AC Praktikant i Politik, Analyse og Kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Vejle

Brænder du for at være tæt på den øverste ledelse i en politisk styret kommune?
Så har du en unik chance for at få relevant erfaring som praktikant i Politik, Analyse & Kommunikation, hvor de overordnede strategiske linjer bliver fastlagt.
Som praktikant bliver du inddraget i en række af vores udviklingsprojekter, udarbejdelse af politikker og strategier, samt den daglige administrative servicering af borgmester og kommunaldirektør. Du vil få mulighed for at arbejde selvstændigt med analyser og research, administrative funktioner samt konkrete projektopgaver og ad hoc opgaver mv.

Arbejdsopgaver

Som praktikant i Politik, Analyse & Kommunikation har du en bred opgaveportefølje som svarer til en førsteårs konsulent. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Researchopgaver
  • Analysearbejde herunder dataindsamling og videreformidling
  • Deltage i forberedelse, planlægning samt gennemførelse af arrangementer, workshops, konferencer mv.
  • Taleskrivning/strategisk kommunikation
  • Professionel servicering af borgmester og kommunaldirektør
  • Bidrage til udvikling af politikområder
  • Bidrage til realisering af byrådets vision
  • Praktiske ad hoc opgaver

    … og mange andre spændende opgaver, der kan udspringe af politiske beslutninger samt deltagelse i møder og konferencer. Listen er ikke udtømmende og vil blive tilrettelagt i samarbejde med dig ud fra dine kompetencer og interesser. Vi vægter højt gensidig læring og inspiration af hinanden.

    I Vejle er vi en del af det globale netværk 100 Resilient Cities Network, der handler om byers evne til at vende udfordringer til nye muligheder. Arbejdet er tæt knyttet til FN´s 17 Verdensmål om en bæredygtig fremtid. Du vil som praktikant indgå i udviklingen af det løbende arbejde, og især i planlægningen af Vejles Folkemøde 2021. Her fejrer vi nærdemokratiet i tæt samspil med borgere, frivillige organisationer og politikere og dyrker dialogen om nutidens og fremtidens samfundsudfordringer med bl.a. debatter og oplæg.

    I foråret 2021 kommer du konkret til at arbejde med dataanalyse og udarbejdelse af ’Vækstbarometret’ der udgives hvert kvartal. I opgaveløsningen vil du indgå i et tæt samarbejde med Kommunikationsafdelingen og den erhvervspolitiske konsulent om grafik og formidling.

Mulighederne er åbne og mange! Praktikstillingen giver dig i høj grad mulighed for selv at være med til at præge og forme dine opgaver alt efter dit interessefelt og kompetencer. Vi garanterer, at dine arbejdsopgaver vil være både fagligt udfordrende og ansvarsfulde.

Vi forventer, at:

  • du er i gang med en relevant uddannelse, f.eks. inden for samfundsvidenskab, humaniora eller lignende
  • Du kan arbejde selvstændigt og som en del af et team
  • Du motiveres af at arbejde i en omskiftelig og forskelligartet hverdag med korte deadlines
  • Du har en skarp pen med gode formidlingsevner
  • Du er initiativrig, struktureret og ansvarlig
  • Du kan indgå i tværfagligt samarbejde med gode samarbejdsevner

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket bl.a. kan give dig mulighed for at følge et enkelt fag på studiet, eller fastholde et studiejob. Der er også mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage. Praktikken er ulønnet, men Vejle Kommune dækker dine udgifter til pendlerkort og kantineordning til frokost.

Vi forventer, at praktikperioden er fra 1. februar 2021 til ultimo juni 2021 eller efter aftale.

Du vil i praktikperioden være tilknyttet en praktikansvarlig, som løbende giver dig feedback.

Om os

Politik, Analyse & Kommunikation betjener borgmester, kommunaldirektør og kommunens øverste ledelse. Praktikperioden vil give dig en bred indsigt i, hvordan en stor og moderne kommune arbejder med lokal udvikling i et uformelt, tværfagligt og projektorienteret miljø.

Politik, Analyse & Kommunikation har en bred berøringsflade og fungerer som tovholder på flere tværgående opgaver og projekter i kommunen. Vi har mange samarbejdsrelationer både internt i kommunen, men i høj grad også til eksterne parter som virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, frivillige og andre myndigheder m.v.

I Politik, Analyse & Kommunikation er vi 19 medarbejdere med forskellige baggrunde. Du bliver en del af en høj faglighed og tempoet er højt, når vi løser opgaver.

Ansøgningsfrist

Hvis du synes det lyder som en stilling for dig og skal du i praktik i foråret 2021, så glæder vi os til at høre fra dig. Samtaler afholdes og ansættelse sker løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Chef for Politik, Analyse & Kommunikation og stabschef for Kommunaldirektørens Stabe Julie Halkier Nilsson på mail: [email protected] eller mobilnummer: 20 18 91 57

Tiltrædelse 1. februar 2021 – ultimo juni 2021.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Vejle
  • Mandag den 30. november 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 6