Teknisk designer søges til anlæg og afløb til Oluf Jørgensen A/S Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Har du hjemmebane på anlægsområdet? - Så søger vi en teknisk tegner eller bygningskonstruktør, der kan drible model- og tegneopgaver inden for anlæg og afløb helt i mål. Og hvis du kan føre an i varierende opgaver inden for det offentlige, almennyttige og private byggeri, så læs videre her:

Om stillingen:
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af tegnestuen i Roskilde, og hvor du i samarbejde med et stærkt team vil arbejde med design og projektering af anlæg og afløb inden for byggeri, landskab og byrum. Kendskab til byggemodning og veje vil være en fordel.
Du vil bl.a. få ansvaret for udarbejdelse og vedligeholdelse af modeller og stå for udarbejdelsen af tegningsmateriale i samarbejde med ingeniørerne. Derudover vil du assistere ved projektstyring, dokumentation og kvalitetssikring, og stå for koordinering med gode kollegaer fra de øvrige ingeniørdiscipliner.

Om dig:
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer. Konkret forventer vi, at:

  • Du har en relevant uddannelse som teknisk designer, teknisk tegner eller bygningskonstruktør.
  • Du har minimum 3 års erfaring med tegning/design af anlægs- og afløbsprojekter.
  • Du er superbruger i digitale tegneprogrammer, herunder Revit, Autocad og lign.
  • Du indgår naturligt i et tværfagligt team, og kan samarbejde på tværs af fag og grænseflader med de øvrige ingeniørdiscipliner.
  • Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til at føre egne initiativer igennem.

Firmaet har en aktiv personaleforening, og ud over at der afholdes forskellige aktiviteter på kontoret, afholdes der også årlige studieture i Danmark og hvert 3. år i udlandet for hele virksomheden.

Oluf Jørgensen A/S er blandt landets førende rådgivere med mere end 75 års erfaring, +250 medarbejdere og en bred portefølje af referencer. I de senere år har vi været på en spændende vækstrejse, både organisatorisk og i forhold til de projekter vi beskæftiger os med. Vi varetager både små og store opgaver inden for en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hvert deres specifikke arbejdsområde.
Hos Oluf Jørgensen A/S værdsætter vi det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Sådan ansøger du

Lyder vi som et potentielt match? Så upload hurtigst muligt dit CV og en ansøgning, hvori du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til Oluf Jørgensen A/S.
Vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.
Du kommer til at referere til afdelingsleder Lars Bülow Carstensen. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Lars på tlf.: 2689 1803.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Roskilde
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Konstruktør (praktik) på Midt-og Vestsjælland

    Well-built for well-beingVi omdanner mere end 75 års ekspertise til bygninger, der holder i mere end 75 år – vil du med på holdet?Det kan godt være at vi arbejder med beton - men det gør..
    • Konstruktør
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Konstruktør i Roskilde

    Brænder du for energioptimering og vedligehold af tekniske installationer, og vil du bidrage med professionel opgaveløsning på Roskilde Kommunes ca. 600.000 m2 bygninger til gavn for Roskilde Kommu..
    • Konstruktør
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1