Rekrutteringsfirma

Konstruktionsingeniør til Viborg Ingeniørerne (Aalborg eller Viborg)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Om Viborg Ingeniørerne - Vi er store – men ikke fór store

Vi er store nok: Der er alle fagområder i virksomheden og certificerede kollegaer i højeste klasse, både indenfor konstruktioner og brand. Det betyder, at du altid har en kompetent kollega at sparre med. Viborg Ingeniørerne har derudover deres egne faglige netværksgrupper.


Vi er ikke fór store: Vi kender hinanden og har det sjovt sammen - vi ser den enkelte.

Hvis du leder efter et alsidigt og afvekslende job, hvor opgavetyperne veksler både i størrelse, men også kompleksitet, så får du her muligheden i en stilling som konstruktionsingeniør hos Viborg Ingeniørerne. Du vil få ansvar for dine egne arbejdsopgaver, og der vil være mulighed for at være med i projekterne fra start til slut således, at du kan være med fra de indledende skitser til projektering og udførslen til slut. Hos Viborg Ingeniørerne er der en konstant mulighed for læring og udvikling uanset om du er erfaren eller nyuddannet.

Faglighed, fordybelse og medindflydelse på egen udvikling

Ud over spændende og udfordrende projekter er Viborg Ingeniørerne kendt for at være en virksomhed, hvor trivsel, samarbejde og gode arbejds- og medarbejderforhold prioriteres højt. Her er rig mulighed for fagligt netværk og faglig såvel som personlig udvikling, hvad end du er erfaren eller nyuddannet. Du har som medarbejder stor indflydelse på din egen udvikling i et uformelt og professionelt miljø. Er du erfaren, vil du få mulighed for at blive mentor for de yngre ingeniører – er du nyuddannet tilpasses opgaverne, så du får den bedst mulige opstart som konstruktionsingeniør.

Opgaver som afdelingen og du skal løse:

  • Deltagelse i projektteams.
    Du har (med)ansvar for den bærende konstruktion, men også for "helhedstænkningen". Løsningerne designes og koordineres i tæt samarbejde med andre fagområder.
  • Udførelse af statiske beregninger og dokumentation heraf.
    Virksomheden anvender blandt andet FEM-Design, ROBOT, Strusoft Dimension samt egne udviklede programmer i Excel og Matlab.
  • Sikre at de bærende konstruktioner bliver kommunikeret korrekt på tegningsmaterialet.
    Virksomheden optegner oftest i REVIT. Du kan evt. anvende REVIT selv. Ofte er det en af virksomhedens dygtige konstruktører, der i samarbejde med dig udarbejder tegningsmaterialet.
  • Mulighed for at bidrage til nytænkning og innovation.
    Viborg Ingeniørerne vil gerne udfordre status quo og finde bedre og smartere måder at udføre arbejdet på.
  • Deltagelse i eksterne møder med samarbejdspartnere.
    De eksterne samarbejdspartnere involverer arkitekter, bygherrer, entreprenører, leverandører m.v.

Drive, faglighed, samarbejde og dygtighed

  • Du har en relevant ingeniøruddannelse.
  • Du har lyst til at arbejde tværfagligt og ønsker at øge din tværfaglige viden.
  • Du har lyst til at øge din viden bredt indenfor konstruktion samt et ønske om at udvikle dig personligt.
  • Du syntes, at det er spændende at følge et projekt fra start til bygningen er opført.
  • Du er engageret, kvalitetsbevidst og har gode samarbejdsevner.
  • Du kommunikerer klart og tydeligt både internt og med kunden.
  • Du vægter ærlighed, dygtighed og ordentlighed højt.

En moderne virksomhed med personbestemt ledelse

Viborg Ingeniørerne er en ingeniørvirksomhed i det nord- og midtjyske, som på nuværende tidspunkt beskæftiger omkring 55 medarbejdere fordelt på afdelinger i Viborg og i Aalborg. Det er en moderne virksomhed, hvor medarbejderne gives stor frihed og selv tager stort ejerskab for egen dagligdag og opgaveløsning. Ejerne af virksomheden udgør både den daglige ledelse og indgår også i projekterne sammen med de øvrige ingeniører. Virksomhedens størrelse og flade organisation er en afgørende styrke, og det vil skinne igennem i din hverdag, at der er kort vej fra medarbejder til ledelse. Ledelsen praktiseres situationsbestemt, hvilket betyder, at du ledes med udgangspunkt i dig som person og den faglighed, som du besidder.

Der er mulighed for hjemmearbejde og som en naturlig del af sammenholdet, afholdes der jævnligt sociale arrangementer som kan være alt fra en fredagsøl til arrangementer, der involverer partnere og familie.

Læs mere om Viborg Ingeniørerne www.vibing.dk.

Se referencer her.

Arbejdssted er i enten Aalborg eller Viborg, således at den geografiske arbejdsplads tilpasses din bopæl.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Konstruktør (praktik) i Aalborg

    <p><strong>VI SØGER DIG! </strong></p><p>Vi søger en engageret praktikant til [xxxxx]s kontor i Aalborg/Aarhus til efteråret 2024.</p><p>Er du vores komm..
    • Konstruktør
    • Aalborg
    Få mere info
  • Konstruktør i Aalborg

    Projektering og rådgivning indenfor ledningsinfrastruktur samt anlægsprojekter er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vores kompetencer omfatter mange forskellige discipliner indenfor den brede inf..
    • Konstruktør
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
2. juli 2024 2
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1

Værd at vide når du søger job som konstruktør i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!