Rekrutteringsfirma

Bygningskonstruktør eller lignende - Halbyggeri - Skanderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Jobbet:

Din primære arbejdsopgave bliver at medvirke til projektstyring, herunder tegnearbejde i Revit. Du vil i dagligdagen bistå projektlederne med gennemførelse af flere projekter ad gangen, og du bliver koblet sammen med forskellige projektledere i forbindelse med gennemførelse af projekterne.

Kontakterne bliver mange til bl.a. kollegaer, kunder og leverandører.

Du vil i dagligdagen referere til en projektleder eller til virksomhedens ene ejer som også har en rolle som projektleder og leder af projektafdelingen.

Arbejdsstedet er Skanderborg og kunderne fordeler sig i hele Danmark.

.

Forventninger til dig:

Du har en relevant uddannelse som bygningskonstruktør, byggetekniker eller lignende. Det er optimalt, at du tillige har en håndværksmæssige uddannelse, f. eks tømrer

Du har erfaring med konstruktionstegninger og praktisk erfaring med tegningsarbejdet og fortrolig med tegneprogrammet REVIT. Hvis du hertil kan dokumentere kendskab og indsigt til tekniske og bygge juridiske forhold, står du godt rustet. Har du erfaring med halbyggeri, er det selvsagt en fordel, men ingen betingelse.

Er du nyuddannet med friske eksamenspapirer, er det også relevant, hvis de kan se dig selv i en mindre organisation med 8 kollegaer, som arbejder tæt sammen på tværs.

Bundgaard Byg har travlt med nuværende og kommende opgaver, hvorfor du hurtigt kommer i spil og får lejlighed til at styre dele af processen.

Det personlige:

Som person har du fokus på kvalitet og i stand til at tage ansvar for dine opgaver og sikre resultatet til aftalt tid. Du skal ikke være bange for at spørge eller gå direkte til en kollega, da det ofte er den hurtigste vej til en løsning.

Uformel, direkte og kommunikerende vil være gode egenskaber for at falde hurtigt til i virksomheden. Du skal være i stand til at administrere en høj grad af frihed.

Du skal have vilje til at tage ansvar og sætte en ære i at nå i mål til aftalt tid, således tilfredsheden hos kunden er stor.

Du tilbydes:

En arbejdsplads med en flad organisation, et uhøjtideligt godt arbejdsmiljø, og en dagligdag med fokus på trivsel, effektivitet, og fælles målsætninger

Et tæt samarbejde med kunder og kollegaer i huset, som giver dig en afvekslende hverdag med god sparring og udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer og din erfaring

Rekruttering:

HR navigator medvirker ved ansættelsen, og har du spørgsmål til jobbet eller virksomhed, er du velkommen til at kontakte partner Hans E. Fischer, på mobil: 2685 7555 eller e-mail: [email protected]

Tryk på linket ”Søg her” i annoncen og vi er i kontakt.

Ansøgningerne behandles løbende, og jobbet vil blive fjernet fra vores hjemmeside, når den rette kandidat er fundet. Din forespørgsel vil ikke komme til andres kendskab uden din accept.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Skanderborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1