiviteter for at kunne arbejde effektivt med de prioriterede opgaver. Som person er du meget ansvars- og kvalitetsbevidst med sans for detaljen. Du trives med at arbejde i et team, hvor du indgår i et miljø med ideer og innovative løsninger til gavn for CenSecs medlemmer.

Du har erfaring som kommunikationsmedarbejder i lignende funktion, eller er nyuddannet og har motivation og gå-på-mod til at omsætte og udvikle dine kompetencer til et højt niveau i en professionel organisation.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til forsvars-, rum- og/eller sikkerhedsindustrien fra tidligere arbejde. Veteraner med kommunikationsekspertise fra tjeneste i forsvaret opfordres i særlig grad til at søge stillingen.

Du skal kunne trives i et team med godt kammeratskab og respekt for såvel mennesker som opgaver.

Faglige kompetencer:

  • Dygtig til udarbejdelse og implementering af kommunikationsstrategi og -plan
  • Dygtig og kreativ inden for SoMe (LinkedIn, Twitter, YouTube), direct mails og hjemmeside
  • Fortrolig med IT som arbejdsredskab inkl. MS Office, CRM-system (Podio), WordPress
  • Kendskab til onlinemødeplatforme inkl. MS Teams, Webex, Zoom
  • Mestrer situationsbestemt, professionel forretningskommunikation afstemt efter modtagere
  • Engelsk på forretningsniveau, mundtligt og skriftligt
  • Gerne kendskab til fransk og/eller tysk

Personlige kompetencer

  • Holdspiller – også på distancen
  • Systematisk og omhyggelig – med sans for detaljen
  • Humørfuld – sætter pris på et dagligt grin
  • Situationsfornemmelse – læser mennesker og situationer og afstemmer sin rolle dertil
  • Appetit på netværk og relationer – er glad for at lære nye stakeholders at kende

Arbejdstid og løn m.m.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig på funktionærvilkår. Arbejdet planlægges og aftales med direktøren, og forventes udført med to ugentlige dage på kontoret og øvrige dage efter aftale.

I forbindelse med netværksmøder og konferencer m.m. i Danmark og udlandet vil der være nogen rejseaktivitet, som altid aftales på forhånd og i god tid.

Løn efter kvalifikationer og evner til at skabe værdi for CenSec.

Har du spørgsmål til stillingen kontakt venligst CEO Klaus Bolving på tlf.: 5213 1540 eller mail: [email protected]. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv til samme mailadresse snarest muligt. Der gennemføres samtaler løbende mhp. snarlig ansættelse.

CenSec

CenSec er med sine over 165 medlemsvirksomheder Danmarks største klyngeorganisation for små- og mellemstore virksomheder og videninstitutioner, der arbejder inden for de tre domæner: forsvar, rum, og sikkerhed. Vi er en af Danmarks 14 officielle erhvervsklynger, og formålet med vores arbejde er at skabe innovation, vækst og arbejdspladser hos medlemmerne.

Vi hjælper vores medlemmer med at udvikle forretning og innovation inden for de tre domæner. Det gør vi blandt andet ved at drive netværk og afholde arrangementer samt ved at dele relationer fra vores meget store internationale netværk.

CenSec har hovedkontor i Ferskvandscentrets Erhvervspark i Silkeborg, midt i et smukt område med skove og søer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Silkeborg
  • Fredag den 01. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 1