Konsulent til at rådgive LOBPAs kunder i Midtjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Århus C

LOBPA søger en ny kollega til vores konsulentteam. Her vil du få ansvar for egne kunder i Midtjylland og arbejde for yderligere forankring af LOBPAs position på markedet for borgerstyret personlig assistance - BPA. Du bliver en naturlig nøgleperson med stor berøringsflade både internt og eksternt, og din viden samt erfaring skal matche de fagligheder, der efterspørges af BPA kunder og handicaphjælpere.

Som ansat i LOBPA kommer du til at gøre en reel forskel, fordi dit arbejde hjælper mennesker med handicap med at opretholde et selvstændigt og værdigt liv.

Dine vigtigste arbejdsopgaver som konsulent vil være:

  • Kvalitetsorienteret rådgivning ved kundemøder, telefonrådgivning og mailkorrespondance med LOBPAs kunder, medarbejdere, kommuner og medlemmer.
  • Rådgivning af LOBPAs kunder i deres rolle som arbejdsledere; herunder i personalejuridiske spørgsmål vedrørende rekruttering, afskedigelser, daglig ledelse, overenskomst, arbejdsmiljø, forsikring og konflikt- håndtering.
  • Et varieret arbejde bl.a. med besøg hos eksisterende, nye og potentielle kunder i deres hjem samt møder med samarbejdspartnere i kommuner m.v.
  • Udvikling af handicaphjælperne med henblik på fastholdelse og rekruttering.
  • Opbygning af gode relationer og medvirkende til at udvide LOBPAs kundegrundlag samt oparbejde nye samarbejdspartnere.
  • Deltagelse på lokale netværksmøder i samarbejde med dine kollegaer og vores medlemmer.
  • Sparring og tæt samarbejde med alle kolleger i Team LOBPA.

Om dig

Vi forventer, at du har interesse for handicapområdet og kendskab til overenskomstforhold og lettere ansættelsesretlige spørgsmål og erfaring inden for arbejdsmiljølovgivningen. Vi ser gerne, at du har erfaring med borger- eller kundekontakt. Du har flair for administrative sagsgange og er en habil it-bruger.

Vi sørger for, at du får en ordentlig oplæring inden for området af kolleger i teamet, og vi tilbyder desuden supervision og sparring på faglige udfordringer samt mulighed for efteruddannelse og opkvalificering.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en tilsvarende stilling eller jobindhold med rådgivning af borgere og samarbejde med den kommunale sektor.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund på minimum bachelorniveau eller tilsvarende. Vi er åbne for forskellige erfaringsmæssige baggrunde, men det vil være en fordel, hvis du har kendskab til handicapområdet. Ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra arbejde med serviceloven på det kommunale handicapområde. Der indgår i stillingen elementer af salg og salgsarbejde i form af rekruttering af nye kunder.

Du møder med lethed meget forskellige mennesker, du er empatisk samtidig med, at du bevarer det professionelle blik. Derudover er du fleksibel, service- og løsningsorienteret samt beslutningsdygtig. Du får et spændende jobindhold og bliver en vigtig person i LOBPAs primære drift og i vores nye forretningsområder.

Du kommer til at arbejde sammen med 20 motiverede kolleger i Team LOBPA, og du indgår i LOBPAs konsulentteam.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som er placeret i LOBPAs kontor på MarselisborgCentret i Aarhus. Der kan i begrænset omfang forekomme arbejde om aftenen og i weekender.

Løn og ansættelsesvilkår afspejler stillingens indhold og dine kvalifikationer. Du skal stille bil til rådighed. Kørsel godtgøres efter statens takster.

Om LOBPA

Vi arbejder for, at mennesker med handicap kan leve et selvstændigt liv ved hjælp af borgerstyret personlig assistance (BPA), Helhedsorienteret Indsats og Ledsagelse. Vores værdier tager afsæt i Independent Living-bevægelsen, hvorfor en af vores fornemste opgaver er at understøtte disse værdier. Vi udfører en række kunde- og medlemsaktiviteter. Vi har arbejdsgiveransvar og vi varetager juridiske, administrative og økonomiske opgaver. Læs om os på www.lobpa.dk.

LOBPA er både en stor virksomhed med flere end 1.300 medarbejdere over hele landet, og vi er Danmarks eneste landsdækkende medlems- og interesseorganisation for personer med borgerstyret og personlig assistance.

Vi er desuden midt i en spændende forandringsproces, hvor vi konsoliderer LOBPAs position på nuværende og nye forretningsområder.

Din ansøgning

Du er meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Jytte Therkildsen på telefonnummer 26 43 10 80, hvis du har spørgsmål. Din motiverede ansøgning og CV sendes til [email protected] med angivelse af ”Konsulent Aarhus” i emnelinjen – senest onsdag den 20. oktober 2021.

Da vi gerne vil besætte stillingen snarest, afholder vi samtaler løbende.

Din ansøgning bliver behandlet fortroligt, og vores svar går til den e-mail adresse, som du har sendt din ansøgning fra.

Vi glæder os meget til at møde vores nye kollega og byde dig velkommen i LOBPA.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus C
  • Onsdag den 20. oktober 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus N

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture?</p><p>If this sounds like you and you’re cu..
    • Konsulent
    • Århus N
    Få mere info
  • Konsulent i Åbyhøj

    Da vores gode kollega har valgt at søge nye udfordringer uden for branchen, har brug for dig der både med hoved, hjerte og stemme kan give vores kunder og vikarer den bedste service.Hvem er vi:.
    • Konsulent
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    Vil du være en del af en stor, international virksomhed, der hele tiden fokuserer på at blive bedre? Har du succes med egne projekter, og kan du hjælpe os med at lave de rigtige projekter rigtigt? .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent i Århus

    Det, vi gør, er enkelt – vi sender folk på ferie, og hvem elsker ikke det? Dog kunne vi ikke gøre det uden vores husejere, de mennesker, der danner rammerne for den perfekte ferie. Vi udvider vores..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Århus C over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 10
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 9
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 8
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 12
6. juni 2024 12
5. juni 2024 15
4. juni 2024 15
3. juni 2024 15