Proaktiv kommunikations- og pressekonsulent til NEXT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Vi søger en opsøgende og skarpt skrivende journalist, som vil være med til at sætte fokus på uddannelser gennem skarp og målrettet kommunikation.

Dine kommunikationsopgaver bliver både interne og eksterne: Du skal producere internt indhold, som begejstrer og informerer vores ca. 1000 medarbejdere, samt rådgive og stå for kommunikationsplanlægning ved større indsatser.
Eksternt skal du opsøge, skrive og afsætte pressehistorier med udgangspunkt i tal og resultater – og bistå med hurtig og professionel håndtering, når journalisterne banker på med spørgsmål eller behov for cases.

Arbejdet veksler mellem perioder med stor travlhed og korte deadlines og mere stille dage, så det er afgørende, at du selv evner at opsøge og dyrke både de interne og eksterne historier.

Hvorfor skal vi være din næste arbejdsplads?
Vi har til tider susende travlt, og kaffen er ikke den bedste, men til gengæld har vi en fleksibel og uformel arbejdsplads med plads til at boltre sig med skæve ideer og skarpt initiativ på tværs af platforme, kommunikationsdiscipliner og uddannelsesområder.
Vi er 8 fuldtidsansatte i afdelingen med dig, en grafikerelev og en studentermedhjælper, og selvom alle har hver deres kanalansvar, arbejder vi tæt integreret, og alles mening tæller.

Vi servicerer hele NEXT, som består af 6 gymnasier, 40 erhvervsuddannelser, eux og 10. klasse fordelt på 12 adresser i og omkring København. Vi er placeret i Valby sammen med den administrative stab og direktionen. Der er ca. 1000 ansatte på NEXT og 6500 årselever.

Det skal du lave

  • opdyrke og skrive historier og sælge dem ind til pressen
  • produktion af indhold til intranet og understøtte med intern kommunikationsplanlægning
  • pressemeddelelser til fag-, lokale- og nationale medier
  • produktion af indhold til sociale medier som f.eks. Linkedin
  • pressehåndtering i samarbejde med NEXT’ anden pressekonsulent
  • assistere ved markedsføringskampagner
  • løbende ad hoc opgaver


Sådan får du succes i jobbet
Du er muligvis uddannet journalist og har nogle års erfaring med at producere artikler fra et nyheds- eller fagmedie. Det kan også være, at du har en relevant kandidatuddannelse og har journalistisk erfaring. Du er ambitiøs og kan samarbejde med mange forskellige fagligheder, og du er løsningsorienteret i forhold til løbende udfordringer. Du kan overholde deadlines – selvom de somme tider er stramme. Du er opsøgende i din tilgang til at opdrive historier, og det er et stort plus, hvis du har erfaring med intern kommunikation i en stor organisation.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Yderligere info
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Trine Breyt Joensen på tlf. 2743 5500 eller mail [email protected]

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret i Valby. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Der kan forekomme arbejde uden for almindelig kontortid, da du bliver del af vores presseberedskab, men med en høj grad af fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge sin egen arbejdsdag. Vi ønsker, du begynder den 1. august 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og relevante dokumenter via ansøgningslinket. Vi modtager ikke ansøgninger via mail eller brev. Søg gerne så hurtigt som muligt, da vi holder løbende samtaler, og senest den 17. juni klokken 23:59.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Valby
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    I DI’s europapolitiske afdeling søger vi en ny kollega, der med fast base i Bruxelles skal bidrage til vores arbejde med politiske analyser og kommunikation til vores medlemmer på tværs af dansk erhvervsliv og sektorer. DI’s kontor i Bruxelles er en spydspids for dansk erhvervslivs politiske interessevaretagelse i Bruxelles.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1