Forbrugerklagenævnet i Viborg søger sagkyndig inden for tekstil, skind og rens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Nævnenes Hus har adresse i Viborg i Midtjylland. Da arbejdet som sagkyndig som udgangspunkt udføres hos den sagkyndige, ønsker vi at modtage ansøgninger fra ansøgere fra hele landet.

Dine opgaver
Du skal bistå sekretariatet i konkrete klagesager. Opgaverne består som udgangspunkt i at:

  • Gennemlæse sagens dokumenter
  • Foretage tekniske undersøgelser af tekstiler, typisk beklædningsgenstande
  • Formidle undersøgelsernes resultat i en skriftlig udtalelse, som skal være skrevet i et klart og letforståeligt sprog

Det betyder konkret at du fx skal vurdere, hvad fejlen på det pågældende produkt skyldes, herunder om det kan være en materiale- eller konstruktionsfejl, almindeligt brug, forbrugerens uhensigtsmæssige brug eller om en ydelse (fx en rensebehandling) er foretaget fagmæssigt korrekt. Du skal kunne levere resultatet af undersøgelsen inden for de frister, der er aftalt med Nævnenes Hus. Du skal endvidere stå til rådighed for uddybende spørgsmål fra sagsbehandleren i de sager, hvor du har forestået undersøgelsen.

Nævnenes Hus stiller ikke lokaler eller nødvendigt udstyr til rådighed for undersøgelsen.

Opgaven som sagkyndig er begrænset i omfang, og du vil med fordel kunne varetage opgaven ved siden af et andet arbejde.

Om dig
Vi forventer, at du har:

  • En relevant uddannelse og/eller stor faglig erfaring inden for området. Det er en fordel, hvis du er uddannet civilingeniør med speciale indenfor kemi og tekstil eller har andre tilsvarende kvalifikationer med en mangeårig faglig baggrund
  • Et indgående kendskab til tekstiler og behandlingen heraf, herunder tekstilers sammensætning, tekstilers egenskaber, renholdelse af tekstiler, farveafsmitning og pletter, garners brudstyrker og pilling, skadedyrspåvirkning og rensebehandling af tekstiler
  • Gode skriftlige formuleringsevner

Samtalen
Inden en eventuel samtale fremsender vi en opgave, som vi beder dig om at løse og medbringe til samtalen.

Honorering
Honorering sker på baggrund af en kontrakt mellem den sagkyndige og Nævnenes Hus. Vi aflønner som udgangspunkt efter en fast takst pr. opgave. Derudover dækker Nævnenes Hus omkostninger til kørsel og yderligere udgifter efter konkret aftale og ud fra fastlagte tariffer, som fremgår af kontrakten.

Yderliger oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamchef Martin Bruun-Houmølle på tlf.: 72 40 58 58 eller [email protected].

Ansøgning
Ansøgning inkl. CV fremsendes til Nævnenes Hus via styrelsens elektroniske rekrutteringssystem. Ansøgningen og CV’et skal omfatte oplysninger om både nuværende og tidligere ansættelser, samt en beskrivelse af såvel teoretisk som praktisk erfaring med området.

Ansøgningsfristen er 30. juni 2020 kl. 23.59.

Nævnenes Hus - Lige ret for alle
Nævnenes Hus er en styrelse placeret centralt i Viborg. I Nævnenes Hus samarbejder jurister, teknikere og sekretærer om at understøtte én af de bærende søjler i vort samfund: Retfærdighed. Vi arbejder for de grundlæggende principper om, at alle er lige for loven, og alle har lige adgang til loven. Det gør vi ved at betjene og understøtte uafhængige klagenævn med et grundigt og kompetent teknisk og juridisk forarbejde, så nævnene kan træffe korrekte afgørelser til tiden. Dette kræver en høj faglighed og en effektiv digitaliseret forvaltning, der er båret af synergi gennem samarbejde i en løbende dialog med vores omverden.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Viborg
  • Tirsdag den 30. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1