Administrativ konsulent til Teknisk afdeling, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg

Teknisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital søger en administrativ konsulent til at indgå i vores dynamiske og engagerede team.

Teknisk afdeling er en del af Aalborg Universitetshospitals serviceblok og fordeler sig på 8 matrikler. Med ca. 160 medarbejder varetager Teknisk afdeling ombygnings- og installationsprojekter, drift, vedligehold og service af ca. 500.000 m2 bygningsmasser, tekniske installationer, teknisk- og medicoteknisk udstyr samt vedligehold af tilhørende områder, som alle bidrager til sikker og stabil drift på Aalborg Universitetshospital.

Vi søger en dedikeret konsulent til at støtte vores ledelse i udvikling, implementering, opfølgning af strategier og datadrevet ledelse. Som administrativ konsulent vil du spille en afgørende rolle i at understøtte den tekniske chef og ledelsesgruppen med at sikre en effektiv og struktureret drift af Teknisk Afdeling.

Dine arbejdsopgaver vil være af følgende karakterer:
  • En aktiv strategisk sparring - du vil fungere som en aktiv medspiller for den tekniske chef og ledelsesgruppen, hvor du bidrager til udvikling og implementering af strategier og beslutninger.
  • Administrativ support - du vil være ansvarlig for udarbejdelse af sagsfremstillinger, notater, dagsordener og analyser, der understøtter ledelsens beslutningsprocesser og implementering af strategier.
  • Projektstyring og opfølgning - du vil bidrage til beskrivelse, fremdrift og opfølgning af strategiske tværgående projekter, hvor du sikrer koordination og kommunikation mellem relevante interessenter.
  • Kommunikation og koordinering - du vil stå for intern og ekstern kommunikation og koordinering i samarbejde med den tekniske chef og ledelsesgruppen, hvor du sikrer klar og effektiv kommunikation på tværs af organisationen.
  • Rapportering og monitorering - du vil være ansvarlig for at udarbejde og følge op på rapporter omkring afdelingens aktiviteter, resultater og mål i forhold til datadrevet ledelse.
  • Arbejdsmiljø og udvikling - du vil bidrage til at skabe et inspirerende arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem sparring med dygtige og engagerede kolleger.

Vi tilbyder en spændende stilling med en høj grad af frihed, fleksibilitet og mulighed for at præge opgaveportefølje og opgaveløsning i et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø. Der er tale om et komplekst men spændende og selvstændigt job i et trygt arbejdsklima præget af ”frihed under ansvar” med plads til idéer, hvor man kan være med til at præge udviklingen i afdelingen.

Vi søger en kvalificeret kandidat med følgende kompetencer og egenskaber:
  • Din uddannelsesbaggrund kan være indenfor samfundsvidenskab, økonomi, jura eller lignende, og du har en god forståelse for offentlig forvaltning i en kompleks og politisk styret organisation.
  • Du har erfaring med ledelsesprocesser og brugerinddragelse, og erfaring indenfor offentlig forvaltning vil være en fordel, men ikke et krav, da du vil gennemgå et introduktionsforløb.
  • Du har erfaring med kommunikation til interessenter på forskellige niveauer og besidder gode kommunikations- og formidlingsevner.
  • Du har et godt overblik og en struktureret tilgang til dit arbejde, hvor du kan håndtere flere opgaver samtidigt og prioritere i en krævende hverdag.
  • Du har erfaring med at arbejde datadrevet og kan udarbejde rapporter og monitorere aktiviteter og resultater.
  • Du er en stærk holdspiller, der trives med at arbejde i teams og kan bidrage til et åbent og uformelt kollegialt miljø.


Mulighederne for personlig og faglig udvikling er store, og du vil blive en del af et dynamisk miljø, hvor tillid, åbenhed og helhedssyn udgør værdisættet.

Hos os kommer du til at indgå i et stærkt team af forskellige fagprofiler såsom ingeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører, medico-teknikere, tekniske designere, håndværkere m.fl. Vi tilbyder dig en spændende og alsidig arbejdsplads, hvor du har mulighed for at præge udviklingen i samarbejde med dine kollegaer.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og funktionærlovens bestemmelser med mulighed for tillæg afhængig af kvalifikationer.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Teknisk Chef, Belma Ilic, på telefon 40309671.

Ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse samt kopi af uddannelsesbeviser og anbefalinger bedes indsendt via nedenstående link.

Ansøgningsfrist: 2.juni 2024
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 24
Tiltrædelse: 15.august 2024 eller snarest derefter

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Aalborg

    Har du mod på at arbejde med ledelse, og vil du være en del af ledelsesteamet i et stort, travlt og tætsamarbejdende driftsmiljø, hvor du får mulighed for at arbejde med kvalitet, strategi, persona..
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
5. juli 2024 24
4. juli 2024 24
3. juli 2024 22
2. juli 2024 22
1. juli 2024 24
30. juni 2024 24
29. juni 2024 24
28. juni 2024 25
27. juni 2024 23
26. juni 2024 22
25. juni 2024 22
24. juni 2024 22
23. juni 2024 23
22. juni 2024 24
21. juni 2024 24
20. juni 2024 27
19. juni 2024 27
18. juni 2024 28
17. juni 2024 28
16. juni 2024 29
15. juni 2024 28
14. juni 2024 30
13. juni 2024 29
12. juni 2024 29
11. juni 2024 29
10. juni 2024 32
9. juni 2024 31
8. juni 2024 32
7. juni 2024 32
6. juni 2024 32
5. juni 2024 33

Værd at vide når du søger job som konsulent i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!