Sagsbehandler med baggrund som ingeniør eller bygningskonstruktør til Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Vil du være med til at skabe byggeklodserne for virksomhedens fremtidige udvikling, og har du solidt kendskab til alle byggeriets faser og dokumenteret erfaring i projektledelse af byggeprojekter? Brænder du for at gøre en forskel, og vil du være med til at præge vores nyoprettede organisation ? Så send os din ansøgning – vi mangler en sagsbehandler og kollega.

Om os

Kapacitetsudviklingssektionen består af en chef og seks medarbejdere, der sidder fordelt i et etablissementselement og teknologi- og proceselement.
Sektionen består af fagspecialister som ingeniører og bygningskonstruktører. Sektionen har med reference og rapportering til chefen for Forretningsafdelingen ansvaret for udviklingen af den samlede bygningsmasse såvel som produktionsapparatet for hele organisationen.

I stillingen er der mulighed for hjemmearbejdsdage og fleksibel arbejdstid. Der skal påregnes 30-40 rejsedage årligt til Forsvarets etablissementer i Danmark, primært som dagsrejser og ved anvendelse af Forsvarets delebilsordning, hvilket betyder en længere arbejdsdag end normalt disse dage. Der stilles derfor krav om erhvervet kategori B kørekort.

Vi vægter kontinuerlig udvikling for alle vores ansatte. Derfor vil vi løbende sikre din kompetenceudvikling, som indledes med en afklaringssamtale, når din prøvetid er afsluttet. Herefter vil vi i fællesskab planlægge, hvordan du opnår kvalificering og udvikling i jobbet.

Om stillingen

Den ledige stilling er i Etablissementselementet, som består af to medarbejdere. Etablissementselementets primære opgave er at sagsbehandle og fungere som kunderepræsentant for Vedligeholdelsestjenestens igangværende og planlagte byggerier samt udarbejde beslutningsoplæg og kravspecifikationer for fremtidige bygningsbehov. Det er værkstedsbehov, som skal understøtte Forsvarets vedligeholdelse af bl.a. skibe, våben, kanoner, køretøjer, elektronik, fly/helikoptere og meget andet udstyr.

Arbejdet består primært i udarbejdelse af beslutningsoplæg, specifikke kravspecifikationer samt bidrage til den strategisk udvikling indenfor byggeri ved Vedligeholdelsestjenesten. Byggerier udføres af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse med tæt koordination til dig, som er kunderepræsentant for Vedligeholdelsestjenesten. En andel af projekterne vil planlægges til udførelse i en tidshorisont på op til 5-10 år afhængig af Forsvarets prioriteter.

Byggerierne spænder bredt fra mindre bygningstilpasninger til komplekst nybyggeri, hvor du i projekterne oftest vil være kunderepræsentanten fra idégrundlag til færdigt byggeri og dermed have stor indflydelse på gennemførelsen af projekterne. I stillingen er der en stor berøringsflade på alle niveauer i organisationen samt koordination med specialister indenfor bl.a. produktionsprocesser, procesoptimering, arbejdsmiljø, militær sikkerhed og kvalitetssikring.

Opgaverne er ofte indsamling af udviklingsbehov og beskrivelse af løsningsforslag og i sidste ende sikre, at projekterne prioriteres til udførelse i fremtiden.

Dine hovedopgaver er at:
• Indhentning af kravspecifikationer og argumentation fra værkstedsstrukturen og i sidste ende udarbejdelse af projektoplæggene som grundlag for beslutning.
• Deltage i besigtigelser, projekterings-, bygge- og koordinationsmøder med Forsvarets udførende parter af byggerierne.
• Udarbejde bygningsmæssige strategiske udviklingsplaner, som understøtter Forsvarets fremtidige vedligeholdelsesbehov, herunder bidrage til helhedstænkning i projekterne ved dialog med Forsvarets øvrige myndigheder, såsom Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet.
• Koordinator for tværgående driftsrelaterede projekter/sager.
• Indmelde og koordinere arbejdsmiljøprojekter af forskellig kompleksitet.

Derudover vil der i jobbet også være faglig rådgivning af værkstedsledelsen indenfor driftsrelaterede opgaver.

I Kapacitetssektionen vægter vi et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og med frihed under ansvar, hvor du selv er med til at præge din hverdag.

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller har en anden relevant uddannelse.

Du har erfaring med Forsvaret, offentligt byggeri eller anden produktionsvirksomhed. Det ønskes, at du har dokumenteret erfaring med forskelligartet projekter.

Vi lægger vægt på gode samarbejds- og kommunikationsevner samt evnen til planlægning og prioritering af opgaver.

Du skal være fortrolig med IT-redskaber, herunder Microsoft Office-pakken.
Forsvaret har en række IT-redskaber, som du vil blive oplært i som en del af opstarten til jobbet, men det er væsentligt, at du har interesse og flair for brugen af IT-redskaber, da det bliver en naturlig del af hverdagen.

Som person er du positiv, proaktiv, fleksibel, og du tror på, at relationer skaber resultater. Du er struktureret, omhyggelig og effektiv i din opgaveløsning. Du er vedholdende og evner at bevare overblikket i perioder med højt tempo.

Som sagsbehandler og koordinator er det vigtigt, at du besidder stærke kommunikative evner og kan formulere dig tydeligt og præcist både skriftligt og mundtligt. Kommunikationen vil foregå primært på dansk.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos kaptajn Morten Rousing, chef for kapacitetsudviklingssektionen på telefon 2574 3550. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 728 19143.

Ansøgningsfristen er den 21. februar 2021. Samtaler forventes afholdt i ugerne 10 og 11. Ansættelse pr. 1. april 2021 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Brabrand
  • Søndag den 21. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0