Konstruktør eller byggetekniker, som vil være tilbudsingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du lyst til at komme tæt på ledelsen, sidde med hvor beslutninger træffes og have en afgørende indflydelse på Funderings tilbudsprojekter? Har du konstant fokus på kundens behov, og kan du levere en høj kvalitet? Så er stillingen som tilbudsingeniør hos Aarsleff Fundering måske noget for dig?

Aarsleff Fundering er specialister inden for blandt andet pæle- og spunsramning, borede pæle, borede jord- og opdriftsankre, geotekniske boringer, byggegruber, havnebygning og grundvandssænkning. Vi gennemfører projekter i Danmark og i udlandet – ofte i samarbejde med vores anlægsafdeling ved udførelse af større entrepriser.

Tværfagligt og løsningsorienteret samarbejde

Du får fast base på vores kontor i Avedøre, men du vil også skulle ud til forskellige kunder og Aarsleffs andre afdelinger i din hverdag. Du vil oftest indgå i et tværfagligt samarbejde mellem flere af Aarsleffs afdelinger, når der skal udarbejdes tilbud. I den forbindelse vil du blandt andet skulle fastlægge udførelsesmetode og foretage materialevalg – altid med tid, kvalitet og økonomi for øje.

Forskellige typer tilbud

Som tilbudsingeniør vil en stor del af din hverdag bestå af kalkulationsarbejde – herunder mængdeudtag, indhentning af priser fra leverandører og underentreprenører, bidrage til tidsplaner og tegningsmateriale samt beskrivelser. I din dagligdag vil du typisk skulle koordinere flere tilbud ad gangen, og tilbuddene vil være meget forskellige grundet Aarsleff Funderings store udvalg af discipliner inden for fundering. I projekterne vil du ud over ovenstående skulle vurdere udbudsbetingelser og foretage kontraktforhandlinger og opfølgning herpå. Når tilbuddet er vundet, skal det overdrages til produktionen, hvilket vi lægger stor vægt på.

Er du vores nye kollega?

Vi søger en bygningskonstruktør eller byggetekniker, der enten er nyuddannet eller har op til tre års erfaring. Da vi i Aarsleff udfører samtlige discipliner inden for fundering, vil du løbende blive introduceret til forskellige facetter af området. Vi lægger vægt på en grundig oplæring, og du vil kunne trække på alle vores specialister internt i organisationen. Det tætte samspil, vi har med produktionen, giver en unik mulighed for at få et dybdegående kendskab til samtlige discipliner, som du kan bruge i tilbudsarbejdet.

Vi forestiller os derudover, at du

  • har interesse for geoteknik og fundering
  • arbejder systematisk og er detaljeorienteret, da det har afgørende betydning for udarbejdelsen af tilbudsmaterialet
  • er handlingsorienteret og overholder deadlines
  • har et godt købmandskab, som du især forstår at bruge, når du indhenter priser fra underentreprenører og leverandører
  • er opsøgende og proaktiv med henblik på mersalg
  • har kendskab til Sigma, som vi arbejder i – men det er ikke et krav
  • trives med selvstændigt arbejde, men også forstår at indgå i og bidrage positivt til samarbejdet i afdelingen og det givne tilbud
  • har flair for it, herunder kan du arbejde avanceret med Office-pakken
  • bidrager til et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø.

Du præger udviklingen

Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en afdeling i udvikling. Du får en bred kontaktflade med både interne og eksterne kunder samt mulighed for at præge udviklingen i tilbudsarbejdet. Derudover giver stillingen dig en stor faglig indsigt samt mulighed for at arbejde med både spændende og varierende funderingsprojekter.

Interesseret?

Har du brug for at vide mere, kan du kontakte tilbudsingeniør Mikkel Botoft Nielsen på tlf. 2026 3561. Vi gennemgår ansøgninger og indkalder løbende til samtaler. Vi skal senest have din ansøgning tirsdag den 3. august 2021.

Klik på Søg stillingen for at sende din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 03. august 2021

Lignende jobs

  • Konstruktør i Skovlunde

    Fri kontakt
    Om virksomheden: tic- elkas A/S har 50 års erfaring i at tilbyde automation, industrielle styre- og fordelingstavler, UPS, Power Supply Systems samt montage til en bred vifte af danske og internationale kunder. Du får omkring 180 nye kollegaer fordelt på 3 afdelinger i Skovlunde, Randers og Kaunas i Litauen.
    • Konstruktør
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Konstruktør i Storkøbenhavn

    Vil du have en helt central rolle i udviklingen af vores fremtidige produkter og brænder du for mekaniske løsninger og er en haj til at tegne/designe, så er denne stilling noget for dig.SCANB..
    • Konstruktør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Konstruktør i København

    Konstruktør søges til organisation/virksomhed i København
    • Konstruktør
    • København
    Få mere info
  • Konstruktør i København N

    Du har arbejdet med IKT-ledelse gerne i flere år og føler dig hjemme i disciplinen, så du selvstændigt kan styre de digitale processer i samarbejde med projekteringsledelsen, projektlederne og de .
    • Konstruktør
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1