Uddannelseskonsulent med fokus på ungdomsuddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg Øst

Vil du være med at skabe udvikling for ungdomsuddannelser i Nordjylland? Vi står vi over for at skulle implementere den nye lov om kapacitetsfastlæggelse og fordeling på de gymnasierne – og her har vi brug for dig til at sikre, at loven implementeres godt. I vores kontor har vi en myndighedsopgave i at være med til at fastlægge de nordjyske gymnasiers kapacitet og derefter fordele elever i forhold til, hvor der er plads. Vi søger en AC-generalist, som kan indgå i projektteamet og arbejde både med kontakt til gymnasierne, udvikle egnede løsninger og fordybe sig i lovtekst. Du skal kunne have fokus på både de store linjer og sammenhænge, men også sans for detalje og præcision. Det er vigtigt, når vi både skal se på Nordjylland som helhed og på de enkelte gymnasier i deres særlige roller og egenskaber.
Du kan også blive involveret i andre af kontorets opgaver, men det aftaler vi ift. Dine kompetencer. Du kan se Region Nordjyllands planer for området her

De væsentligste opgaver i jobbet
  • Medvirke til implementering af ny bekendtgørelse om kapacitet og fordeling af gymnasieelever i Nordjylland
  • Kontakt og kommunikation med skoler, interessenter, elever og forældre ift. information og ift. koordinering af den nye aftale
  • Medvirke med databehandling og formidling
  • Medvirke til planlægning og gennemførelse af implementeringsprocessen


Vi forestiller os at du har følgende erfaring og kompetencer
  • Viden om og erfaring med ungdomsuddannelsesområdet (lovgivning, uddannelser og struktur)
  • Stærk til skriftlig og mundtlig kommunikation og formidling
  • Evne til at samtale og konflikthåndtering
  • Handlekraftig og selvstændig, men med fokus på samarbejde med det øvrige team
  • Skarpe Excel-kompetencer og et godt overblik.
  • Gerne kendskab til arbejde i politisk ledede organisationer


Vi tilbyder dig:
En spændende og alsidig stilling med dygtige og engagerede kolleger. Vi har gang i rigtig mange forskellige opgaver lige fra Nordjyske Nyskabere, Den Nordjyske Teknologipagt til en lang række initiativer under Uddannelsespuljen. Det er for os en selvfølge, at vi hjælper hinanden med de mange udfordrende og forskelligartede arbejdsopgaver. Du træder derfor inden for i et fagligt stærkt og erfarent team, hvor du kan forvente god sparring og understøttelse i dit arbejde. Det er i udgangspunktet en midlertidig stilling i 1 år, men der kan blive tale om forlængelse. Du vil blive aflønnet efter overenskomst mellem Danske Regioner og din faglige organisation under hensyntagen til din specifikke erfaring og kompetence.
Du vil organisatorisk blive tilknyttet Uddannelsesteamet i kontoret for Uddannelse, Kompetence & Kultur.. Vi er et kontor med i alt 10 medarbejdere, heraf 5 i Uddannelsesteamet. Kontoret er en del af Regional Udvikling, og vi arbejder sammen med afdelingens ca. 60 medarbejdere i et engageret, uformelt og udviklingsorienteret miljø.
Regional Udvikling i Region Nordjylland arbejder med aktiviteter inden for mobilitet, kollektiv trafik, sundhedsinnovation, klima, uddannelse og kultur jordforurening og råstoffer. Vi er en udadvendt arbejdsplads med fokus på udvikling af regionen gennem samarbejde med private og offentlige aktører. Læs mere på
Samtaler forventes gennemført d. 16. december 2022

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 06. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 2
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1