Udviklingskonsulent til Byråds- og Direktionssekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa


Udviklingskonsulent med fart på, som går i dybden med tingene

Kan du koordinere, analysere, kommunikere og rådgive på både praktisk og strategisk niveau, så læs endelig videre. Vi har nemlig en alsidig stilling til dig som udviklingskonsulent i Byråds- og Direktionssekretariatet i Aabenraa Kommune.

Hos os beskæftiger en udviklingskonsulent sig selvfølgelig med strategiudvikling og en række andre udviklingsopgaver. Men hos os er en udviklingskonsulent i ligeså høj grad en generalist, der koordinerer tværgående indsatser i organisationen og laver analyser og notater til direktion og politikere. En generalist, der med sikker hånd formidler svært tilgængeligt stof i øjenhøjde på alle niveauer. En generalist, der ikke er bange for at tage fat. Kort sagt en kollega, der håndterer og løser komplekse opgaver, hvor opgaveløsningen ikke ligger lige for. Så er det mindre vigtigt for os, hvor dine kompetencer og erfaringer kommer fra.

Vi har også brug for en kollega, der finder ro i, at ikke alle opgaver altid er lige udfordrende. Vores fokus er nemlig på at yde en god betjening uanset opgavens karakter. Det er fordi den gode sekretariatsbetjening støtter vores politikere, direktion og kollegers muligheder for at kunne komme i mål med deres opgaver. God betjening "smitter" af på resten af organisationen og borgerne.

Der sker noget i Aabenraa
Du får en central placering i Aabenraa Kommune, som er i forvandling i disse år. Byfornyelsesprojekter, et fuldt udbygget supersygehus, nye skoler og daginstitutioner, nyt campus for de studerende, ny Arena Aabenraa og store datacenterinvesteringer, er noget af det, der sker lige nu.

Læg dertil placeringen midt i en dynamisk grænseregion, hvor vi har Flensborg som naboby og mulighederne i Hamborg tæt på. Hos os er samarbejdet og de erhvervs- og uddannelsesmæssige fordele langt større end barriererne hen over grænsen. Vi er samtidig stolte af vores traditioner og vores sproglige og kulturelle mangfoldighed i grænselandet.

Dine opgaver i Byråds- og Direktionssekretariatet
Vi arbejder efter Byrådets Vækststrategi 2018-2030 "Sund Vækst" og har konkret ansvaret for at koordinere opfølgningen på Aabenraa Kommunes Vækstplan og Datacenterstrategi. Vi har fokus på både digitalisering og bæredygtighed i vores opgaveløsning. Som noget nyt har vi også fået ansvaret for Aabenraa Kommunes bosætningsindsats og skal udvikle en strategi for området.

I Byråds- og Direktionssekretariatet arbejder vi tæt sammen med topledelsen og vores ambitiøse borgmester. Vores medarbejdere arbejder selvstændigt, er fagligt dygtige og bliver opfattet som venlige, tilgængelige og imødekommende.

Vi søger dig, der er udadvendt og lige dele analysenørd og strateg. Du går uimponeret til opgaverne og hviler i din faglighed samtidig med, at du ved, at den gode opgaveløsning kræver flere øjne. Vi er både uhøjtidelige og topambitiøse, og det lægger vi vægt på, at du også er.

Vi forventer, at du:

  • har en længerevarende samfundsfaglig uddannelse.
  • har erfaring i forhold til én eller flere af ovenstående opgavetyper.
  • er en holdspiller med en tillidsfuld og uhøjtidelig tilgang til samarbejde, hvor vi altid hjælper hinanden og dagligt lærer af vores kolleger.
  • kan koordinere og formidle på alle niveauer i organisationen.
  • er åben, serviceminded og kan få noget fra hånden.
  • har interesse for politiker- og ledelsesbetjening
  • taler og skriver engelsk og tysk godt. Det er et plus.

Ansættelse
Vi ønsker, at vores nye kollega tiltræder hos os senest 1. oktober 2019. Arbejdsstedet er Aabenraa Rådhus, Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa.

Ansættelsen sker i Udvikling og Kommunikation i Byråds- og Direktionssekretariatet.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst efter principper om Ny Løn.

Spørgsmål til stillingen rettes til konstitueret sekretariatschef Thomas Chr. Otzen Kruse, tlf.: 7376 6260.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og relevante bilag som Word eller PDF via linket.

Ansøgningsfristen er onsdag den 21. august 2019.

Vi forventer at holde samtaler mandag den 26. august 2019.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b1b4a8b3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aabenraa
  • Onsdag den 21. august 2019

Lignende jobs

  • Senior D365 FO Consultant for GPV Group

    [xxxxx] is excited to partner with GPV Group, a global leader in electronics and mechatronics, to find a highly skilled Senior D365 Finance Consultant. This is your opportunity to join a dynam..
    • Konsulent
    • Vejle
    Få mere info
  • Senior Consultant

    Vil du være med til at hjælpe nogle af Danmarks bedste kunder, og har du en særlig evne til at forstå andres behov? Får du en YES-oplevelse, når du gør en forskel for andre? Så er det lige dig..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Owner Service Consultant - Blåvand

    Det, vi gør, er enkelt – vi sender folk på ferie, og hvem elsker ikke det? Dog kunne vi ikke gøre det uden vores husejere, de mennesker, der danner rammerne for den perfekte ferie. Vi udvider vores..
    • Konsulent
    • Blåvand
    Få mere info
  • Organisator

    Brænder du for at fastholde og tiltrække udenlandske medlemmer? 3F Kongedalen og 3F Vejle ønsker at styrke organiseringsarbejdet blandt udlændinge og søger derfor en selvstændig og udadvendt or..
    • Konsulent
    • Give
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1