Projekteringsleder til IBG Erhvervsbyg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Til en nyoprettet stilling søger vi en projekteringsleder til vores kontor i Holstebro. Som vores nye medarbejder kommer du til at stå for projekteringsledelse af spændende byggesager i hele landet.

Sådan bliver din hverdag

Du får overdraget sagerne efter indgåelse af totalentreprisekontrakten, hvorefter du bliver den samlende figur på tværs af hele projektorganisationen, herunder eksterne arkitekter og ingeniører. Du skal sikre, at alle parter leverer, så hele rådgivningsprojektet kommer i mål. Når sagen er færdigprojekteret, overdrager du den til udførelse i projektafdelingen.

Enkelte sager projekterer vi på egen tegnestue. Derfor er det en fordel, at du er fortrolig med 3D projektering i Revit.

Indkøb af enkelte underentrepriser vil også være del af dine arbejdsopgaver ligesom økonomihåndtering, herunder kalkulation, i projekteringsfasen.

Vi i IBG Erhvervsbyg lægger stor vægt på et godt, sjovt og udviklende arbejdsmiljø, hvor der er plads til nye idéer og udvikling. Du får stor medindflydelse på din hverdag og dine arbejdsopgaver, og bliver en del af et stærkt team i rivende udvikling.

Hvem er du og hvad har du med i bagagen?

Du er uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør, og du har opbygget (gerne et par års) erfaring med byggeprojekter fra enten byggepladser eller tegnestue. Du kender de rigtige byggetekniske løsninger med fokus på økonomi, kvalitet, miljø og tid.

Du er struktureret, kvalitetsbevidst og har øje for detaljer og flair for tal og kommunikation.

Du bliver en del af…

IBG Erhvervsbyg er er en del af IB G Jensen A/S.

Vi udfører byggerier i hoved- og totalentreprise i hele landet, primært erhvervsbyggerier, skoler og idrætshaller. Vi skaber fremtidens erhvervsbyggeri og stræber altid efter at levere et produkt i høj kvalitet og have tilfredse kunder. Vi har kontor i Holstebro, Lemvig og i Køge.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en flad struktur, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet.

Vi lægger stor vægt på, at du kan efterleve vores værdier i hverdagen: ordentlighed, overskud, trivsel & glæde og tilfredse kunder. Værdierne ligger til grund for hele IBGs eksistens. Kunder, kolleger og samarbejdspartnere kan regne med os, og vi opfører os ordentligt! Fælles indsats og holdånd giver overskud, trivsel & glæde i hverdagen og – på den lange bane – tilfredse kunder.

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Afdelingsleder Niels Hansen på tlf. 22 20 62 79 og se mere om os på ib-g.dk

Send dit CV og din ansøgning til [email protected]

Vi kalder løbende ind til samtale, og stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Holstebro
  • Søndag den 20. februar 2022

Lignende jobs

  • Konstruktør

    Konstruktør til Teknisk afdeling med håndværksmæssig baggrund Grundet VM Tarm A/S´ store vækst de seneste år søger vi en faglig dygtig konstruktør med erhvervserfaring til konstruktion af tankvogne..
    • Konstruktør
    • Tarm
    Få mere info
  • Seniorkonstruktør

    Hos Kallesoe søger vi en erfaren konstruktør til vores team. Kallesoe leverer specialdesignede produktionslinjer til træindustrien globalt. Med over 50 års erfaring sætter vi standarden for in..
    • Konstruktør
    • Lem St
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2