Konstruktionsingeniør med bred byggeteknisk viden (Esbjerg eller Vejle)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Kom og bring din ekspertise og faglige indsigt i spil, når du sammen med en dynamisk gruppe af engagerede ingeniører og teknikere bidrager til at levere innovative løsninger af høj kvalitet til Rambølls kunder. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du er uddannet Konstruktionsingeniør eller lignende og har minimum 8 års erfaring med projektering, tilsyn og byggeledelse. Derudover er det vigtigt at du brænder for at gennemføre projekter af høj kvalitet i tæt samspil med dine kollegaer, Rambølls kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Er du vores nye Ingeniør? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Industri & Byggeri afdeling

Som vores nye Ingeniør bliver du en del af et engageret team på ca. 15 medarbejdere, som arbejder for en af Rambølls store industri kunder i Grindsted. Teamet har et højt fagligt niveau og består af el-, maskin- og bygningsingeniører, maskinmestere, CAD tegnere, mm. Du vil sammen med dette team sidde hos Rambølls kunde 2-5 dage om ugen og levere projekter af høj kvalitet i tæt samarbejde med dine kollegaer og vores kunde. Udover det faglige netværk i dit team vil du også kunne trække på ekspertise fra hele Rambølls organisation.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Bred håndtering af byggeopgaver hovedsageligt indenfor ombygning og renovering
  • Projektering af store og små opgaver
  • Håndtering af byggetilladelser
  • Du vil få en unik mulighed for at følge projekter fra start til slut, da vi forventer du er med i hele processen
  • Styring af egne opgaver
  • Budget ansvar
  • Daglig sparring med både interne og eksterne stakeholders

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Du er uddannet Konstruktionsingeniør eller lignende
  • Minimum 8 års erfaring som Konstruktionsingeniør, gerne i rollen som rådgivende ingeniør
  • God erfaring med tilsyn og byggeledelse
  • Kendskab til ventilationssystemer og indeklima
  • Kendskab til byggesagsbehandling, brandforhold og bygningsmaterialer
  • God erfaring med programmer som AutoCad, Revit, Microsoft Office, MS Projects
  • Glimrende kommunikationsever på både dansk og engelsk (mundtlig og skriftligt)

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du: er en god teamplayer som bidrager positivt til dit team. Derudover er det også vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, kan holde styr på mange projekter på en gang, er proaktiv og ikke bleg for at træffe beslutninger undervejs i projektforløbet. Hos Rambøll vil du få mulighed for at udbygge dit allerede eksisterende netværk, og vi forventer derfor, at du er interesseret i at etablere og udvike gode og langvarige kundeforhold. For at levere successfulde projekter af høj kvalitet er det vigigt, at du har evnen til hurtigt at danne dig et overblik over kundens behov og omsætte disse behov til værdifulde projekter der bliver leveret til tiden. I denne stilling er der ikke to dage der er ens, derfor skal du også være komfortabel med at have mange bolde i luften, være fleksible og aldrig gå på kompromis med kvalitet.

Velkommen til vores Byggeri-division

Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 5.000 eksperter, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vil du vide mere om stillingen, kontakt da Afdelingsleder Klaus M. Jensen på +45 5161 5417 eller via mail på [email protected]. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 3. Januar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Esbjerg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1