Rekrutteringsfirma

Nordic Marketing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Råder du over Danmarks fornemmeste værktøjskasse, når det kommer til udvikling af marketingsindsatsen og kan du sætte denne i spil hos Skandinaviens største dækimportør? Kan du omsætte det til tydelig og målrettet kommunikation som del af den daglige ledelse af et kompetent salgs- og marketingsteam? Så kan denne stilling som Nordic Marketing Manager hos NDI Group A/S være dig.

Nordens største dækimportør


NDI Group A/S er Skandinaviens største udbyder af dæk, fælge og dertil relaterede produkter. Den nordiske koncern består desuden af en række datterselskaber, herunder detailkæden Super Dæk Service A/S.

Koncernen har et ønske om at udvikle og styrke samarbejdet og koordineringen af marketingindsatsen på tværs af alle NDI-forretningsområder i Norden. Det får du som ny Nordic Marketing Manager en nøglerolle i at sikre – med en stor portion strategisk indflydelse – i den daglige ledelse og udvikling af den danske marketingafdeling.

Du bliver ansvarlig for NDI, Super Dæk Service og TyreTrust's samlede markedsføringsaktiviteter, inkl. budgetansvar, og får bl.a. følgende ansvarsområder:

  • Direkte ledelsesansvar for den danske marketingafdeling samt koordinerende ansvar mod de Nordiske lande
  • Udarbejde overordnet markedsføringsstrategi for de enkelte segmenter og markeder i samarbejde med ledelsen
  • Udvikle systemer for opfølgning af markedsføringsaktiviteter og budgetter
  • Opbygge et tæt samarbejde med salg på alle markeder og sikre en optimal ressourceanvendelse mellem disse
  • Udvikle digital marketing, herunder e-commerce

Du arbejder ud fra et marketingsbudget og træffer i høj grad selv beslutningerne inden for rammerne, både hvad angår omkostninger og øvrige dagligdagsbeslutninger. Dette måles i høj grad på ROI- og ROE-perspektiver.

Din base bliver i Salgs- og Marketing organisationen og som en del af salgsledelsesteamet. Her får du en linjefunktion med direkte reference til virksomhedens CCO. Du kommer, i en matrixlignende organisation, til at arbejde tæt sammen med den øvrige ledelse. Din daglige gang bliver på virksomhedens domicil i Brørup.

Du rykker marketing i et højere gear


Som Nordic Marketing Manager kommer du til at stå i spidsen for alle virksomhedens afsætningskanaler. Derfor er det vigtigt, at du er en stærk og robust leder, der agerer målrettet og resultatorienteret på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau samtidig med, at du har en uforskammet god evne til at kommunikere – skriftligt som verbalt. Det er centralt at du som leder sikrer involvering, forventningsafstemning og ikke mindst får både medarbejdere og interessenter med på rejsen,

På den måde binder du afdelingerne sammen og implementerer dig hurtigt som en naturlig leder, hvor medarbejderne aldrig er i tvivl om retningen i en tydelig marketingsstrategi, som du løbende udvikler og implementerer. Her bruger du blandt andet dine stærke kompetencer indenfor projektledelse.

Der er mange holdninger til den generelle markedsføring og marketing. Det tackler du ydmygt, men vedholdende, med en god portion pondus og gennemslagskraft. Med andre ord; du har modet og evnerne til at udfordre processerne og de ledere, du sparrer med. Det lykkes du med gennem dine analytiske og idérige marketingstiltag. Din argumentation og viden bygger på din erfaring med detail/kædedrift, hvor du har anvendt eksternt markedsføringsmateriale, samt din erfaring med branding af egne brands.

NDI Groups A/S forestiller sig, at du kommer fra en lignende opgave, gerne hos en nordisk koncern, hvor du har koordineret og eksekveret markedsføringsaktiviteter med både B2B- og B2C-segmentet. Kan du samtidig sætte flueben ved erfaring med en ejerledet virksomhed, hvor du, eksempelvis som Marketing Manager, har koordineret salg, PR, reklame og medieplan, er det en ubetinget fordel.

På grund af virksomhedens forretningssetup er det et krav, at du kommunikerer problemfrit på dansk og engelsk og har forståelse for de skandinaviske sprog. Din uddannelse har formentligt rødder i en Cand. Merc. eller Cand. Negot., men vigtigere er flere års praktisk erfaring fra lignende stilling.

Europæisk dækvirksomhed


NDI Group A/S er en veletableret dansk familieejet virksomhed med 50 års erfaring fra dæk- og hjulbranchen. Virksomheden bygger på stolte værdier som kvalitet og værdiskabelse, hvilket koncernen fortsat vokser på den dag i dag. Du træder ind i en flad organisation med 850 medarbejdere fordelt på 18 kontor- og lagerfaciliteter i hele Skandinavien.

Hos NDI Group A/S hyldes nyskabelse og udvikling, og du får aldeles kompetente, engagerede kollegaer, der alle tager et stort ansvar for at yde de bedste løsninger og levere branchens absolut bedste kundeservice. Bliv klogere på dækselskabet på deres hjemmeside eller LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

På grund af juleferie gør vi opmærksom på, at det kan være vanskeligt at komme i kontakt med headhunteren, der varetager rekrutteringen. Headhunteren kan kontaktes igen mandag den 4. januar, hvor vi er tilbage med fuld bemanding.
Rigtig god jul.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Sydjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 26
18. september 2024 25
17. september 2024 25
16. september 2024 25
15. september 2024 24
14. september 2024 26
13. september 2024 27
12. september 2024 26
11. september 2024 22
10. september 2024 23
9. september 2024 22
8. september 2024 25
7. september 2024 25
6. september 2024 23
5. september 2024 21
4. september 2024 18
3. september 2024 18
2. september 2024 15
1. september 2024 16
31. august 2024 16
30. august 2024 16
29. august 2024 17
28. august 2024 19
27. august 2024 19
26. august 2024 20
25. august 2024 21
24. august 2024 20
23. august 2024 19
22. august 2024 20
21. august 2024 20
20. august 2024 21