Claus Andersen Rustfri Stål – Teknisk tegner / Konstruktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Teknisk tegner – storkøkkeninventar

Da vores nuværende medarbejder har udviklet sine arbejdsopgaver i organisationen, søger vi yderligere en kollega med en baggrund som konstruktør, teknisk tegner eller lignende.

For at kunne bestride stillingen i afdelingen for konstruktion af storkøkkeninventar og daglig intern ordredrift, ser vi meget gerne at du har et par års erfaring indenfor konstruktion i AutoCad 2D & Solidworks og gerne fra en produktionsvirksomhed, har du ydermere praktisk håndværksmæssig viden om fremstillingen af emner i tyndplade, er dette naturligvis en stor fordel.

Det er endvidere vigtigt, at du er en robust person, der naturligt har motivationen til at arbejde løsningsorienteret med opgaverne og gøre konstruktionsafdelingen og produktionsledet endnu stærkere.

For at virksomheden når sine målsætninger er det vigtigt for alle, at du som ny medarbejder bliver succesfuld i jobbet. Derfor lader vi et par af dine kommende kollegaer fortælle om hvilke faglige og personlige kompetencer, der kunne være interessante for at få en succesfuld hverdag.

”Lars Jensen, der fungerer som daglig leder hos Claus Andersen og har været en del af virksomheden i over 20 år, fortæller at det vil være en klar fordel hvis vores kommende medarbejder besidder evnerne til, at kunne arbejde struktureret med detaljen for øje, samt holde det daglige overblik for konstruktionerne. Ligeledes vil det være optimalt med en praktisk håndværksmæssig viden og tilgang til konstruktionsarbejdet.”

Hos Claus Andersen finder du endvidere et team af dedikerede og dygtige medarbejdere i produktionen, der i et uformelt miljø producerer rustfri specialløsninger til private og offentlige kunder.

Mogens Hansen er projektansvarlig i afdelingen, oprindeligt uddannet pladesmed og besidder den faglige indsigt, der sikrer en solid kvalitet i rådgivningen af vores kunder.

Mogens Hansen fortæller at han finder det relevant, at afdelingens nye dygtige kollega har en vis portion forståelse og indsigt i rustfri stål, herunder pladeudfoldelse, pladebukning og fremstilling af tyndpladeprodukter, og derved nemt kan indgå i teamet og samarbejdet fra kunde til konstruktion.

Som ny kollega vil du endvidere kunne få faglig sparring og nytte af afdelingens værkfører Mike Jørgensens mangeårige faglige baggrund, herunder oplæring i afdelingens produkter. Og hvis du ikke besidder indsigten i rustfri stål, så vil Mike eller en af hans dygtige kollegaer, uden tvivl være din første hjælpende hånd til, at du hurtigt opnår sikker indsigt i både virksomhedens produkter og kvalitet.

Mike fortæller at det i dagligdagen er det stærke samarbejde på tværs af afdelingerne, der sikrer produkternes vej fra konstruktion til produktionen og ud til forsendelse, hvorved vores nye kollega gerne skal besidde evnen og interessen i at kunne holde overblik over produktets flow gennem virksomheden.

Claus Andersen er grundlægger og fortsat ejer af en spændende arbejdsplads, hvor du som medarbejder har muligheden for at være med til at præge din hverdag, samt komme med nye input til hvordan afdelingen og stillingen kan udforme sig.

Virksomheden har overenskomst hos DI, styr på økonomien, fokus på vækst, medarbejdertrivsel, samt på hvordan en anerkendende ledelsesstil udføres bedst muligt i bestræbelserne på, at alle medarbejdere skal have rammerne til at kunne lykkedes med høj service, smidig produktion og levering af kvalitetsprodukter.

Kunne dette være din kommende arbejdsplads ?

Så er du meget velkommen til at læse mere om virksomheden på www.clausandersen.dk , og kontakte konsulent Jesper Laurholt på +45 71 74 76 60. Ansøgninger og CV´er uploades herunder.

Kandidater indkaldes løbende i processen, hvorved der ikke er deadline for ansøgning.

Løn forhandles individuelt og efter kvalifikationer.

Dit navn* (skal udfyldes)

Din e-mail* (skal udfyldes)

CV*

Ansøgning

Jeg accepterer Rekrutteringshusets generelle betingelser, persondata samt cookie politik

Alle ansøgninger skal uploades i kontaktformen grundet GDPR regler, ansøgninger og CV fremsendt direkte til mail vil derfor ikke blive læst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Odense S

Lignende jobs

  • I PRAKTIK SOM BYGNINGSKONSTRUKTØR

    JobbetBygningskonstruktørpraktikken vil blive afviklet fordelt i vores tilbuds-, projekt- og udførende afdeling, hvor de primære opgaver er udbudsgranskning, kalkulationer, projektledelse, tils..
    • Konstruktør
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Odense S over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0