C2IT Graduate

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Graduates til IT-konsulenthuset C2IT, Aarhus
Opstart 16. september 2019 Information Management, ITKO, Business Intelligence eller Datamatiker
  • Brænder du for ny teknologi og for optimering med digital transformation?
  • Har du interesse i forretningsprocesser, der understøttes af moderne informationsteknologi primært fra Microsoft?
  • Kan du se dig som teamplayer sammen med dygtige erfarne kollegaer hos spændende kunder?
  • Er du fagligt nysgerrig og indstillet på at lære en masse nyt?

Matcher ovenstående med dine interesser og kompetencer, så er det dig, vi leder efter til jobbet som C2IT Graduate!
Du skal turde udfordre dig selv og være nysgerrig på både teknologi og forretningsprocesser. Vi arbejder med kunder indenfor alle brancher, og du vil derfor få et solidt indblik i virksomheder og processer indenfor både handel, produktion, distribution, logistik og projekt/service.

Du vil blive mødt af 90 dygtige og engagerede kollegaer, som står klar til at hjælpe dig med at blive en dygtig forretnings-/proceskonsulent, data scientist, IT-management konsulent eller systemudvikler.

Dine primære opgaver vil spænde vidt, men fælles for dem alle er, at de omhandler konkrete kundeopgaver til nye og eksisterende kunder:

  • Workshops, analyse og design

  • Konfigurering og udvikling med udgangspunkt i Microsofts teknologiplatform (Business Central, Power BI, Azure, SQL-Server etc.)

  • Support on-site hos kunder og fra C2IT kontoret

  • Uddannelse og test

  • Projektstyring


Dine personlige kompetencer er vigtige, for vi lever af service til vores kunder. Derfor skal du brænde for god service, være ansvarsbevidst, ambitiøs og have interesse i forretningsprocesser og teknologi. Du skal kunne samarbejde i teams, men også meget gerne kunne arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder et spændende job med store karrieremuligheder og masser af personlig og faglig udvikling. Du vil få mange dygtige kollegaer at støtte dig til, og hvis du griber mulighederne, kan du være med til at forme dit eget fremtidige job hos os. Vi tilbyder gode forhold, masser af erfaring og kompetence i et ungt miljø og en arbejdsplads, der summer af liv og lyst til at være sammen.

Graduate programmet med opstart den 16. september 2019 tager udgangspunkt i C2IT’s afdeling i Aarhus (INCUBA – Katrinebjerg), men der er også muligheder for at arbejde nogle dage på eller efterfølgende blive tilknyttet vores kontorer i Kolding eller Ballerup. Du kommer sammen med de andre Graduates til at indgå i en fælles opstart og træning, får mulighed for at komme rundt i vores forskellige forretningsområder og for at arbejde på konkrete kundeopgaver sammen med erfarne konsulenter, inden du er klar til at træde ind som juniorkonsulent i en af vores forretningsenheder.

C2IT - Fordi livet er for kort til kedelige arbejdspladser Som syvdobbelt gazellevinder har vi i C2IT siden opstarten i 2003 fordoblet omsætningen hvert 3. år, og det har vi intentioner om at fortsætte med. Derfor er vi altid på udkig efter nye dygtige kollegaer! Vi leverer 360° kompetencer og services, og vores altoverskyggende mål er at gøre IT simpelt for vores kunder. Vi er kendte for vores smidighed og samarbejdsvilje og ikke mindst for vores solide kompetencer.

Vi er en sund mellemstor partnerdrevet virksomhed med korte beslutningsveje og stor frihed i det daglige arbejde. Omgangstonen er uformel og positiv, samarbejdsvilje og sparring er i fokus, og der er stor faglig stolthed, hvorfor vi også vægter uddannelse højt.

Vi er 90 dygtige medarbejdere på kontorerne i Kolding, Aarhus, Esbjerg og Ballerup.
Som medarbejder hos C2IT er du med til at bidrage til udviklingen og digitalisering af meget forskellige virksomheder i Danmark, således, at de sammen med os kan udvikle sig og forblive konkurrencedygtige.


Udover det klare mål at gøre IT simpelt hos vores kunder, har vi en fast holdning til og tradition for, at en del af vores overskud hvert år bliver brugt på sociale formål.

Lyder det som noget for dig?

... så vil vi glæde os til at høre fra dig!

På C2IT.DK kan du læse mere om os.

Kontakt Teamchef Johannes Tange Jørgensen [email protected] eller 25 55 59 25 for spørgsmål.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus N
  • Mandag den 05. august 2019

Lignende jobs

  • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

    Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Consultant

    Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandrin..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Employer Branding

    Har du interesse for employer branding og vil du være med til at tiltrække de rette kandidater? Og vil du være med til at brande [xxxxx] som arbejdsplads, så endnu flere verdensklasse kollegaer vil .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

    Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Århus N over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1