Kommunikationsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skagen

Har du en flydende pen og stor passion for at formidle gode historier og vil du være med til at bringe Skagens Kunstmuseer helt i front på vores forskellige kommunikationsplatforme? Så er du måske vores nye kollega i kommunikations- og medieafdelingen. Vi søger en stærk, alsidig kommunikationsmedarbejder, der arbejder engageret på at skabe content og fortælle historier på tværs af platforme, og som forstår de dynamikker og spilleregler, der gælder i digital kommunikation og markedsføring. Hvis du samtidig er vild med at måle på effekten af det, du sender ud, er det et stort plus.

Du…

Du kan planlægge, opbygge og eksekvere kampagner på vores forskellige digitale platforme og sociale medier og på tværs af disse – og du kan både levere indholdet og styre teknikken. Dit arbejde styres af vores overordnede digitale strategi samt af data, brugeradfærd og trends. Du følger op, analyserer, splittester og forlader ikke en opgave, før den er ordentligt afsluttet. Desuden har du stærke kompetencer indenfor tekstproduktion og erfaring med videoproduktion. Vi drømmer også om, at du er positiv, nysgerrig og opsøgende. Det er vi nemlig. Samtidig skal du kunne lide at arbejde selvstændigt, men være fleksibel og samarbejdsorienteret.

Dine nye arbejdsopgaver:

  • Tekst- og videoproduktion
  • Digital markedsføring og nyhedsbreve (content)
  • Vedligeholdelse og udvikling af museets digitale medier, herunder sociale medier, film, websites, hosting, kontakt til udbydere mv.
  • Søgemaskineoptimering, apps, Google Art Project, webstatistik/dokumentation på onlineaktivitet

Dine kvalifikationer:

  • Flere års erfaring med at skabe engagerende og inspirerende indhold til digitale og sociale medier
  • Dyb forståelse for digitale mediers styrker, svagheder og muligheder
  • Er eminent til at skrive
  • Erfaring med digital markedsføring
  • Du ved, hvordan man gør brug af data til at forbedre SoMe og digitalt indhold (f.eks. Google Analytics og Facebook Business Manager)
  • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale
  • Brænder for at fortælle om kunst- og kulturhistorien og dens betydning for vores gæster

  • Din baggrund

    Du har minimum tre års dokumenteret erfaring med content management og online kommunikation fra lignende stillinger. Erfaring inden for turisme, kulturformidling eller oplevelsesøkonomi er en fordel, men ikke et must. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. cand.komm., cand.mag., medievidenskab, journalist eller anden kommunikationsrelevant uddannelse.

    Ansættelsesvilkår

    Du kommer til at indgå i en stærk kommunikations- og medieafdeling, der løser alle opgaver inden for ekstern kommunikation og markedsføring.

    Vi tilbyder et spændende job med ansvar, alsidige opgaver og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Der er tale om en 1-årig ansættelse (barselsvikariat) med mulighed for forlængelse.

    Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

    Ansøgning

    Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunikationschef Anne Walther på tlf. 42 92 04 34 eller på mail: [email protected]

    Send din ansøgning og dit CV senest mandag den 4. oktober til [email protected]

    Du kan læse mere om Skagens Kunstmuseer på https://skagenskunstmuseer.dk/

    Vi ser frem til at høre fra dig!

  • OM SKAGENS KUNSTMUSEER

    Skagens Kunstmuseer er en levende og ambitiøs kulturinstitution i konstant udvikling. Vi skaber oplevelser, viden og inspiration med udgangspunkt i den unikke kunst- og kulturarv, som kunstnerkolonien i Skagen skabte.

    Vi stræber efter at være et sted, hvor værdifulde møder mellem kunst og mennesker finder sted, og hvor vi bidrager til at positionere dansk kunst i et internationalt miljø. Samtidig passer vi på vores samling og historiske bygninger. Med andre ord går stærke visioner, internationalt udsyn og daglig drift hånd i hånd.

    Vi tilbyder en arbejdsplads med store ambitioner og højt humør samt masser af mulighed for at præge dine arbejdsområder.

    Vi sætter, med andre ord, udvikling højt: af vores museumsdrift, af vores mange projekter og af den enkelte medarbejder. Vores igangværende projekter tæller bl.a. et udstillings- og forskningssamarbejde med Musée Marmottan Monet i Paris, en kommende udstilling om nye fund fra Anchers Hus, løbende arbejde med udvikling af vores tre historiske haver og så har vi en stor Marie Krøyer-udstilling i støbeskeen.



Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skagen.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Skagen
  • Mandag den 04. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Skagen

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Skagen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Skagen over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0