Dansk Center for klinisk sundhedstjeneste forskning søger en specialkonsulent med speciale i statistik og prædiktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg Øst

Hvordan skal Psykiatrien i Nordjylland fordele sine ressourcer i de kommende år?
Hvis du har mod på en alsidig og afvekslende arbejdsdag blandt engagerede forskere, så er der på Dansk Center for Klinisk Sundhedstjenesteforskning ved Klinisk Institut, Aalborg Universitet, en spændende og udfordrende stilling som statistiker ledig til besættelse per 1. januar 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer ugentlig og er tidsubegrænset.

Om organisationen
Klinisk Institut driver forskning inden for de kliniske specialer og leverer desuden forskningsbaseret undervisning til alle fagområder på den lægevidenskabelige kandidatuddannelse. Klinisk Institut har tilknyttet omkring 40 forskningsenheder med hvert deres speciale. Mange af forskningsenhederne er organiseret i en række tværfaglige forskningssamarbejder inden for større forskningsområder fx hjerte-kar-sygdomme, kræftsygdomme og neurologiske tilstande.

En af disse enheder er Dansk Center for Klinisk Sundhedstjenesteforskning (DACS), som har til formål at bedrive selvstændig klinisk sundhedstjenesteforskning på et højt internationalt niveau. Desuden også, at bistå andre relevante forskningsmiljøer ved Aalborg Universitet/Aalborg Universitetshospital med at gennemføre projekter inden for kliniske sundhedstjenesteforskning, samt at levere forskningsbaserede analyser og rådgivning inden for fagområdet til relevante myndigheder og organisationer, f.eks. Sundhedsstyrelsen, Sundhedsministeriet og Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP).

Det er desuden også en af centrets ansvarsområder at varetage præ- og postgraduat undervisning inden for fagområdet ved Aalborg Universitet.

Vi arbejder i et åbent forskningsmiljø, hvor kode, afrapportering og grafiske fremstillinger dokumenteres og deles med de øvrige deltagere i hvert enkelt projekt samt med de øvrige medarbejdere tilknyttet enheden.

Om stillingen
Stillingen finansieres af Psykiatrien i Region Nordjylland, og har til formål at levere prognosemodeller for fremtidig belægning af sengepladser og ambulatorier fordelt på et udvalg af psykiatriske lidelser herunder ADHD. Stillingen er derfor primært en drift stilling, men indbefatter også udvikling og validering af prognosemodeller, som forventes publiceret i videnskabelige tidsskrifter som selvstændige forskningsprojekter.

Arbejdsopgaverne omfatter desuden:
  • At deltage aktivt i vidensopbygning i centret bl.a. gennem vejledning af forskere og ph.d.-studerende ved Center for Klinisk Sundhedstjenesteforskning.
  • At indgå i og videreudvikle Center for Klinisk Sundhedstjenesteforskning internationale samarbejdsrelationer.

Det forventes ydermere, at vedkommende løbende styrker sin faglige profil, bl.a. gennem deltagelse i konferencer og workshops inden for både machine learning og Center for Klinisk Sundhedstjenesteforsknings sundhedsfaglige genstandsfelt; samt gennem deltagelse i vidensdeling på tværs af statistikgrupperne ved Klinisk Institut.

Om dig
Vi forestiller os, at du fx har en matematisk-statistisk kandidatgrad (cand.scient.) eller tilsvarende uddannelse. Den ideelle kandidat har desuden:
  • Erfaring med prædiktionsmodeller og machine learning, samt validering heraf.
  • Solid erfaring med programmering i én eller flere softwarepakker (R, Python, etc.).
  • Kendskab til processen med publicering i sundhedsvidenskabelige samt statistiske tidsskrifter.
  • Skal være villig til at rejse en vis del af arbejdstiden.
  • Gode skriftlige formuleringsevner (dansk og engelsk).

Erfaring inden for det epidemiologiske forskningsområde, samt erfaring med rådgivning og vejledning af lægevidenskabeligt personale er en fordel.

Den ideelle ansøger har desuden evnen til at skabe et personligt og fagligt udviklende miljø for såvel kolleger som for sig selv. Vedkommende har endvidere gode samarbejdsevner og kan indgå i et tværfagligt team.

Yderligere oplysninger vedr. stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til klinisk professor Søren Paaske Johnsen på [email protected] eller på tlf.: 2947 0295, øvrige spørgsmål til stillingen kan rettes til direktør for patientforløb og kvalitet Jan Mainz på eller på tlf.: 2557 9033.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 19. november 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
19. september 2024 1
18. september 2024 1