Bygningskonstruktør - AFRY Buildings - Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Jobbeskrivelse


Har du erfaring inden for byggeri? Er du vant til at skabe faglig sammenhæng imellem fagområder? Har du samtidig erfaring med myndighedsansøgning, Revit og Autocad, så er du sikkert den Bygningskonstruktør, vi søger.

”I afdelingen er der et behageligt arbejdsmiljø med højt humør, godt sammenhold og med plads til alle. Vi har stor variation i baggrund og anciennitet, hvilket giver god mulighed for sparring og læring. En stor fordel i det daglige er også firmaets øvrige afdelinger, som besidder en stor kapacitet i form af ingeniøren og specialister inden for mange områder, der altid kan trækkes på ved komplekse opgaver. Du vil gennem varierende opgaver, som spænder helt fra de små til nogle af landets største og mest komplekse, få rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt” Fortæller bygningskonstruktør Morten Skov Hansen.

Velkommen til AFRY
Du slutter dig til AFRY Byggeri, hvor du vil få 250 dedikerede kolleger, som sidder på kontorer i Aarhus, Herning og Herlev, og som yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. I alt har AFRY-koncernen mere end 17.000 ansatte verden over, hvoraf ca. 600 medarbejdere sidder i AFRY Danmark på vores kontorer rundt omkring i landet. Her yder de rådgivning inden for byggeri, industri, transport, energi og design. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

Om jobbet
Du bliver en del af vores Byggeteknik-afdeling, som består af i alt 18 fagligt stærke og engagerede bygningskonstruktører og tekniske designere. Afdelingen beskæftiger sig med alle faser af byggeriet – lige fra de første skitser til den endelige projektering. Projekterne spænder derfor også bredt fra mindre renoveringsopgaver til udførelse af større byggerier.

Arbejdet som bygningskonstruktør i AFRY er meget varieret, og involverer både feltarbejde og besigtigelse. Du skal kunne håndtere digital indsendelse af myndighedsansøgning og opfølgning på disse ansøgninger overfor kommunen og bygherren.

Helt konkret vil du arbejde med:

  • Myndighedsbehandling digitalt
  • Projektering/ombygning
  • Renoveringsopgaver
  • Tilsyn
  • Byggeledelse
  • Bygherrerådgivning
  • Tilbudsindhentning samt afholdelse af licitationer
  • Miljøsanering
  • Bæredygtighedsprojektering
  • LCA & LCC beregninger

Afhængig af projekttype vil du arbejde enten selvstændigt eller i tværfagligt projektteam, ligesom du ofte vil udføre arbejdet i samarbejde med eksterne rådgivere.

Kvalifikationer


Vi lægger vægt på, at du har arbejdet med digital myndighedsbehandling og kan følge sagen fra start til slut.

Vi ser gerne, at du:

  • Er uddannet Bygningskonstruktør - gerne med +5 års erhvervserfaring
  • Har erfaring fra bygge- eller rådgiverbranchen
  • Er fagligt stærk og kan arbejde selvstændigt på et højt niveau
  • Er vant til at skabe sammenhæng imellem alle involverede fagområder
  • Er vant til direkte kundekontakt og kommunikativt stærk
  • Formår at håndtere og overskue mange sideløbende opgaver
  • Er en dygtig formidler af faglig viden
  • Har erfaring med Revit – og gerne Autocad
  • Har erfaring med Offices pakken Word, Excel og projekt

Hvis du er nyuddannet bygningskonstruktør, skal ovenstående dog ikke afholde dig fra at søge stillingen. Det vigtigste vil være, at du er fagligt dygtig, videbegærlig og ambitiøs – erfaringen får du hos os.

Vi tilbyder
Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier brave, devoted, teamplayer bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger.

Du kan se frem til en hverdag, som du får stor frihed til at planlægge, så længe opgaverne løses. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling, fx i form af kurser.

Mere konkret tilbyder vi:

  • Fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau
  • Pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Kantineordning og en aktiv personaleforening med forskellige arrangementer.
  • Kompetente kolleger, der har et rigtig godt sammenhold – ikke blot i teamet, men i hele AFRY.

Yderligere oplysninger


Interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder, Jacob D. Kristensen på mail: [email protected] eller på telefon +45 23 48

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Herning over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1