HK Nordjylland søger ungdomskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg SV

HK Nordjylland søger ungdomskonsulent


2-årig ansættelse med mulighed for forlængelse

Er du en stærk formidler, god til at skabe relationer, og vil du være med til at iværksætte og vedligeholde strategier og initiativer, som involverer studerende og nyuddannede i HK?

Vi har i HK Nordjylland en ambition om at sikre, at vi er den foretrukne fagforening for de studerende, som uddanner sig indenfor HK’s fag på erhvervsskolerne, erhvervsakademi- og professionsbachelorområdet.

Vi søger derfor en kollega, som gennem engagement bidrager til at realisere ambitionen om at styrke HK’s position blandt de unge inden for HK-fagene.

Jobbet
Du kommer til at arbejde bredt med ungemålgruppen og får ansvaret for målgruppen på erhvervsskolerne, hvor opgaverne bl.a. vil være:

  • Tilrettelægge og holde oplæg om HK for studerende
  • Planlægge og gennemføre events ved studiestart og studieafslutning
  • Opbygge og vedligeholde relationen til elever og de respektive skoler, herunder studievejledere, skoleledere, undervisere m.fl.
  • Undervise i arbejdsmarkedsforhold på erhvervsskolerne
  • Skabe relationer, netværk og andre sammenhænge, hvor studerende kan mødes over såvel faglige som uddannelsesmæssige udviklingsaktiviteter

Derudover vil der løbende være faste opgaver, som du skal varetage. Eksempler på disse opgaver er:

  • Være kontaktperson for HK Nordjyllands ungdomsnetværk
  • Telefonopkald til de studerende før og efter endt uddannelse
  • Besøg i de nordjyske elevklubber
  • Deltage på messer
  • Være tovholder for HK Nordjyllands indsats i Jobpatruljen* i uge 28 og 29

*Jobpatruljen er en årlig oplysningskampagne for 13-17-årige med fritidsjob.

Du vil naturligvis modtage oplæring ifm. opgaverne. Du vil også modtage sparring med kolleger på landsplan om erfaringer og opgaver samt indgå i et lokalt team, som også arbejder med unge-området.

Hvem er du?
Du er nytænkende, udadvendt og målrettede. Du er ansvarsbevidst og struktureret og er god til at holde overblik. Du motiveres af at udvikle nye initiativer og arrangementer samt skabe og vedligeholde samarbejdsrelationer. Vi forestiller os, at du har en uddannelsesbaggrund fra eksempelvis erhvervsakademi, erhvervsskolerne eller universitetet.
Du er sproglig stærk mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk, da der vil forekomme kommunikation med både danske og internationale studerende og medlemmer.
Vi lægger vægt på, at du er en stærk formidler og relationsdanner, som formår at fange målgruppens interesse gennem nærvær og engagement. Du evner desuden at undersøge og forstå målgruppens behov og på baggrund heraf skabe målrettede og meningsfulde initiativer, som understøtter de studerende og nyuddannede i forhold til deres fremtidige job og udvikling.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig ansættelse i en afdeling med motiverede og kompetente kollegaer. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling også prioriteres højt.
Du bliver en del af vores ungeteam. Stillingen er tidsbegrænset til en 2-årig periode med mulighed for forlængelse.
Du får fast base på vores hovedkontor i Aalborg, men en stor del af arbejdet foregår ude på uddannelsesinstitutionerne. Det er derfor en forudsætning, at du har kørekort og bil til rådighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er ikke fast tilrettelagt, hvorfor du skal forvente, at din arbejdstid kan ligge både i dagtimerne og som aften-/weekendarbejde.
Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, og stillingen aflønnes i henhold til dine kvalifikationer og erfaringer og efter overenskomst for ansatte i HK.

Tiltrædelse
Du vil starte med at være ansat i perioden 27. juni til 22. juli, da du skal være med i planlægningen og eksekveringen af Jobpatrulje 2022. Derefter vil du starte fast op i stillingen den 1. september 2022. Du vil selvfølgelig blive aflønnet for tiden under Jobpatruljen.

Lidt om os
HK Nordjylland er en værdibaseret organisation, der arbejder for at give medlemmerne værdi, styrke og nye muligheder ift. deres arbejdsliv. Vi har fokus på at være en nærværende, tidssvarende og professionel organisation, der leverer faglige løsninger og god medlemsservice. Vi stræber efter kompetent og professionelt at indfri medlemmernes forventninger om service og kvalitet, så vi fortsat kan være et attraktivt valg for nuværende og nye medlemmer. Vi arbejder løbende med at forbedre vores daglige drift, så medlemmerne sikres en optimal nytteværdi af deres medlemskab.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en motiveret ansøgning samt et målrettet CV ved at trykke ”ANSØG” nedenfor.
Ansøgningsfristen er mandag den. 16. maj 2022 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler bliver afholdt tirsdag den 24. maj 2022.
Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orienteret, religion eller etisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Har du spørgsmål?
Nærmere oplysning om jobbet kan indhentes hos ungdomskonsulent Ida Bang Jensen på 2810 6319 eller kontorchef Jørgen Andersen på 2372 1450.

HK Nordjylland har omkring 28.000 medlemmer. Med 75 medarbejdere og kontorer i Aalborg, Hobro, Hjørring, Frederikshavn og Thisted dækker vi den nordjyske region.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg SV
  • Mandag den 16. maj 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Do you want to work abroad? Join our team of Danish Game Presenters and 1,000 colleagues from all over the world in Malta!As a Game Presenter, you host the game for Danish players from our high..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1