Synskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg SV

Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed søger en synskonsulent på fuld tid pr. 1. februar 2023.

Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed leverer en række specialiserede ydelser til kommunerne i Nordjylland. Vi tilbyder bistand til borgere med nedsat syn, høreproblemer samt kommunikationsvanskeligheder på grund af nedsat tale-, læse- eller skrivefunktion.
Vi rådgiver pårørende, sagsbehandlere, lærere, pædagoger og andre fagpersoner, der kommer i kontakt med vores målgrupper.
Vi leverer derudover ydelser til VISO og VISO-KaS vedr. døvblindhed og børn med høretab.

Stillingen som synskonsulent
Det ledige arbejdsområde som synskonsulent indebærer synsfaglig ekspertbistand til voksne med synshandicap. Ud over at være synskonsulent for voksne bliver du tilknyttet teamet, der varetager udredning af voksne med synsproblemer efter erhvervet hjerneskade og hjernerystelse.

Arbejdet vil bl.a. omfatte:
• Specialpædagogisk udredning, vejledning og rådgivning
• Kompenserende specialundervisning (mobility-, ADL- og kommunikationsundervisning)
• Afprøvning, tilpasning og undervisning i relation til synskompenserende hjælpemidler
• Undervisning af personalegrupper m.fl.
• Fysiske løft af hjælpemidler og gang på trapper

Der er p.t. tilknyttet 13 konsulenter til området.

Ansøgerprofil
Du har som minimum en grunduddannelse som fysio- eller ergoterapeut.

Det er desuden en forudsætning, at du har bred erfaring indenfor erhvervede hjerneskader, neurorehabilitering og kognitive dysfunktioner.

Det vil være en fordel, hvis du har synslinjen fra UC Syd, er videreuddannet inden for det synspædagogiske fagområde f.eks. mobility-/ADL-instruktøruddannelsen eller har erfaring med udredning, rådgivning, undervisning, hjælpemiddelafprøvning osv. fra tidligere ansættelse på området.

Du skal være villig til at indgå i nødvendig og omfattende videreuddannelse. Uddannelsen inden for det synsfaglige felt forventes at starte 27. februar 2023 i København.

Udover at være en god kollega vil vi gerne have en person, som kan lide at tage aktiv del i udviklingen af instituttet og ikke mindst sit eget job. Du skal have lyst og evne til at indgå i et tværfagligt samarbejde såvel internt som eksternt og kunne arbejde selvstændigt og med et højt fagligt ambitionsniveau. Vi forventer, at du har gode formuleringsevner både mundtligt og skriftligt og har nemt ved at sætte dig ind i nye IT-systemer. Du har kørekort til bil.

Vi tilbyder til gengæld en arbejdsplads med højt til loftet, stor medbestemmelse og selvstændigt ansvar i forhold til egen udvikling og tilrettelæggelsen af arbejdet.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan fås telefonisk ved afdelingsleder Charlotte Weng Wilson, tlf. 9764 7002.

Du kan læse mere om Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed på vores hjemmeside

Det praktiske
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 8. december 2022 mellem kl. 8:30-14:30.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Regionen og den forhandlingsberettigede organisation. I forbindelse med ansættelsen indhentes straffe- og børneattest.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg SV
  • Mandag den 28. november 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Aalborg

    [xxxxx] is a global consultancy and project development company dedicated to developing renewable energy. We are expanding our activities and are currently looking for a colleague wit..
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1