Konstruktionsingeniør til spændende bro- og havneprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Er du en erfaren konstruktionsingeniør? Vil du være fagansvarlig for store og små projekter? Er du kundeorienteret og kan du skabe smarte og bæredygtige løsninger? Så vær med til at skabe fremtiden sammen med os.

BLIV EN DEL AF VORES TRAFIKANLÆG-AFDELING I HOLSTEBRO
I vores trafikanlæg bliver du en del af COWIs infrastruktur- og anlægsenhed. Trafikanlæg tæller omkring 80 dygtige og engagerede medarbejdere i Aarhus og Holstebro som udfører infrastruktur- og anlægsprojekter i Danmark.

Med base fra vores kontor i Holstebro vil du blive en del af et multifagligt kontor med 8 kolleger, der arbejder inden for både vej, geoteknik, planlægning samt vand og miljø. Vi har et tæt og hyggeligt fællesskab med fokus på gode samarbejder og relationer. Atmosfæren er jordnær, og vi går op i at passe på hinanden og os selv og altid have fokus på kunderne og deres behov.

ARBEJD PÅ SPÆNDENDE BRO- OG HAVNEPROJEKTER LOKALT OG NATIONALT
Du vil være en vigtig del af vores hold af eksperter og generalister og arbejde tæt sammen med anlægssektionens faglige ledelse i Holstebro og Aarhus samt i Aalborg. Som hovedopgave vil du arbejde selvstændigt på spændende tværfaglige bro- og havneprojekter, samt arbejde med drift og vedligehold både lokalt i det vestjyske og regionalt. Da vi er et kontor i vækst, får du en unik mulighed for at blive en nøglespiller i vores vækstrejse, hvor du kan præge markedet, kontoret og din egen udvikling i særlig grad.

I dit daglige arbejde vil du:

  • tænke smarte løsninger inden for konstruktionsområdet på alle typer af projekter
  • indgå i tætte kunderelationer til eksisterende og nye kunder, herunder med kommuner, projektudviklere og entreprenører
  • fokusere på grænsefladekoordinering med andre fagligheder
  • vejlede og støtte vores dygtige unge kolleger
  • tænke digitalisering og bæredygtighed ind i vores projekter
  • bidrage til teknisk granskning af vores projekter og i de faglige netværk


Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, ligesom du får mulighed for at udvikle dine kolleger med de kompetencer, du bringer i spil. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for dine ambitioner og udvikling og opbygger dagligt dine kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. Vi har højt til loftet og stor grad af selvstændighed i opgaveløsningen og giver plads til at udvikle på dine gode ideer – det er sådan, vi skaber trivsel og engagement hos os.

DU ER EN DYGTIG ANLÆGSINGENIØR, SOM MOTIVERES AF AT FORSTÅ KUNDENS BEHOV
Dine kompetencer og lysten til at lære nyt og lære fra dig er nøglen til vores succes. På tværs af fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og dit engagement og få mulighed for at definere en retning for den brede vifte af spændende opgaver, som vi sidder med.

Vi mener, at den rette person til stillingen er løsningsorienteret og faglig velfunderet, én som bliver motiveret af at forstå kundens behov og omsætte det til bygbare projekter.

Derudover har du:

  • uddannelse som diplom- eller civilingeniør
  • 5+ års erfaring med anlægskonstruktioner
  • solidt kendskab til projekteringsværktøjer – det er ikke afgørende hvilke du kender, men du arbejder på højt niveau i et eller flere af dem
  • erfaring med byggeledelse og fagtilsyn
  • erfaringer med bæredygtige konstruktioner er en fordel
  • erfaring med fagledelse og et godt netværk er en fordel, men ikke et krav.


HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt sektionsleder Nicolai Birch på tlf. +45 2469 6708.

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Holstebro
  • Onsdag den 14. april 2021

Lignende jobs

  • Konstruktør

    Konstruktør til Teknisk afdeling med håndværksmæssig baggrund Grundet VM Tarm A/S´ store vækst de seneste år søger vi en faglig dygtig konstruktør med erhvervserfaring til konstruktion af tankvogne..
    • Konstruktør
    • Tarm
    Få mere info
  • Seniorkonstruktør

    Hos Kallesoe søger vi en erfaren konstruktør til vores team. Kallesoe leverer specialdesignede produktionslinjer til træindustrien globalt. Med over 50 års erfaring sætter vi standarden for in..
    • Konstruktør
    • Lem St
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2