Seniorrådgiver for presse og kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Har du lyst til at være med til at placere den kollektive transport på den centrale dagsorden som borgernær velfærd? Kan du håndtere presse- og krisekommunikation og formidle svært tilgængeligt stof i letforståelige, korte nyheder og budskaber? Og motiveres du af at højne omverdenens opfattelse af Movia gennem tværgående samarbejde og borgerinddragelse?

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste af os har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er meget afhængige af den for at få hverdagen og deres sociale liv til at hænge sammen. I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, således at den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer.

Vi søger nu en fagligt stærk erfaren rådgiver til at være med til at hjælpe os med at nå vores mål. Vi har travlt og stillingen ønskes derfor besat hurtigst muligt med en velkvalificeret, erfaren og udadvendt medarbejder, som får en række spændende, selvstændige opgaver i en stor, politisk ledet virksomhed i et unikt krydsfelt mellem private virksomheder, kommuner og regioner.

Stillingen som Seniorrådgiver har primært sigte på:

  • Bidrage til og videreudvikle dialogen med interessenter, samarbejdspartnere og den brede offentlighed
  • Være tovholder for Movias borgerpanel og sammen med ledelsen videreudvikle og implementere borgerinddragelse i Movia og hos vores ejere, kommunerne og de to regioner på Sjælland.
  • Bistå områdets kommunikation- og informationschef med koordinering af kommunikationsindsatser og større udviklingsopgaver
  • Her-og-nu proaktiv og reaktiv pressehåndtering, lancering af nye services og målrettede kommunikationsindsatser
  • Deltage som projektleder i forbindelse med kommunikation om større eller mindre projekter i samarbejde med andre afdelinger i organisationen
  • Udarbejde nyheder, pressemeddelelser, debatindlæg, kommunikationsplaner og –strategier for Movia

  • Formidlingsbidrag og kommunikationssparring til rapporter, årsrapporter, forretningsplaner og publikationer
  • Udvikle content til Movias sociale medier og håndtere dialog med kunder/følgere

Den ideelle kandidat:

  • Har en kommunikationsfaglig baggrund
  • Har erfaring med her og nu pressehåndtering og strategisk kommunikation, gerne fra en politisk styret organisation eller en organisation med mange forskellige interessenter
  • Er godt og hurtigt skrivende med dokumenteret erfaring i at udarbejde såvel pressemeddelelser og debatindlæg som længere tekster og rapporter.
  • Har erfaring med kommunikation på digitale medier

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer. Vi tilbyder fleksibilitet, og får også brug for din.

Vi tilbyder en sjov hverdag, stejl læringskurve og hektisk stemning
Du bliver en del af Movias forretningsenhed Kommerciel og Kunder med placering i Kommunikation og Information. Udover ansvar for presse, kommunikation og markedsføring og public affairs, varetager forretningsenheden blandt andet Movias dialog med borgerne i busser, flextrafik og lokaltog gennem de kundevendte kanaler i den kollektive transport i hele den sjællandske geografi.

Moderne arbejdsplads
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Ansøgning

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Valby
  • Fredag den 28. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2