Vikarstilling: Kommunikationsmedarbejder til 1-årigt barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Silkeborg

Da vores nuværende kommunikationsansvarlig er gravid, søger vi nu en barselsvikar med ansættelse fra januar 2023-januar 2024.

CenSec er en national innovationsklynge med 10 medarbejdere, som hjælper vores mere end 185 medlemmer inden for forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien i Danmark og udlandet ved at facilitere innovation, forretning, samarbejdsprojekter og netværk.

CenSec er grundlagt i 2007 og har gennem årene opbygget et omfattende dansk og internationalt netværk, som skal vedligeholdes og udvikles gennem en professionel og nærværende kommunikation.

Din profil
Du har en kommunikations- eller marketingsfaglig baggrund, men vigtigst er det, at du har motivation og gå-på-mod til at omsætte dine kompetencer i en professionel organisation. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til forsvars-, rum- og/eller sikkerhedsindustrien fra tidligere arbejde, men det er ikke et krav.

Faglige kompetencer:

  • Du er dygtig til at udarbejde og implementere kommunikationsstrategi og -plan
  • Du er kreativ inden for SoMe (LinkedIn, Twitter, YouTube), direct mails og hjemmeside
  • Du er fortrolig med IT som arbejdsredskab inkl. MS Office, CRM-system (Podio), WordPress og Adobe (særligt Photoshop og InDesign)
  • Du har kendskab til onlinemødeplatforme inkl. MS Teams og Webex
  • Du mester situationsbestemt, professionel forretningskommunikation afstemt efter modtagere
  • Du taler og skriver engelsk på forretningsniveau
  • Gerne kendskab til fransk og/eller tysk

Jobbet

Som kommunikationsansvarlig bliver din primære funktion at sikre, at CenSecs omfattende mængde af viden og muligheder formidles præcist, rettidigt og systematisk til vores medlemmer. Derudover får du også ansvar for promovering af CenSecs mange arrangementer.

Du vil få et selvstændigt og afvekslende job i en organisation, hvor der bliver lagt stor vægt på faglighed og handlekraft hos den enkelte. Du forventes at have lyst og evner til at tage ejerskab og ansvar samt præge og udvikle dine arbejdsopgaver.

Stillingen refererer til CenSecs direktør og opgaverne løses og koordineres i samarbejde med sekretariatets øvrige medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Ansvarlig for udførsel og vedligehold af overordnet kommunikationsstrategi og kommunikationsplan.
  • Bidrage til planlægning og gennemførsel af arrangementer og konferencer – herunder udvikling af programmer, promovering af arrangementer, kontakt til oplægsholdere og øvrig koordinering med kolleger og samarbejdspartnere fra start til slut.
  • Udvikle, vedligeholde og være ”superbruger” af CRM-systemet Podio, der er en integreret del af den eksterne kommunikation.
  • Udvikling og vedligeholdelse af kommunikation til danske og udenlandske myndigheder, virksomheder, videninstitutioner og organisationer inden for forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien.
  • Indgå som kommunikationsansvarlig i samarbejdsprojekter med internationale partnere.
  • Dansk og international profilering af CenSec via udarbejdelse og udsendelse af nyhedsbreve og andre informationer.
  • Udvikle og vedligeholde CenSecs hjemmeside og SoMe-platforme.

Vi tilbyder

En betydningsfuld rolle i en internationalt anerkendt netværksorganisation, som skaber innovation, vækst og arbejdspladser. Du får opgaver og muligheder, der medfører faglig og personlig udvikling i et internationalt miljø, og ansvar efter dine evner og ambitioner.

Dine kolleger er ambitiøse, humoristiske og uformelle, og trods forskellige ansvarsområder arbejder vi sammen som et team og hjælper hinanden.

Vi arbejder primært hjemmefra med en fast ugentlig dag på vores kontor i Silkeborg, som ligger i inspirerende, grønne omgivelser.,

Arbejdstid og løn m.m.

Stillingen er foreløbig tidsbegrænset til 1. januar 2024 med eventuel mulighed for forlængelse.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig på funktionærvilkår. Den først tid vil vores nuværende kommunikationsansvarlige sætte dig ind i stillingen og dens opgaver. Herefter planlægges arbejdet med direktøren, og forventes udført med en ugentlig dag på kontoret (tirsdag) og øvrige dage efter aftale.

I forbindelse med netværksmøder og konferencer m.m. i Danmark og udlandet vil der være nogen rejseaktivitet, som altid aftales på forhånd og i god tid.

Løn efter kvalifikationer og evner til at skabe værdi for CenSec.

Har du spørgsmål til stillingen kontakt venligst CEO Klaus Bolving på tlf.: 5213 1540 eller mail: [email protected].

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV til samme mailadresse senest 5. december 2022. Først runde ansættelsessamtaler forventes gennemført inden jul mhp. snarlig ansættelse – senest 15. januar.

CenSec

CenSec er Danmarks nationale innovationsklynge for forsvar, rum og sikkerhed. CenSec har over 185 medlemmer (virksomheder, videninstitutioner og myndigheder), der arbejder inden for de tre domæner: forsvar, rum, og sikkerhed. Formålet med vores arbejde er at skabe innovation, vækst og arbejdspladser hos medlemmerne.

Vi hjælper vores medlemmer med at udvikle forretning og innovation inden for de tre domæner. Det gør vi blandt andet ved at drive netværk og afholde arrangementer samt ved at dele relationer fra vores meget store internationale netværk.

CenSec har hovedkontor i Ferskvandscentrets Erhvervspark i Silkeborg, midt i et smukt område med skove og søer. CenSec har ti ansatte fordelt på tre lokationer i Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Silkeborg
  • Mandag den 05. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1