Junior og senior konsulenter til miljøvurdering i Aarhus eller Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg

Kom og bring dine evner, viden og ambitioner i spil, når du skal hjælpe os med at sætte fingeraftryk på en bæredygtig fremtid. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor vi vægter samarbejde og udvikling højt. Med over 3.000 miljømedarbejdere er Rambøll en af verdens ti største miljørådgivere. Vi har samlet vores eksperter inden for miljøvurdering og planlægning i en kraftfuld, global division med over 300 medarbejdere, der skal udvikle og løfte fremtidens miljøvurderinger til nye niveauer. Målet er at indtage en plads blandt de absolut bedste og største på den internationale scene.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores afdeling for Miljøvurdering

Som en af vores nye medarbejdere inden for planlægning og miljøvurdering, bliver du en del af Rambølls danske enhed for miljøvurdering med ca. 40 medarbejdere, hvoraf de 15 hører hjemme i vores afdeling Miljøvurdering Vest, som har ansatte i Aarhus, Aalborg og Vejle.

Dit arbejdssted vil blive Aarhus eller Aalborg, men du kommer til at samarbejde tæt med kollegaer i både det jyske og i København, som alle har stor erfaring med miljøvurdering. De vil sikre, at du løbende bliver udfordret og modtager feedback på et højt fagligt niveau, så du hele tiden udvikler dine kompetencer. Derudover kan du i Rambøll trække på 16.000 kompetente kolleger med forskellige fagligheder fordelt over det meste af kloden.

I miljøvurdering Vest er vi 15 plan- og miljøingeniører og biologer, der leder og arbejder på miljøvurderings- og planopgaver. Her er god stemning og tempoet er indimellem højt, når de store opgaver skal gøres færdige. Men der er altid plads til at få hjælp og sparring fra kollegerne, så vores projekter kommer sikkert i hus

Som konsulent i bæredygtig samfundsudvikling arbejder Rambøll med planlægning og miljøvurdering af alle typer projekter i Danmark og internationalt. Vi miljøvurderer infrastruktur fra jernbaner, letbaner, veje og havne til lufthavne og heliporte. Vindmøller til lands og til havs, solenergianlæg, biogasanlæg, klimatilpasning, kystbeskyttelse og byudvikling hører også til vores portefølje. Derudover arbejder vi med lokal- og kommuneplaner, myndighedsbehandling, naturregistrering og Natura 2000 konsekvensvurderinger.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Bidrage til miljøkonsekvensvurderinger af konkrete projekter (VVM/EIA) og miljøvurderinger af planer og programmer (SMV/SIA).

  • Rådgive om planprocesser og udarbejde lokalplanplaner mv.

  • Bidrage til planarbejde og VVM-ansøgninger m.m. Opgaverne løses i et bredt samarbejde med fagspecialister i Rambøll, som bidrager med de mere tekniske input til vores arbejde.

  • Opbygge og varetage gode relationer til kolleger og samarbejdspartnere internt og eksternt, hvor du skal sætte kunden i centrum for opgaveløsningen.

  • Sikring at opgaverne bliver løst som aftalt og til tiden, og så forventer vi selvfølgelig, at kvaliteten er i top.


Vi søger en nyuddannet og en erfaren planlægger til projektledelse af komplekse plan- of miljøvurderingsprocesser.

Vi regner med, at du er uddannet inden for fysisk planlægning, miljøplanlægning, landskabsforvaltning, urban design, naturressource management, bæredygtighed eller lignende. Du kan være uddannet som ingeniør, urban planlægger, landinspektør, arkitekt eller have anden relevant baggrund - det vigtigste er, at du brænder for det fagområde, vi arbejder med.

  • Miljøvurderinger af projekter, planer og programmer.

  • Lokalplaner og kommuneplanlægning.

  • Miljøansøgninger, -tilladelser og VVM-ansøgninger.

  • Lovgivningen på miljø- og planområdet i Danmark.

  • Koordinering af projekter, dataindsamling og GIS.

  • Kendskab til kvalitetsstyring, innovation og udviklingsarbejde.


Nyuddannet

Vi forventer ikke, at du som nyuddannet kan det hele på forhånd, men du må gerne have stærke kompetencer inden for flere af de ovenstående fagområder.

Erfaren planlægger

Vi forventer, at du har solide kompetencer inden for ovenstående fagområder.

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du har en klar forståelse af udfordringerne inden for miljøvurdering og planlægning, og ambitioner om at blive endnu bedre. Du er initiativrig og udviklingsorienteret, og du har overblik og bevarer roen, når tingene går stærkt. Du er ansvarsfuld og kommunikerer godt både skriftligt og mundtligt på dansk. Derudover, så er godt humør, gå-på-mod og en tro på, at det nok skal lykkes, en selvfølge, uanset hvor stor en udfordring, vi har fat i.

Velkommen til vores Miljø- og Sundhedsdivision

Rambøll udvikler innovative og videnskabelige løsninger, der gør vores byer og landområder bedre at leve i. Vi er med til at reducere forurening og genoprette natur. Og som en af verdens førende rådgivningsvirksomheder indenfor miljø og sundhed håndterer Rambøll nogle af de allermest udfordrende problemstillinger inden for området.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.600 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger indenfor byggeri, transport, arkitektur and byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.

Har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte senior projektchef Albert Ernest Coutant (Aarhus/tlf. 5161 7699) eller afdelingsleder Peter Forfang Sørensen (Aalborg/tlf 5161 8569).

Deadline: 15.08.2021. Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
5. juli 2024 24
4. juli 2024 24
3. juli 2024 22
2. juli 2024 22
1. juli 2024 24
30. juni 2024 24
29. juni 2024 24
28. juni 2024 25
27. juni 2024 23
26. juni 2024 22
25. juni 2024 22
24. juni 2024 22
23. juni 2024 23
22. juni 2024 24
21. juni 2024 24
20. juni 2024 27
19. juni 2024 27
18. juni 2024 28
17. juni 2024 28
16. juni 2024 29
15. juni 2024 28
14. juni 2024 30
13. juni 2024 29
12. juni 2024 29
11. juni 2024 29
10. juni 2024 32
9. juni 2024 31
8. juni 2024 32
7. juni 2024 32
6. juni 2024 32
5. juni 2024 33

Værd at vide når du søger job som konsulent i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!