Nævnenes Hus søger studerende til kommunikationsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Har du lyst til et studiejob, hvor du får mange forskellige opgaver og et tæt samarbejde med ledelse og direktion? Interesserer du dig for employee advocacy, kommunikationsrådgivning og SoMe? Så har vi jobbet til dig i Nævnenes Hus!

Som vores nye kommunikationsstudentermedhjælper bliver du en del af Ledelsessekretariatet i Nævnenes Hus. Ledelsessekretariatet er en del af Administrationen, som varetager en bred vifte af opgaver, der spænder minister- og direktionsbetjening, HR, økonomi, kompetenceudvikling og kommunikation. Med-arbejderne i teamet er udadvendte og engagerede, og gør en dyd ud af at hjælpe hinanden, når der er behov for det. Der er til tider meget travlt, så det er vigtigt, at du kan trives i et miljø, hvor tempoet er højt, men stemningen god og uformel.

Hvad kommer du til at lave?

Vi står overfor at skulle implementere en ny digital kommunikationsstrategi, og i den forbindelse får du en vigtig rolle. Det betyder, at du vil få en stor del af ansvaret for strategien og derfor også indflydelse på, hvordan den skal ud at leve i Nævnenes Hus. Strategien indebærer bl.a. at drive proces for employee advocacy, så det er vigtigt, at du er god til at skabe relationer.

Derudover vil der være en række ad hoc opgaver, såsom udarbejdelse af materiale til vores direktør, opdatering og udvikling af hjemmesiden, intranet og håndtering af SoMe. Du får et tæt samarbejde med den ansvarlige medarbejder for den digitale kommunikationsstrategi og styrelsens direktør, men får også rig mulighed for at få feedback og sparre med dine andre kolleger i teamet.

Om dig

Du er i gang med en relevant videregående uddannelse.

Vi har store ambitioner, og derfor har vi brug for en dygtig studerende, som:

  • har knivskarpe kommunikative evner mundtligt og skriftligt
  • har personligt drive
  • evner at tilegne sig viden på egen hånd
  • har flair for både skriftlig og visuel fremstilling
  • tænker struktur, strategi og proces ind i en større sammenhæng
  • har overskud til smil i en travl hverdag


Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation.

Tiltrædelse er den 1. september 2019 eller hurtigst muligt herefter.

Arbejdstiden bliver ca. 15 timer ugentligt, forventeligt fordelt på to hverdage.

Arbejdsstedet er Toldboden 2, 8800 Viborg.

Ansøgningen med CV og eksamenspapirer sendes elektronisk via http://em.dk/job-ogkarriere/ledige-stil-linger. Din ansøgning skal være modtaget senest den 15. august. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte kompetenceudviklingskonsulent og kommunikations-ansvarlig Ellen Øvig Jørgensen på tlf.: 72 40 59 36. Har du spørgsmål til ansættelsesvilkår og løn, kan du kontakte rekrutteringspartner Abigael Kingsley Buah på tlf.: 91 33 71 92.

Nævnenes Hus – lige ret for alle

Nævnenes Hus er en styrelse placeret centralt i Viborg.

I Nævnenes Hus samarbejder jurister, teknikere og administrative medarbejdere om at understøtte én af de bærende søjler i vort samfund: Retfærdighed. Vi arbejder for de grundlæggende principper om, at alle er lige for loven, og alle har lige adgang til loven. Det gør vi ved at betjene og understøtte uafhængige klagenævn med et grundigt og kompetent teknisk og juridisk forarbejde, så nævnene kan træffe korrekte afgørelser til tiden. Dette kræver en høj faglighed og en effektiv digitaliseret forvaltning, der er båret af synergi gennem samarbejde i en løbende dialog med vores omverden.

Har du ambitionerne, modet og de rette kvalifikationer så grib chancen for at blive en vigtig del af Nævn-enes Hus.

Læs mere om Nævnenes Hus på www.naevneneshus.dk.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Viborg
  • Onsdag den 14. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1