Kommerciel Copywriter til Danmarks største markedsplads

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Er du en haj til ord og brænder du for dialogmarkedsføring og for at skabe engagerende indhold i verdensklasse på tværs af alle tænkelige kommunikationskanaler? Har du udpræget blik for de kreative detaljer, og tjek på hvilket indhold der skaber opmærksomhed, konverteringer og engagement? Så er du måske vores nye kollega.

Vi har store ambitioner når vi skal lancere Dayli for de danske forbrugere, og vi søger derfor en proaktiv Copywriter med et udbredt drive for at skabe indhold ingen brugere kan modstå. Du får ansvar for al vores tekstkommunikation til web, nyhedsbreve, e-mail flows, SoMe posts, how to guides, outdoor, print/OOH til voiceovers etc. Du skal udvikle, skrive og gennemskrive alle typer marketingmateriale. Du elsker den røde tråd, nudging og personalisering – du lykkes, når der konverteres.

Du tilbydes

Spændende udfordringer i en nyoprettet stilling, hvor du sammen med 17 entusiastiske kolleger skal være med til udrulning af Danmarks største markedsplads. Dine primære ansvarsområder bliver:

Skrive fængende tekster & overskrifter til sociale medier, e-mails, website samt andet relevant eksternt kommunikation
Samarbejde med grafiker og digital marketingansvarlig om indhold og tekst til annoncer på sociale medier, display og fysiske formater
Ejerskabet af vores Tone of Voice guide og videreudvikling af samme
Gennemføre A/B split test på web/sociale medier/e-mails samt brugertest
Medvirke til kontinuerlig optimering af brugeroplevelsen på web, app og sociale medier, herunder medvirke til eksekvering af SEO-aktiviteter

Om dig

Du er hurtig på tasterne og skarp på sprog, stil og tone – og ikke mindst kommasætning. Du foretrækker at arbejde på tværs af kanaler med fokus på brugeroplevelsen. Du har et naturligt blik for at sammensætte tekster med de rette billeder og grafikker, og du har ideer til, hvordan du kan gøre brugeroplevelsen endnu bedre. Jobbet er for dig der:

Er proaktiv, og trives med et højt aktivitetsniveau med fokus på fængende tekstproduktion
Er drevet af performanceoptimering, åbningsrater og klikrater
Har gode planlægningsevner og en struktureret tilgang
Har erfaring med nudging, strategisk og taktisk kommunikation, kunderejser og budskabshierarkier
Tager udgangspunkt i helhed og sammenhænge, men har også sans for vigtige detaljer og er meget kvalitetsbevidst i tekstarbejdet
Tager fuldt ejerskab for dit område, naturligt opsøger faglig sparring med dine kolleger og er samarbejdsorienteret.
Trives med et godt mix af daglig tekstproduktion og udviklingsopgaver

Du har et par års relevant erfaring fra en lignende stilling med tekst/content-produktion f.eks. fra bureau, en kommerciel marketingafdeling eller som selvstændig, og du er vant til at skabe indholdsproduktion på tværs af kanaler. Du har en relevant bachelor eller kandidatgrad med fokus på marketing og/eller kommunikation. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med konceptudvikling i Sales Force Marketing Cloud.

Vi tilbyder

En nyoprettet stilling i et iværksættermiljø, hvor du får udfordringer både fagligt og personligt med gode muligheder for at afprøve forskellige nyskabende initiativer. Du bliver en del af et entusiastisk og ambitiøst team, hvor vi har det sjovt, men arbejder hårdt og drives af at vinde. Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Taastrup. Vi sørger selvfølgelig for en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om Dayli, så klik ind på vores hjemmeside www.dayli.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag, gerne med dokumentation for dine resultater inden for dialogmarkedsføring. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketingchef Alexandra Maruszewicz på tlf. 26 80 21 83. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Dayli har ambitioner om at skabe Danmarks største markedsplads med de bedste rabatter til forbrugerne, og være den foretrukne samarbejdspartner for leverandører med en ”no cure no pay” marketingløsning. Vi er nyskabende, ambitiøse og arbejder hårdt på at skabe en succes. Dayli er en del af det børsnoterede selskab North Media A/S.Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • DI Digital søger student med interesse for kommuni...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte digitalisering på den politiske dagsorden og sikre, at Danmark vedbliver at være et digitalt foregangsland? Vil du være en del af et team, der arbejder med at løfte både erhvervslivet og den offentlige sektor ind i den digitale tidsalder? Så er et studenterjob hos DI Digital noget for dig. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Redaktør med frisk pen og teknisk tæft, søges til ...

    Dansk Orienterings-Forbund - Redaktør for Magasinet Orientering Orienteringssporten foregår som oftest langt ude i skoven og langt fra de store medier. Derfor søger vi en stærk kommunikator, der .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Global Brand Marketing Manager to Läntmannen Uniba...

    Shape the Future of Global Branding at Lantmännen Unibake and join a Global Marketing Team in Growth! On behalf of Lantmännen Unibake, we are looking for a dedicated Global Brand Marketing Mana..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kommunikations- og presserådgiver

    Kommunikations- og presserådgiver Kommunikations- og presserådgiver til [xxxxx] Vil du være med til at styrke den politiske gennemslagskraft for Danmarks næststørste fagforening? Har du .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1