Konsulent til Ejendomsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Konsulent med branchekendskab søges til Elbek & Vejrups Ejendomsadministrationsteam


  • Brænder du for ejendomsadministration og har du kendskab til branchen?
  • Har du mod på at implementere Elbek & Vejrups ejendomsadministrationsløsning – en løsning lavet med højeste kvalitet på den nyeste ERP-platform fra Microsoft?
  • Brænder du for at dele din viden og for at optimere andres forretninger?

Elbek & Vejrup vækster og udvikler sig i den grad inden for Ejendomsadministrationsbranchen. Derfor søger vi en engageret person med et godt kendskab til Ejendomsadministration. Du kan komme fra IT-branchen, være superbruger af en IT-løsning eller have arbejdet med Ejendomsadministration. Det vigtigste er, at du er på hjemmebane inden for Ejendomsadministration og har lyst til at være en del af udviklingen og sikre den fremtidige fremgang i Ejendomsteamet på Danmarks Bedste Arbejdsplads i 2018. Løsningen har stort udviklingspotentiale, og du får muligheden for at bidrage til løsningens fremtidige indhold.

Dine opgaver


  • Arbejde som konsulent og rådgive vores kunder om løsningsmulighederOptimere forretningsgange og videreudvikling af vores kunders forretningerBidrage til vores produkter og løsninger inden for ejendomsadministrationAfholde workshops og ERFA-møder samt deltage i pre-sale og gennemføre implementeringsprojekter


Din profil


    Faglig stærk profil med hands-on erfaring inden for EjendomsadministrationForståelse for økonomistyringen, workflowet og best practice i EjendomsbranchenGerne erfaring (men det er ikke et krav) med Microsoft Dynamics NAV/Business Central eller et andet ERP-systemEngageret holdspiller med stærkt drive og som kan skabe værdifulde løsninger og relationer med vores kunder


Bliv en del af Elbek & Vejrup


Ejendomsteamet er sammensat af både udviklere, konsulenter, projektledere og markedschefer med højt fagligt niveau. Du bliver en del af et team med store ambitioner og ønsker om at vækste kraftigt i løbet af de næste par år. Elbek & Vejrup er overordnet kendetegnet ved et stærkt og engageret kollegialt fællesskab på tværs af rollerne og brancheteams, hvor humor, omsorg for hinanden og gensidig faglig sparring vægtes højt.Vi tilbyder dig følgende:
    Job i Danmarks førende og mest dedikerede Microsoft Dynamics NAV/Business Central-husPersonlig udvikling samt individuelt karriere- og uddannelsesprogram og en tilknyttet mentorDeltage i EV KonsDays – vores månedlige vidensdelingsnetværk for vores konsulenterBlive en del af en succesfuld ejerledet virksomhed med højt til loftet og hurtig beslutningstagningFleksibel arbejdsplads med frihed under ansvar og mulighed for at arbejde hjemme

Du bliver samtidig en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads 2018 og Europas Næstbedste Arbejdsplads 2019, hvilket vil sige, at faglig udvikling, arbejdsglæde og kollegialt fællesskab er i fokus. De gode medarbejderforhold inkluderer blandt andet massage- og fysioterapiordning, sund mad i kantinen, adgang til fitness og en lang række personalearrangementer.

Søg stilling


Det er nemt at søge job hos os. Send dit CV og en motiveret ansøgning eller blot 5-10 linjer om dig selv til [email protected] og skriv venligst "Konsulent til Ejendomsadministration" i emnefeltet. Deadline er mandag den 16. december. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne dit CV hurtigst muligt.Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR-Chef Anders Pallesen på 26 87 13 47 eller [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus N

Lignende jobs

  • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

    Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Consultant

    Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandrin..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Employer Branding

    Har du interesse for employer branding og vil du være med til at tiltrække de rette kandidater? Og vil du være med til at brande [xxxxx] som arbejdsplads, så endnu flere verdensklasse kollegaer vil .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

    Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Århus N over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1