Ledelses- og organisationskonsulent - ny ansøgningsfrist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fastansættelse, Freelance - Aalborg Øst

Vil du være med til at præge og sætte retning på ledelsesudviklingen i Region Nordjylland?
Er du optaget af ledelse og kan du omsætte den nyeste ledelsesteori til brugbare håndgreb?
Kan du tænde på udfordringer med, at få organisationen til at hænge sammen med opgaven?

- så er det måske dig, vi er på udkig efter

Og når vi skriver dig, så er det egentligt jer, for der er tale om to stillinger; en fast stilling og en midlertidig stilling frem til udgangen af 2021.

Opgaven
Region Nordjylland er en stor arbejdsplads med mange ansatte og mange fagligheder, bl.a. på regionens 3 hospitaler. En af vores nøgleopgaver i Mennesker og Organisation er ledelses- og organisationsudvikling. Den opgave varetager vi blandt andet ved at støtte vores ledere i at kunne navigere i og afkode organisationen og de politiske mål og strategier, både her-og-nu og i et langsigtet perspektiv. For at kunne gøre det, kræver det, at vi selv har fingeren på pulsen i forhold til udviklingen og det praksisnære i Region Nordjylland, holder os opdateret i den offentlige debat, og følger udviklingen indenfor regionens opgaver.

Vi søger en kollega, der kan støtte og udvikle vores ledere og ruste dem til fremtidens opgave, og som har øje for de særlige strategiske og organisatoriske udfordringer samt dagligdagens konkrete opgaver.
Vores centrale opgave er, enten via koncernforløb, tværorganisatoriske ledelsesudviklingsforløb, større komplekse organisationsforandringer eller individuel sparring, at støtte og udvikle ledelse i Region Nordjylland. Det sker både gennem teoretisk formidling, refleksioner, facilitering af netværk og processtyring. Vi samarbejder tæt med ledere på alle niveauer i vores organisation om at tilrettelægge de indsatser, der har størst værdi for dem.

Vi tilbyder
Du bliver en del af Mennesker og Organisation, som varetager en bred vifte af opgaver for regionen. De 3 hospitaler fylder meget, men vi har hele Region Nordjylland som arbejdsområde. Konkret vil du blive placeret i Uddannelse, Læring og Ledelse, som er et af fire kontorer i Mennesker og Organisation. Dine nærmeste kolleger er ledelses- og organisationskonsulenter.
Du bliver en del af et team, hvor fagligheden er i højsædet, og hvor vores arbejde er kendetegnet ved, at vi løser opgaver for ledere på alle niveauer i organisationen: 1.linjeledere på hospitaler og institutioner, kontorchefer, afdelingsdirektører, direktionen mm. Vi garanterer, at du som vores nye kollega får masser af spændende opgaver, det bliver udfordrende og lærerigt, og så kan vi også love dig, at det bliver meningsfyldt.

Vi er seriøse, men der er også plads til sjov og gode og nærværende samtaler om livet i al almindelighed, og vi glæder os til at få en ny kollega med ombord, der kan inspirere os på nye måder. Vi tilbyder blandt andet:
  • Fleksibel hverdag i et godt fagligt miljø med masser af varierede og spændende ledelses- og udviklingsopgaver
  • Samarbejde med kollegaer på store opgaver på tværs af fagligheder
  • Stort selvstændigt ansvar for opgaveløsningen, og mulighed for at komme helt tæt på et sundhedsvæsen i en rivende udvikling
  • Mulighed for tæt samarbejde med de øvrige kontorer og afdelinger i Regionshuset
  • Mulighed for personlig udvikling og faglig sparring.


Om dig
Du har solid erfaring med at arbejde med ledelse og organisationsudvikling. Du har en videregående uddannelse med i rygsækken, du har måske arbejdet som leder og har de senere år bragt denne viden og erfaring i spil som ledelseskonsulent. Hvordan vejen præcist ser ud, er mindre vigtigt, det vigtigste er, at du har en naturlig refleksiv og systemisk tilgang til dit arbejde som konsulent, både til din egen rolle og til de opgaver, du løser. Ønskelisten bliver let lang, men overordnet set ønsker vi os en kollega, som kan matche følgende kriterier:
  • Har erfaring med at arbejde med ledelses- og organisationsudvikling af mange forskellige kanaler (formidling, coaching, facilitering af ledergrupper etc.)

  • Har gerne en proceskonsulentuddannelse
  • Har et strategisk blik, analytisk evne og er dygtig til at aflæse organisationens vilkår og muligheder, og basere dit virke på denne platform
  • Kan se perspektiver i digitale læringsprocesser
  • Kendskab til den offentlige sektor og sundhedsvæsenet i særdeleshed
  • Gerne et bredt netværk inden for ledelses- og organisationsområdet
  • Kan nikke ja til følgende personlige egenskaber: Mod, lyst, vilje, tro, fleksibilitet, robusthed, humor, selvtillid, lydhørhed og holdånd


Praktisk
Grundet COVID 19 har vi været nødsaget til at udskyde ansættelsesprocessen for de to stillinger som ledelses- og organisationskonsulent. Vi takker for de mange ansøgninger, som vi allerede har modtaget, og som vi ser frem til at behandle nærmere – samtidig vil vi også gerne give eventuelle nye kandidater mulighed for at byde ind på stillingen, hvorfor ansøgningsfristen udvides til d. 1. maj 2020.

Der er tale om to stillinger; en fast stilling og en tidsbegrænset stilling frem til udgangen af 2021. Du må meget gerne i ansøgningen markere, om du søger begge stillinger eller kun en af de to former.

Vi har brug for dig per 1. august 2020, eller efter nærmere aftale. Løn efter gældende overenskomst, og forhandles af forhandlingsberettiget organisation.

For yderligere info:
Uddannelseschef Gurli Lauridsen
Ledelses- og organisationskonsulent Jonas Thimm Jensbye


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg Øst
  • Fredag den 01. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
19. september 2024 1
18. september 2024 1