Rekrutteringsfirma

Konstruktionsingeniør - statiker til Wullum Pasgaard i Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Konstruktionsingeniør - statiker

For vores kunde Wullum Pasgaard søger vi en dygtig konstruktionsingeniør med en bred faglig profil, der ønsker at arbejde i en spændende mindre virksomhed, hvor man får berøring med mange forskellige projekter og arbejdsopgaver – og beslutningsvejene er korte og effektive.

Wullum Pasgaard er både en tegnestue og en rådgivende ingeniørvirksomhed. Det er virksomhedens styrke, idet de opnår en smidig proces, hvor de arbejder tæt sammen om både det arkitektoniske udtryk og de konstruktionsmæssige løsninger.

Virksomheden er beliggende i Holstebro. Gennem de sidste 5 - 8 år har de oplevet en stabil fremgang, og oplever til stadighed en stigende efterspørgsel på deres ydelser - specielt inden for erhvervs-, institutions- og boligbyggeri.

Om jobbet:

Som konstruktionsingeniør og statiker bliver du en del af et meget fleksibelt team med et fagligt højt niveau.

Wullum Pasgaard arbejder med renovering og nybyg for både offentlige, almennyttige, erhvervs, og private bygherrer. Hvilket medfører at du vil blive mødt med opgaver af meget forskelligartet karakter.

Som konstruktionsingeniør vil du blive en vigtig brik, som allerede i de indledende faser og i tæt samarbejde med projektlederne i huset, vil være med til at opstille forudsætningerne for de konstruktionsmæssige løsninger. Samt efterfølgende få ansvar for udarbejdelsen af den statiske dokumentation.

De daglige opgaver vil bl.a. være:

  • Konstruktionsanalyse
  • Statiske beregninger
  • Udarbejde og samle den statiske dokumentation
  • Kommunikation og faglig sparring med projektlederne

Om dig

Du er uddannet konstruktionsingeniør med speciale/erfaring som statiker. Du har nogle års erfaring og en bred profil, god byggefaglig forståelse og kan regne på både hovedstabilitet, stål, træ, beton og fundering. Og du har lyst til at være en vigtig spiller i en mindre virksomhed.

  • Du besidder et byggeteknisk fagligt højt niveau
  • Du har god konstruktionsforståelse
  • Du kan analysere kræfternes gang i et byggeri
  • Du er løsningsorienteret
  • Du forstår at sætte dig ind i opgaverne og gennemskue problemstillingerne
  • Du har stort kendskab til Excel og MathCad
  • Du har kendskab til Strusoft Dimension programpakken
  • Du har gerne kendskab til FEM beregningsprogrammer(Herunder gerne FEM Design)
  • Du har kendskab til Revit og AutoCad

Om Wullum Pasgaard

Wullum Passgaard startede i 2005 og har udviklet sig fra af løse opgaver for private kunder til at langt hovedparten af opgaverne kommer fra faste samarbejdspartnere, som boligselskaber, større entreprenørvirksomheder, byggefirmaer, ejendomsudviklere, forsikringsselskaber og offentlige bygherre.

Virksomheden tegnes af 3 partnere, som alle indgår i den daglige drift - du vil opleve en flad organisation, hvor ansvarsbevidsthed, engagement, selvstændighed, fleksibilitet og faglig stolthed er grundlæggende nøgleord for virksomheden.

Humøret er højt. Omgangstonen er afslappet og uformel. Og indbyrdes forskelligheder ses som en styrke. Der er fokus på work-life balance og stor forståelse for at livet er andet end arbejde.

Se mere på www.wpas.dk.

ANSØGNING:
Effektiv Rekruttering medvirker ved denne rekruttering. For yderligere informationer om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Heidi Dalkjær Simonsen på tlf. 51 88 08 04 eller via mail: [email protected] eller Jørgen Ole Jensen på tlf. 60 17 17 07 eller mail [email protected].

Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater. Er du interesseret, så send din ansøgning med det samme. Du starter din ansøgning ved at gå til "søg job" til højre her på siden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Konstruktør

    Konstruktør til Teknisk afdeling med håndværksmæssig baggrund Grundet VM Tarm A/S´ store vækst de seneste år søger vi en faglig dygtig konstruktør med erhvervserfaring til konstruktion af tankvogne..
    • Konstruktør
    • Tarm
    Få mere info
  • Seniorkonstruktør

    Hos Kallesoe søger vi en erfaren konstruktør til vores team. Kallesoe leverer specialdesignede produktionslinjer til træindustrien globalt. Med over 50 års erfaring sætter vi standarden for in..
    • Konstruktør
    • Lem St
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2