Chefkonsulent til udvikling af beskæftigelsesindsatsen med særligt fokus på sygedagpengeområdet.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Århus C

Er du optaget af beskæftigelsesområdet i en spændende brydningstid? Har du mere energi på at være tæt på området fagligt end på at gå en ren ledelsesvej – og vil du gerne sætte dine kompetencer i spil i et stærkt fagligt miljø, som åbner for nye karriereveje? Så kan du blive en del af et ambitiøst konsulentteam hos os.

  • Marselisborg Consulting søger en chefkonsulent med tiltrædelse snarest muligt
  • Dit daglige arbejdssted kan blive Nørre Allé i Aarhus
  • Der er ansøgningsfrist den 22. januar 2024 kl. 12. Du bedes sende CV, motiveret ansøgning og relevante eksamenspapirer
  • Der afholdes samtaler i uge 4/5 i Aarhus
  • Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Kenneth Lindberg på telefon: 3057 9852

* * * * * * * * *

Vær med til at gøre en forskel på én af de dagsordener, som fylder allermest

I Danmark oplever vi på tværs af kommunerne en vækst på sygedagpengeområdet, hvor udgiften til borgere på sygedagpenge og i jobafklaringsforløb er steget med 47% fra 2015 til 2022. Der er flere årsager til denne udvikling, hvilket både omfatter konjunkturudviklingen og benspænd i beskæftigelsesindsatsen, men også at mange borgere oplever, at deres sygemelding ofte er koblet til deres nuværende arbejdsliv. Derudover oplever mange borgere stor usikkerhed og utryghed i forbindelse med at skulle vende tilbage til et job eller at være aktiv jobsøgende igen efter en lang sygeperiode.

Derfor samarbejder vi med en række kommuner om at udvikle en indsats, som både forebygger sygemeldinger og har et stærkt fokus på, hvordan sygemeldte borgere bedst muligt kan vende tilbage og blive fastholdt på arbejdsmarkedet. Det gør vi ofte i større samarbejdsprojekter, som løber over 6-24mdr.

Hvad kan du få ansvaret for hos os?

Alle projekter løses af et samlet projektteam – der er ikke projekter, hvor du står alene. En del af vores projekter har tre spor:

  • En forebyggende indsats, hvor vi i samarbejde med udvalgte arbejdspladser arbejder med at reducere sygefravær og håndtere det tidlige sygefravær
  • En beskæftigelsesindsats, hvor udvalgte borgere får en fast jobkonsulent hos Marselisborgs aktørside, som følger borgerne fra sygemeldt til jobsøgende og fastholdt i job, og hvor vi høster viden og læring om, hvad der virker for hvem i indsatsen
  • Et udviklingsspor, hvor vi sammen med kommunen udvikler indsatsen, så den støtter alle sygemeldte borgere i bedst muligt at vende bæredygtigt tilbage til arbejdsmarkedet.

Du vil typisk være involveret i det første spor i et tæt samarbejde med kollegaer fra arbejdsmiljøområdet, ligesom du vil opleve et godt samarbejde med vores aktørside om, hvad der virker i indsatsen. Men du vil særligt have ansvar for opgaver i udviklingen af kommunens egen indsats. Her vil du afhængigt af din profil og erfaring have opgaver som:

  • Analyse af den nuværende faglige praksis og potentialer ift. en stærkere fremadrettet indsats gennem fx sagsscreeninger og review af nuværende ledelsestilsyn, opfølgningspraksis mv.
  • Ledelsessparring og udvikling af den faglige ledelse
  • Organisationsudvikling i form af fx tilpasning af arbejdsgange, justering i brug af indsatser, udvikling af fælles redskaber og metoder til brug i samtaler mv.
  • Kompetenceudvikling – ift. sygedagpengeområdet kan det være undervisning i dele af både sygedagpengelovgivningen og den jobrettede samtale ligesom det kan være sagssparring og supervision på samtaler
  • Understøttelse af styrket samarbejde med kommunale og private arbejdspladser om forebyggelse og fastholdelse af medarbejdere.

Hvorfor skal du vælge at arbejde hos os?

Vi tør godt sige, at vi har landets bedste team til at samarbejde med det offentlige om at udvikle den fremtidige beskæftigelsesindsats. Vi har en stemme, hvor vi bl.a. sidder med i følgegruppen til den nedsatte reformkommission, og det har vi fordi, vi har løst vores opgaver med faglig stolthed og respekt for vores kunder og samarbejdspartnere i mange år. Det betyder også, at du vil opleve en arbejdsplads med et stærkt fagligt engagement, og hvor vi sammen tør have holdninger til, hvordan vi kan være med til at udvikle fremtidens beskæftigelsesindsats. Du får mulighed for at kunne bringe dine kompetencer i spil i et nyt og meget stærkt fagligt miljø, hvor der er højt til loftet, og mange muligheder for videre karriereudvikling.

Vi arbejder på konsulentsiden med alle de brede velfærdsområder, hvor vores ca. 35 konsulenter holder sig opdateret på ny viden inden for det sektorområde, hvor man har sit primære afsæt. Inden for projekterne på beskæftigelsesområdet vil du få erfarne kollegaer i dit projektteam, men du vil også have kollegaer med indgående viden og erfaring fra tilstødende områder på arbejdsmiljø-, social-, og sundhedsområdet.

Vores konsulenter deltager også i relevante konferencer og kurser og arbejder meget med interne oplæg, seminarer og kursusdage. Vi vedligeholder løbende det lovgivningsmæssige og teoriske grundlag for opgaveløsningen og har indgående indblik i evalueringer og den seneste udvikling af praksis på området.

Din opgaveløsning vil bære præg af tæt kundekontakt, hvor kunden forventer konkret viden og rådgivning, der kan omsættes direkte i driften. Det er derfor altid kundens behov, der er i centrum. Vi gør det, der virker, hvorfor vi heller ikke er bundet af faste koncepter.

Vi kan tilbyde en attraktiv samlet pakke afhængigt af din erfaring, dine kompetencer og dit ambitionsniveau.

Hvem er du?

Kunderne stiller naturligt nok høje krav til os. Vores opgaveløsninger kræver derfor stærke konsulentkompetencer koblet med en god forståelse for kommunernes virkelighed samt ofte en hel del innovation og kreativitet.

Det er et krav, at du har min. 3 års erfaring fra konsulentbranchen eller som fagligt fyrtårn i et jobcenter eller lign., hvor du gerne har arbejdet med sygedagpengeområdet. Det er også et krav, at du enten har en akademisk uddannelse eller en socialrådgiveruddannelse – evt. med en diplomoverbygning.

* * * * * * * * *

Om Marselisborg

Marselisborg Consulting er en landsdækkende konsulentvirksomhed med ca. 35 konsulenter fordelt i hhv. København og Aarhus, der sammen løser mere end 80 projekter for styrelser og kommuner årligt. Derudover har vi en aktørindsats (Work&Life) og en IT-afdeling (Marselisborg IT), som tilsammen giver os en unik mulighed for at løse komplekse og tværgående opgaver på beskæftigelsesområdet.

Marselisborg Consulting har siden 2002 gennemført udviklings- og forandringsprocesser inden for den offentlige sektor på de brede velfærdsområder og er i dag en del af Danmarks største velfærdskoncern, www.carelinkgruppen.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus C
  • Mandag den 22. januar 2024

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus

    Er du passioneret omkring GDPR, kontraktsret og compliance? Så er det måske netop dig, vi leder efter! Hos [xxxxx]giver vi dig muligheden for at sætte dit præg på vores tilgang til databesk..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Konsulent i Århus N

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture?</p><p>If this sounds like you and you’re cu..
    • Konsulent
    • Århus N
    Få mere info
  • Konsulent i Åbyhøj

    Da vores gode kollega har valgt at søge nye udfordringer uden for branchen, har brug for dig der både med hoved, hjerte og stemme kan give vores kunder og vikarer den bedste service.Hvem er vi:.
    • Konsulent
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    Vil du være en del af en stor, international virksomhed, der hele tiden fokuserer på at blive bedre? Har du succes med egne projekter, og kan du hjælpe os med at lave de rigtige projekter rigtigt? .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Århus C over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
25. juni 2024 9
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 8
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 12
6. juni 2024 12
5. juni 2024 15
4. juni 2024 15
3. juni 2024 15
2. juni 2024 15
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9
30. maj 2024 9
29. maj 2024 9
28. maj 2024 10
27. maj 2024 10
26. maj 2024 10