People, Culture & Communication - Studiejob

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Sunds

People, Culture & Communication - Studiejob

Vi har travlt - med spændende og udfordrende kommunikationsopgaver og HR-projekter. Dem vil vi gerne dele med dig.

Dine kolleger og din afdeling
5 humørfyldte og engagerede kolleger i Group HR & Legal, heraf en studiepraktikant på juraområdet. Vi har koncernansvaret for 14 selskaber, så alle opgaver løses i et tæt samarbejde med vores HR-kolleger internationalt - i bla. USA, Tyskland og England.

Scenen er sat
Vi har gode produkter, spændende arbejdsopgaver, masser af muligheder og en stærk og udlevet kultur, der binder 700 medarbejdere sammen om et meningsfyldt formål. Samtidig er vi klar til at aktivere og kommunikere en ny HR-strategi for de kommende 3 år.

Får jeg ansvar og relevante opgaver?
Ja – i den grad, når du viser, at du kan. Du får råderum, kolleger der er interesserede i at høre din mening – og rigtig gode muligheder for at afprøve din teoretiske viden fra studiet i praksis.

Hvad skal jeg lave?
Vi kan tilpasse jobindholdet til din uddannelsesbaggrund, interesser og særlige kompetencer. Vi skal bla have løst opgaver indenfor employer branding - hvis du er en suveræn kommunikator og kan forene, formidle og forny alle vores gode fortællinger i testimonials, video, billeder mv.

Er du mere interesseret i HR, så kan du arbejde med search på Linkedin, supportere på rekrutteringsopgaver, strømline vores interne HR portal, etablere den digitale løsning til people review og tilfredshedsundersøgelser og meget mere. Du skal ikke være for fin til at kaste dig ud i alle opgaver, men du er aldrig alene – og vi laver og henter selv vores kaffe.

Arbejdstid og sted
Vi kan justere arbejdstiden til din muligheder og dit studie, men helst i intervallet 8 til 16 timer pr uge. Timerne kan placeres på alle ugens dage, som hele eller halve arbejdsdage. Dit udgangspunkt er kontoret i Sunds, men når du er fortrolig med opgaverne, så kan nogle opgaverne også løses hjemmefra. Vi har egne hotelværelser og resturant, så overnatning er en mulighed, hvis afstanden til din bopæl er stor.

Praktikmuligheder
Har du lyst til et egentligt praktikophold i kombination med studiejobbet eller i tilknytning hertil, så er det også en mulighed.

Hvem er du?
En fantastisk personlighed – og så er du godt i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse og er god til at kommunikere på både dansk og engelsk.

Ansøgning
Send videoansøgning eller ansøgning via boksen til højre.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR Manager Lotte Nyegaard Wedel eller Vice President Mads Mølbak på telefon eller mail. Se telefonnumre og link til mail findes til højre.

Bliv en del af et godt hold
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af den globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco er vi ca. 700 medarbejdere fordelt på 14 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Sunds

Lignende jobs

  • Salg – Tekstil

    Salgsassistentelev til Textil/SportDu er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er ser..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Salg – Tekstil

    Servicemedarbejder under 18 år til textilafdelingenVil du ha’ et job, der passer ind i din hverdag? Hvor du let kan bytte vagter? Og hvor du kan tage ekstra arbejde, hvis du vil tjene mere? Alt sam..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Kommunikations - og marketingpraktikant

    Vil du teste dine færdigheder og prøve kræfter med forskellige spændende kommunikations- og marketingdiscipliner? Så bliv prak..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Copywriter (unpaid)

    Copywriter (unpaid) GreenCarLane Remote Internship Salary Unpaid We're looking to further progress the endeavour.We are n..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0