Tilbagetrukket - Kommunikations- og formidlingschef til VejleMuseerne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Jobbet er midlertidigt tilbagetrukket pga. organisatoriske ændringer. Vi beklager den ulejlighed det måtte give evt. ansøgere.

VejleMuseernes ambition er at være førende inden for oplevelsesrig, eksperimenterende og tværfaglig formidling, og vi er efterhånden nået rigtig langt. Derfor søger vi en kommunikations- og formidlingschef, der kan hjælpe os med at nå vores mål gennem overordnet ledelse på området. Stillingen er central for, at vi kan nå vores mål og er forudsætningen for, at vi kan styrke kommunikation, markedsføring og udvikling af VejleMuseernes formidlingsaktiviteter.

Om jobbet

Du bliver den daglige leder for kommunikations- og formidlingsområdet og 15 medarbejdere. Du skal med en motiverende, inspirerende og inddragende ledelsesstil yde væsentlige bidrag til at omsætte VejleMuseernes visioner og ambitiøse mål inden for formidlingsområdet til konkrete handlinger.

Én primær opgave bliver at vitalisere og udvikle såvel formidlingsområdet som markedsføringen, og dine hovedopgaver som kommunikations- og formidlingschef bliver derfor at lede, styrke og udvikle kommunikations- og formidlingsområdet, herunder særligt på følgende områder:

  • Se det store i det lokale: Se potentialet i de unikke kulturelle skatte og oplevelser og det brede kulturelle udbud, der findes i Vejle og i det regionale område, og videreudvikle formidlingen af disse på en inspirerende og vedkommende måde til et bredt publikum.
  • Blik for borgeren: Sikre at udstillinger og formidlingsaktiviteter har relevans for alle målgrupper. VejleMuseerne har fokus på, at aktiviteter rammer både børn, unge og voksne, så museerne kommer i dialog med så stort et udsnit af befolkningen som muligt.

Tiltrædelse 1. april 2020

Vi forventer af dig

Du er visionær og udviklingsorienteret og har erfaring fra kommunikations- og markedsføringsområdet samt et bredt kendskab til såvel moderne som mere traditionelle metoder inden for videns- og kulturformidling. Du kan skabe levende og vedkommende fortællinger gennem et bredt kulturelt udbud og formår at skabe kontakt med såvel nye som kendte målgrupper.

Vi er åbne over for ansøgere med forskellige kompetence- og kvalifikationsprofiler, og vi ser gerne, at du har en relevant faglig baggrund inden for medier, events, oplevelsesøkonomi eller kommunikation kombineret med forståelse for museumsdrift. Herudover lægger vi vægt på, at du har kendskab til oplevelsesøkonomi og kan indgå i tætte udviklingssamarbejder med stærke videns medarbejdere, der er selvstændige og engagerede i opgaveløsningen.

Du skal have dokumenteret ledelseserfaring, være tillidvækkende, lydhør og evne at tage styring i relationer og netværkssammenhænge. Du skal kunne trives ledelsesmæssigt i et uformelt miljø, der er præget af stærkt engagerede og dygtige fagfolk.

Se yderligere beskrivelse af stillingen her

Hvis du ikke kan åbne linket, så kan du finde det her:https://www.vejle.dk/job/job-hos-os/ledige-job/kommunikations-og-formidlingschef-til-vejlemuseerne-146310/

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter overenskomstvilkår i henhold til chefaftalen. Lønnen fastsættes efter forhandling og på baggrund af din profil og kompetencer.

Om os

VejleMuseerne er en sammenslutning af en række formidlingssteder og museer i Vejle Kommune. Organisationen blev etableret i 2012 og består af 10 besøgssteder.

Ud over de 10 besøgssteder har VejleMuseerne et tæt samarbejde med Kongernes Jelling.

Formidling er en central opgave for VejleMuseerne, og vi lægger vægt på, at formidlingen er inddragende og engagerende. Udstillinger og aktiviteter skal skabe nysgerrighed og interesse for at engagere sig, undres og stille spørgsmål. De skal tale til flere sanser og udfordre gæsterne. Formidlingen skal derfor være nærværende, præcis og mestre balancen mellem den faglige integritet og publikums interesser

Flere oplysninger

Flere oplysninger kan fås hos museumschef Ove Sørensen på tlf.: 20707081 eller mail [email protected]

Du kan også læse mere om os på www.vejlemuseerne.dk

Ansøgningsfrist

10. januar kl. 23.59.

Profilanalyse
Vi benytter personprofilanalyse og eventuelt cases i forbindelse med ansættelsen.

Børneattest

Vi indhenter børneattest.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Vejle
  • Fredag den 10. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 6