Brandrådgiver til m4 Arkitekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Er du certificeret brandrådgiver eller har du erfaring med brandtekniske opgaver og rådgivning? Bliver du motiveret af at bruge din faglighed, skabe resultater og få et arbejdsliv, som er specialdesignet til lige netop dine behov? Og har du lyst at blive en del af et imødekommende og dedikeret team af arkitekter og bygningskonstruktører, som rådgiver private boligejere? Så har vi jobbet til dig.

Uanset om du er Master i Brandrådgivning, bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller om du kommer med en anden relevant faglig baggrund, så vil du blive involveret i en lang række spændende brandrådgivningsopgaver, så du bliver udfordret fagligt.

Du vil blive en vigtig del af vores team og du vil hurtigt opdage, at vi er en virksomhed med en inkluderende, motiverende og uformel arbejdskultur, hvor der altid er plads til at drøfte gode idéer, så vi kan udvikle virksomheden og arbejdsopgaverne til gavn for vores kunder.

Hvad end du har ambitioner om at udvikle dine kompetencer og/eller drømmer om at dele ud af din allerede store faglige viden, så er vi stedet, hvor det kan lade sig gøre. Vi tilbyder dig et trygt fagligt fællesskab med frihed under ansvar.

Vi ønsker at finde endnu en teamplayer, som har en stor interesse i at løse sine opgaver til tiden og som sætter en ære i at levere i høj og gennemarbejdet kvalitet.

Stillingen kræver, at du:

  • Har erfaring med og lyst til at arbejde med brandtekniske opgaver, herunder brandstrategi, brandplaner, kontrolplaner til design, projekterings- og udførselsfasen, granskningsprotokoller, start- og sluterklæringer
  • Har viden om byggeteknik og bygningsreglementet
  • Har sans for både helhed og detaljen, når du skriver brandrapporter
  • Kan tale og skrive dansk på modersmålsniveau

Hos m4 Arkitekter er det vigtigt for os, at alle går glade på arbejde. Vi har god erfaring med fleksibelt tilrettelagt arbejde og vi er åbne overfor dine ønsker, så du kan få arbejds- og privatliv til at hænge godt sammen, hvad end du drømmer om deltid, fuldtid, hjemmearbejde osv.

Vores byggetekniske afdeling ligger centralt i Odense, men du kan også arbejde på tegnestuen i København eller på dit hjemmekontor.

Vi har lækker frokostordning, personlig træner 2 gange om ugen og tilbyder en attraktiv sundhedsforsikring.

Hvis du ønsker en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling, hvor vi lytter til dig, og hvor det er lige så let at tale med direktøren som med piccolinen, så skynd dig at sende os en ansøgning på [email protected] og skriv ”Brand” i emnefeltet.

Vi holder samtaler løbende og ønsker stillingen besat snarest muligt. Har du spørgsmål, så skriv eller ring til partner og certificeret brandrådgiver, Jesper Stensen på [email protected] eller 24 42 74 12.

Om m4 Arkitekter

Hos m4 Arkitekter har vi flere faggrupper, der arbejder sammen, for at vi kan sikre vores kunder – den private boligejer – en optimal proces og et gennemarbejdet resultat.

Vi er dedikerede omkring vores arbejde med småboliger og private boligejere og vi gør os umage for at finde de bedste arkitektoniske løsninger som både fungerer æstetisk, funktionelt og økonomisk for hver enkelt boligejer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Odense C
  • Fredag den 17. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Odense C over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1