Projekteringschef – vær med til at revolutionere byggebranchen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Ansøgningsfrist: 17-06-2021 - Søborg

Vil du hjælpe med at udbrede vores præfabrikerede installationsskakte – et unikt produkt i branchen – til Norden og resten af Europa? Og har du lyst til at prøve kræfter med international langdistanceledelse?

Så bliv projekteringschef i Teknik Skakt. Her får du personaleansvar for 2 designere og 1 VVS-overmontør i Danmark og 4 designere i Letland, og chancen for at vækste en nyere forretningsenhed med NCC i ryggen.

”Du kommer ind i en enhed, der startede som et udviklingsprojekt, og nu er ved at blive bygget op som en selvstændig afdeling. Så du er med til at fintune hele apparatet i et område med et kæmpe vækstpotentiale, ” siger senior forretningschef Niels Paludan.

Bliv en del af Teknik Skakt

NCC Teknik Skakt består udover dig og dem du har ledelsesansvar for af vores senior forretningschef, samt en kommende salgsansvarlig. Selve skaktene, som ikke før er set præfabrikeret i den skala, bliver produceret af vores fabrik i Letland. Fabrikken huser 8 funktionærer og 30 fabriksarbejdere.

Vores forretning er unik, og baseret på års erfaring med at 3D-modellere alle slags VVS- og ventilationsinstallationer til præfabrikerede installationsskakte. Vores skaktløsninger kan anvendes i al slags byggeri som nybyg og renovering, herunder forskellige boligformer, hotel, kontor, m.m.

Selvom vi har været i gang i 10 år, opbygger vi stadig vores processer og er fx netop i gang med en ISO 9001-certificering. Det giver os et mindset, hvor vi er åbne overfor forandring og topmotiverede omkring at skabe et nytænkende forretningsområde for NCC.

En hverdag med ledelse, koordinering og teknisk økonomi

Din rolle i vores projekter er bl.a. at bidrage med din tekniske indsigt og sikre, at de er klart afgrænsede i forhold til byggeriets øvrige elementer. Og så skaber du fremdrift i projekterne ved at have tæt dialog med kunderne og deres interessenter fx arkitekter og ingeniører.

Derudover får du bl.a. ansvar for at:

  • videreformidle kundernes tilbud til fabrikken i Letland til beregning af en samlet leverance
  • stå for tillægs- og fradragsøkonomi ved projektændringer, så de prissættes korrekt
  • udnytte vores produktionslinje til at introducere nye præfabrikerede produkter med tiden.

Du får 10-20 rejsedage om året, hvor du arbejder fra vores fabrik i Letland og supporterer vores salg i hele Norden.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det har betydet, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du har teknisk indsigt, overblik og flair for international ledelse

Du binder naturligt mennesker sammen og er oprigtigt nysgerrig på andre kulturer. Da du skal lede på distancen, er det særligt vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan du kommunikerer klarest muligt.

Derudover er du god til at skabe struktur og overblik i en hverdag, hvor flere projekter kører sideløbende. Og så synes du, at det er spændende at arbejde i et miljø, hvor flere af vores processer stadig er ved at blive defineret.

Fagligt forestiller vi os, at du:

  • er uddannet inden for tekniske installationer eller selvstændig installatør – det vigtigste er, at du har solidt kendskab til tekniske installationer og kan læse en tegning
  • har nogle års erfaring med projektering og ledelse, enten som projekteringschef, projektleder eller fra at have haft din egen virksomhed
  • taler og skriver engelsk flydende.

Interesseret?

Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt.

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk.

Kontakt:
Niels Paludan
Senior forretningschef
+45 24 69 98 04
[email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Søborg
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Søborg over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1