Coor søger 2 Bygningskonstruktørpraktikanter til vores Projektafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København

Er du i gang med en Bygningskonstruktøruddannelse, og ønsker du at styrke dine kompetencer inden for kvalitetssikring og kommunikation? Så har du nu chancen for at blive praktikant hos Coor - en af Nordens førende Facility Management virksomheder med over 11.000 medarbejdere i Norden og over 4000 medarbejdere i Danmark. Vi kan garantere, at du får stor mulighed for at styrke dine kompetencer til din videre karriere, da vi er en virksomhed i konstant udvikling.

Opgaverne du skal løse, har stor betydning for os

Coor drifter og leverer en bred vifte af services hos en lang række virksomheder og offentlige institutioner over hele landet. Som Bygningskonstruktørpraktikant i Coor får du rig mulighed for at berøre flere områder fx vores drift, kontraktudvikling, samt kontakt med kunder og leverandører, hvilket kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken vej du ønsker at gå, når du er færdiguddannet.

Dine primære opgaver bliver:

  • forebyggende/oprettende vedligeholdelsesplaner
  • tilstandsvurderinger af bygningsdele
  • mindre forundersøgelser
  • udarbejdelse af udbudsmateriale, indhentning af tilbud, sammensætning af tilbud
  • kvalitetssikring

Dit kommende arbejdssted og afdelingen du bliver del af

Du bliver en del af Coors projektafdeling, som består af 6 projektledere, 2 senior projektledere og en projektkoordinator fordelt på Sjælland og Jylland, der alle arbejder med alt fra opstartsmøder på kommende projekter til rådgivning. Vi interesserer os alle for hinanden, og har en uformel tone. Dit nye arbejdssted bliver både på vores hovedkontor i Herlev, men også på blandt andet Polititorvet 14 i København. Vi forestiller os, at du kommer til at arbejde 37 timer ugentligt mandag til fredag primært i tidsrummet kl. 08.00 til 16.00 – det planlægger vi selvfølgelig sammen. Derudover er vi åbne for hjemmearbejde, når det giver mening for både dig og os. Vi forventer, at praktikperioden er minimum et semester, men er fleksible i forhold til, hvad der passer dig.

Vi ser gerne, at du starter den 31.01.2023.

Hvad kan Coor tilbyde mig?

Hos Coor får du først og fremmest en fantastisk arbejdsplads og en lærerig praktikplads med en masse topmotiverede kollegaer. Udover det tilbydes du:

  • ansættelse i en virksomhed, hvor vi mener, at det giver en rigtig god dynamik at have en praktikant, som kan bidrage med sin nyeste viden fra studiet – og samtidig vil det glæde os at bidrage til DIN karrieremæssige udvikling
  • en flad organisationsstruktur og frihed under ansvar
  • en høj grad af fleksibilitet. Vi er altid åbne og forstående overfor eksamensperioder m.v.
  • plads til dine ideer, fordi vi har en udbredt forbedringskultur
  • fokus på din trivsel, udvikling og uddannelse

Vores forventninger til dig som person er, at du

  • er nysgerrig på Facility Management branchen, og interesser dig for FM og projektstyring
  • er i stand til at følge op på opgaver
  • er social og interesserer dig for dine kollegaer og for nye muligheder, at arbejde på inden for dit arbejdsområde

Dine kvalifikationer

  • du er i gang med Bygningskonstruktøruddannelsen
  • du er en habil IT bruger af bl.a. MS-Office pakken og evner at sætte dig ind i nye systemer
  • du har kørekort til kategori B og gerne egen bil, som du kan bruge til arbejdsmæssig brug

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes af PET og kan vise en rent straffeattest.

Vil du i praktik hos Coor og arbejde med kvalitetssikring og kommunikation?

Nysgerrig på at vide mere?

Coor leverer serviceydelser, derfor er det vigtigt, at du som medarbejder kan yde ”Service i Stjerneklasse” – med dette menes at leve op til Coors tre ledestjerner, der symboliserer virksomhedens værdier og ligger til grunde for, hvordan vi udfører vores arbejde i det daglige:

* vi ser lidt længere frem

* vi er lydhøre

* vi skaber fremgang

Vi har stort fokus på, at alle medarbejdere arbejder i et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor man trives og kan gå glad på arbejde hver dag.

Du kan læse mere om Coor ved at klikke her:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i København over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4

Værd at vide når du søger job som konstruktør i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer