To chefkonsulenter til ældre- og sundhedsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Århus N

Vil du være med til at styrke ældre og sundhedsområdet i alle landets kommuner?

Komponent søger to fagligt stærke og forretningsorienterede chefkonsulenter med solid erfaring inden for ældre- og sundhedsområdet. Du/I skal stå i spidsen for udvikling og salg af kurser, kompetencegivende uddannelse og skræddersyede læringsforløb målrettet ledere og medarbejdere samt kommunerettede konsulentydelser indenfor analyse og rådgivning.

Komponent driver sundhedskommunomuddannelsen, som er en akademiuddannelse for administrative medarbejdere på hospitaler, sundhedscentre m.m. og har en række kursus- og kompetencetilbud målrettet ledere og medarbejdere på ældre- og sundhedsområdet. Komponent løser en bred palette af konsulentopgaver fx udvikling af kvalitet og sammenhæng i ydelserne, effektiv tilrettelæggelse af indsatserne, styring og organisering af området mv.

Det er i dette faglige felt, at du/I som chefkonsulenter skal kunne navigere, se behov og udvikle tilbud, der understøtter kommunernes udvikling af sundheds- og ældreområdet. Du/I skal være med til at bygge ældre- og sundhedsområdet op som et stærkt forretningsområde i Komponent sammen med dygtige og dedikerede kollegaer.

Vi forventer ikke, at du nødvendigvis spænder over hele aktivitetspaletten - men du skal være oprigtigt optaget af at lykkes i fællesskab med kollegaer. Uanset om du mest hælder til uddannelses- eller konsulentområdet forventer vi, at du har en solid konsulentprofil, et stærk metodisk fundament og relevant praktisk erfaring i forhold til at arbejde med ældre og sundhed.

Du har en relevant akademisk uddannelse eller tilsvarende kvalifikationer fx en professionsuddannelse kombineret med relevant efteruddannelse. Du kommer fra primær- eller sekundærsektoren, et konsulenthus eller en professionshøjskole. Vigtigst er det, at du kender det kommunale maskinrum på ældre- og sundhedsområdet og formår at navigere i den kommunale organisation på et strategisk niveau.

Vi lægger vægt på følgende:
  • Du er handlekraftig og motiveres af at opsøge nye kunder og markeder.
  • Du har solid viden og erfaring med sundheds- og ældreområdet i kommuner/regioner og kan omsætte politiske initiativer og nye viden til praksisnære lærings- og konsulentydelser.
  • Du kan både indgå i et arbejdsfællesskab om opgaveløsningen og arbejde selvstændigt
  • Du har erfaring med projektledelse og er god til at designe og facilitere kvalitetsudviklings- og forandringsledelse
  • Du er god til at skabe netværk blandt aktørerne på ældre- og sundhedsområdet og formår at bruge dit netværk i udvikling af ydelser på området.
  • Du er god til mundtligt og skriftlig kommunikation.


Der er tale om to stillinger, men den endelige sammensætning af kompetencer og opgaver mellem de to nye chefkonsulenter lader vi afhænge af profilen hos dem, som vi ender med at ansætte.

For uddannelsesprofilen lægger vi særlig vægt på, at du har følgende kompetencer:
  • Du er opdateret på tendenser indenfor det sundhedsadministrative område og har flair for at afdække fremtidige kompetencebehov på ældre- og sundhedsområdet og omsætte det ind i kompetencegivende uddannelse og praksisnære kompetenceforløb.
  • Du har undervisnings- og proceskompetencer, som gør dig i stand til at konceptudvikle og gennemføre undervisnings- og læringsforløb af høj faglig og didaktisk kvalitet - også digitalt.
  • Du har indsigt i og gerne erfaring med de formelle kompetencegivende efteruddannelser, særligt på akademi- og diplomniveau.
  • Du har stærke relationelle kompetencer og kan gå i dialog med studerende/kursister, kunder og beslutningstagere
  • Du bliver motiveret af at være med i hele processen fra ideudvikling til evaluering og videreudvikling af aktiviteter


For rådgivnings- og analyseprofilen lægger vi særlig vægt på, at du har følgende kompetencer:
  • Du ved hvordan det kommunale sundheds- og ældreområde er skruet sammen og har viden om, hvordan ledelse, styring og organisering spiller sammen om at skabe god kvalitet og effektivitet
  • Du er en skarp analytiker og formår at omsætte analytiske pointer til ny organisatorisk praksis
  • Du er lyttende og tillidsskabende og sætter dig ind i problemernes kerne, så du kan omsætte din viden til konkret rådgivning og analyse
  • Du kan tilrettelægge processer, så der er tydelig sammenhæng mellem formål, tilrettelæggelse og resultat
  • Du har stærke kompetencer på et eller flere af områderne: styring, ledelse, økonomi, arbejdstilrettelæggelse, data eller organisering af det kommunale sundheds- og ældreområde


Om stillingen

Som chefkonsulent referer du til en centerchef og indgår i et fagligt fællesskab med kollegaer på sundheds- og ældreområdet samt med øvrige kollegaer på uddannelses- og rådgivningsområdet. Du bliver tilknyttet vores kontor i enten København eller Aarhus - men da vores kunder er alle 98 kommuner, må du forvente en del rejseaktivitet.

Om Komponent

Komponent er kommunernes udviklingscenter, som driver uddannelser, udvikler kompetenceudvikling, tilbyder konsulentydelser til kommuner og andre offentlige organisationer. Du kan læse mere på vores hjemmeside www.komponent.dk

Yderligere oplysninger

Spørgsmål til stillingen kan stilles til centerchef Anne Marie Søland på T: 2710 0010 E: [email protected] (uddannelse) eller centerchef Peter Bogh T: 2134 4445 E: [email protected] (rådgivning/analyse). Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tiltrædelse forventes senest 1. november 2021.

Ansøgning

Send din ansøgning med CV senest onsdag den 15. september 2021 kl. 12.00 vi knappen "Send ansøgning"

Vi holder 1. samtale den 21. september og 2. samtale den 24. september. Samtaler afholdes både i København og Aarhus.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b1722b76)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus N
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

    Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Consultant

    Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandrin..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Employer Branding

    Har du interesse for employer branding og vil du være med til at tiltrække de rette kandidater? Og vil du være med til at brande [xxxxx] som arbejdsplads, så endnu flere verdensklasse kollegaer vil .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

    Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Århus N over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1