Tidsbegrænset stilling som Uddannelseskonsulent til kontoret for Uddannelse, Kompetence og Kultur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg Øst

Vi har travlt for tiden, så derfor søger vi en medarbejder, der skal være med til at realisere Region Nordjyllands strategier på uddannelsesområdet og skabe udvikling for ungdomsuddannelser i Nordjylland. Jobbet giver mulighed for at stifte bekendtskab med hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret virksomhed og de mange forskellige opgaver der ligger heri. I Region Nordjyllands uddannelsesteam arbejder vi for at skabe pædagogisk udvikling og skoleudvikling samt udvikling for hele Nordjylland. Regionsrådet og Udvalg for Regional Udvikling fastsætter hver 4. år en ny uddannelsesplan, som vi efterfølgende arbejder med at realisere. Yderligere er vi sekretariat for den Nordjyske Teknologipagt, som skal sikre, at vi i regionen opnår de nødvendige STEM (Science, technology, engineering og mathematics) kompetencer samt uddannede indenfor området.

De væsentligste opgaver i jobbet
  • Medvirke til administration af Region Nordjyllands Uddannelsespulje og Teknologipagt.
  • Planlægge indsatser under den regionale uddannelsesplan og den nordjyske teknologipagt
  • Motivere og rådgive uddannelsesinstitutioner ang. projekter under regionens puljer
  • Samarbejde med Sundhedsplanlægning og de nordjyske ungdomsuddannelser om realisering af Region Nordjyllands handleplan for forebyggelse på ungdomsområdet
  • Samarbejde med VUC-institutionerne i Nordjylland om FVU (forberedende voksenundervisning)- og OBU (ordblindeundervisning)
  • Medvirke til at udarbejde en ny uddannelsesplan i løbet af 2023
  • Medvirke til konferenceafholdelse; FREMKOM 4 samt Nordjysk Uddannelseskonference


Vi forestiller os en kandidat med en samfundsvidenskabelig baggrund, og gerne med følgende erfaring og kompetencer
  • Arbejde på en ungdomsuddannelse eller fra et administrativt job i region eller kommune.
  • projektudvikling, -planlægning og -ledelse
  • konsulentarbejde
  • skriftlig og mundtlig kommunikation og formidling
  • kendskab til arbejde i politisk ledede organisationer


Vi kan tilbyde dig
En spændende og alsidig stilling med dygtige og engagerede kolleger. Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor det er en selvfølge, at vi hjælper hinanden med mange udfordrende og forskelligartede arbejdsopgaver. Du kommer ind i et fagligt stærkt og erfarent team, som giver god sparring, og som gerne ser en kollega med selvstændighed og handlekraft.

Der er tale om en midlertidig stilling i 2 år på fuld tid til besættelse snarest muligt. Du vil blive aflønnet efter overenskomst mellem Danske Regioner og din faglige organisation under hensyntagen til din specifikke erfaring og kompetence.

Du vil organisatorisk blive tilknyttet Uddannelsesteamet i kontoret for Uddannelse, Kompetence & Kultur, som også omfatter Kultur. Vi er et kontor med i alt 10 medarbejdere. Kontoret er en del af Regional Udvikling, og vi arbejder sammen med andre af afdelingens ca. 60 medarbejdere i et travlt, uformelt og udviklingsorienteret miljø.

Regional Udvikling i Region Nordjylland arbejder med aktiviteter inden for mobilitet, kollektiv trafik, sundhedsinnovation, klima, uddannelse og kultur jordforurening og råstoffer. Vi er en udadvendt arbejdsplads med fokus på udvikling af regionen gennem samarbejde med private og offentlige aktører. Læs mere på

Tiltrædelse: Snarest muligt

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 28. oktober 2021

Link til

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg Øst
  • Fredag den 15. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 2
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1