Ambitiøs og energisk rekrutterings- og kommunikationsrådgiver til Flyverhjemmeværnet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Er du en energisk og driftig formidler, som kan levere klare budskaber på sociale og digitale medier? Har du lyst til at drive rekrutterings- og kommunikationsområdet i en frivillig militær organisation? Så har vi brug for dig som rekrutterings- og kommunikationsrådgiver i Flyverhjemmeværnet.

Om os

Flyverhjemmeværnet er den værnsgren i Hjemmeværnet, der primært støtter Flyvevåbnet. Flyverhjemmeværnets kapaciteter indsættes derfor i samarbejde med Flyvevåbnets enheder og under samme operationsvilkår, hvilket afspejler sig i vores uddannelses- og træningsaktiviteter.

Flyverhjemmeværnet er landsdækkende – med hovedkvarter i Vordingborg, samt medarbejdere placeret i Karup og Aalborg. Vi har pt. ca. 1.100 flyverhjemmeværnssoldater i den aktive struktur, samt ca. 3.550 flyverhjemmeværnssoldater placeret i Flyverhjemmeværnets Reserve.

Flyverhjemmeværnets Stab består af 27 civile og militære medarbejdere.
Som rekrutterings- og kommunikationsrådgiver bliver du en vigtig del af en lille kerne af nøglemedarbejdere, som støtter chefen for Flyverhjemmeværnet.

Flyverhjemmeværnet arbejder i en omskiftelig kontekst på de frivilliges præmisser. Det kræver en fleksibel tilgang til jobbet, men giver tilsvarende fleksible rammer at virke inden for. Vi værdsætter en god social omgangstone, hvor den enkelte har vide rammer for eget virke.

Om stillingen

Du kan forvente en ganske dynamisk og udadvendt stilling med en bred vifte af opgaver inden for både planlægning og udførelse af rekruttering og kommunikation.

Rådgivning, vejledning og gennemførelse af rekrutterings- og kommunikationsaktiviteter i de frivillige Hjemmeværnseskadriller er centralt i stillingen. Samarbejdet med og aktivt engagement i forhold til de frivillige hjemmeværnssoldater er en af de vigtigste opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil som udgangspunkt omfatte, at du er ansvarlig for:

• koordinering, understøttelse og udvikling af rekrutteringsaktiviteter
• koordinering, understøttelse og udvikling af både den eksterne og interne kommunikationsindsats
• drift af Flyverhjemmeværnets sociale medier

og at du bidrager:

• til udvikling af Hjemmeværnets kampagner, presseindsatser og øvrig kommunikation
• til udvikling og implementering af Hjemmeværnets rekrutteringstiltag
• til produktion af indhold til sociale, digitale samt trykte medier
• med produkter til Hjemmeværnets samlede kommunikationsaktiviteter
• med rådgivning af ledelsen om rekruttering og kommunikation.

Du er en del af Hjemmeværnets overordnede kommunikations- og rekrutteringsstruktur og refererer i den forbindelse til Den Kommitterede for Hjemmeværnet. Dit daglige arbejde sker i samarbejde med de øvrige ansatte i Hjemmeværnets kommunikations- og rekrutteringsstruktur, hvor du er eksperten indenfor Flyverhjemmeværnet.

Der er i vid udstrækning mulighed for, at du er med til at forme og tilpasse den samlede opgaveportefølje og definere rammerne for jobbet i samarbejde med Flyverhjemmeværnets Ledelse.

Der er god mulighed for at planlægge og tilrettelægge dit arbejde fleksibelt, eventuelt med hjemmearbejdsdage. Samtidig må du forvente, at en del opgaver løses om aftenen og i weekender i hele landet.

Om dig

Du har en videregående uddannelse inden for rekruttering og/eller kommunikation. Har du erfaring fra frivillige organisationer og/eller Forsvaret eller som reserveofficer er det et plus.

Du er naturligvis en dygtig kommunikator, både på skrift og i tale.

Du er god til at samarbejde, motivere og udvikle andre. Du er initiativrig, fleksibel i tanke og handling og er handlekraftig. Du er en energisk og driftig person, der ser muligheder frem for begrænsninger. Du er klar til at kaste dig over nye og anderledes udfordringer og ikke mindst at give kommunikationsområdet i Flyverhjemmeværnet en saltvandsindsprøjtning.

Du har ambitioner og vil gerne udvikle både dig selv og de muligheder, som digitale og sociale medier giver. Du er ikke bange for at få mudder på støvlerne sammen med de mange frivillige soldater, når du tager med dem i felten for at skrive historier om øvelser og når de støtter politiet eller resten af samfundet.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende aftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte officerer på det militære lederniveau med flere og protokollat 4 for kommunikations- og rekrutteringsrådgivere til aftale om nyt lønsystem af 22. marts 2019 mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark. Derudover er der mulighed for at forhandle et tillæg på baggrund af din erfaring og dine kompetencer. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Dit faste tjenestested vil enten være Karup eller Vordingborg afhængig af din bopæl.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Chefen for Flyverhjemmeværnet, oberst Kern Oddershede på telefon 4080 1782 eller stabschef, oberstløjtnant Timm W. Larsen på telefon 9133 5002.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anne-Marie Halle Kristensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 7281 9112.

Ansøgningsfristen er den 15. september 2021, og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 38. Stillingen er til besættelse den 1. november 2021, eller snarest muligt.

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM FLYVERHJEMMEVÆRNET
Flyverhjemmeværnet er en særligt specialiseret del af Hjemmeværnet, som først og fremmest har til opgave at støtte Flyvevåbnet med at bevogte og sikre de danske flyvestationer. Flyvehjemmeværnet består af 28 hjemmeværnseskadriller, hvoraf den ene udgør Hjemmeværnets Flyvende kapacitet. Ud over bevogtning af Flyvevåbnets installationer anvendes Flyverhjemmeværnets frivillige også til løsning af opgaver andre steder i landet, når Forsvaret og Flyvevåbnet har brug for støtte. Det kan f.eks. være, når fly sikkerhedslander i civilt terræn eller mere skarpe bevogtningsopgaver i krise og ved forhøjet beredskab.
Flyverhjemmeværnet har samlet set ca. 4.500 frivillige, hvoraf ca. 1.300 er i den aktive struktur. Vi er 24 militære og civile medarbejdere i Flyverhjemmeværnets faste stab fordelt på Vordingborg og Karup samt en enkelt medarbejder i Aalborg.
Se mere på www.hjv.dk/oe/fhv

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Vordingborg
  • Fredag den 17. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0